Å selge eiendom..

…er i de fleste tilfeller den største handelen du foretar deg i livet. Ikke bare handler det om penger, men også et ønske om en trygg og effektiv prosess. I tillegg til våre dyktige meglere stiller vi i Meglerhuset Rele med en unik og gjennomarbeidet markedspakke. Meglerens verktøykasse for en vellykket salgsprosess.

Grunnlaget

Som et grunnlag i bunn av vårt salg ligger alltid:

Foto fra egen
fotograf
Finn.no
reklamefri annonse
Salgsoppgaver fra
trykkeri
En dyktig
megler

Effektiv, dynamisk og persontilpasset

Vi kombinerer vår kunnskap om boligmarkedet med den nyeste markedsføringsteknologien. Gjennom unike data og rekkevidden til Facebook, Instagram og Google Display, treffer vi de rette boligkjøperne raskere og mer presist.

 

Facebook
3 målrettede annonser på Facebook (2 målgrupper). Facebook er verdens største sosiale nettverk og gir oss muligheten til å nå over 3,5 millioner nordmenn over 18 år. Vi retter selvsagt annonseringen kun mot din boligs målgrupper.

 

Instagram
3 målrettede annonser på Instagram (2 målgrupper). Instagram er vedens mest populære bildedelingsnettverk og har rundt 2 millioner bruker over 18 år i Norge.

 

Google Display
Målrettet annonse på Google sitt annonsenettverk bestående av over 200 ulike nettsteder som for eksempel Dagbladet.no, YouTube, Nettavisen, TV2.no.

Slik fungerer det

Systemet utpeker intelligent potensielle kjøpere, både de som er aktivt på jakt, men også de som kan bli kjøpere – sett at de får presentert den rette informasjonen. Klikk på de forskjellige emnene for å lese mer.

Slik optimaliserer vi underveis

Klikk på emnene for å lese mer.

Boligsalget minutt for minutt

Med Rele Live Rapport kan du enkelt følge med på resultatene av markedsføringen i sanntid, fra din mobil, nettbrett og PC/Mac.

"The human touch"

Konkurrerende tilbud har helautomatisert målretting. Rele Target har et mer avansert system for å løse dette automatisk (med flere parametere), men det har alltid en markedsfører som vurderer hvert enkelt objekt for så å gjøre endringer. Eksempelvis hvis eiendommen har brygge er det naturlig å rette seg mot målgruppen som liker båt, fiske og lignende. Slike vurderinger vil ikke et helautomatisert system gjøre. Eiendomsmeglers unike lokalkunnskap spleises med profesjonelle markedsførere som kvalitetssikrer målretting, bilder og tekst på hver eneste kampanje.

Vår størrelse og uavhengighet som meglerhus gjør at vi kan snu oss raskt og hele tiden stå i front av den digitale utviklingen. Samtidig står vi fritt til å skreddersy den beste markedsmiksen for å nå våre lokale boligkjøpere.

 

-Marius Kallevik, partner og Eiendomsmegler MNEF

50.000 lesere hver lørdag

-og regionens best besøkte lokale nettsted. Velger du full markedspakke får du dekning både på print og digitalt hos regionens største mediehus.

 

Stor annonse

Vi kan tilby stor annonse i lørdagsutgaven av Haugesunds Avis ved første innrykk.

 

Flere innrykk

Papirinnrykk før fellesvisning i lørdagsutgaven av Haugesunds Avis med hele 50.000 lesere.

 

Boligkarusell h-avis

7 dager på boligkarusell på h-avis.no.

 

Bannerannonser

Custom Audience og Retargeting bannerannonser på h-avis.no

Byens beste meglere

Riktig megler kan være avgjørende for et godt salgsresultat. Meglerne i Meglerhuset Rele er kjent for å være blant byens beste. Klikk på bildene for å lese mer om hver enkelt.

Dedikert fotograf

Kjøpers inntrykk av sitt fremtidige hjem startet ved første blikk på boligannonsen. Innledningsvis skaper hvert bilde og hvert ord en ny opplevelse av eiendommen. Vår egen dedikerte fotograf sørger for at opplevelsen er god.

Bilder som passer din bolig

Bildene er en avgjørende faktor i markedsføringen av din bolig. Disse skal gi et best mulig førsteinntrykk, samt skape interesse og nysgjerrighet hos potensielle kjøpere. Vi tilpasser bildene til din bolig, og forsøker å skape et korrekt bilde av den – sett fra sin beste side. Les mer om foto her.

Lurer du på noe?