Teamet

Her i Meglerhuset Rele har vi ståltro på at et godt arbeidsmiljø er en katalysator, og ikke minst en helt avgjørende suksessfaktor, for kvaliteten og produktiviteten i firmaet vårt. Derfor har vi komponert et sammensveiset team bestående av 17 dyktige, kreative og dedikerte mennesker. Vi er alle utrolig stolte av Meglerhuset Rele og håper og tror at dette gjenspeiles i hva du som kunde opplever hos oss, enten du er kjøper eller selger av eiendom. Gi oss gjerne en tilbakemelding – Din mening betyr mye for oss og vi er hele tiden på utkikk etter å utvikle oss! Videre kan du lese litt om hver enkelt i «familien Rele»:

Om oss

Meglerhuset Rele ble etablert i 2011 som en videreføring av Næringsmegleren Rele, og oppnådde raskt posisjonen som en av regionens store og seriøse megleraktører. Selskapet teller i dag 17 medarbeidere og er et meglerhus med både bolig-, prosjekt- og næringsavdeling.

 

Vårt nedslagsområde omfatter hele Haugalandet og Sunnhordland, samt fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Med god, bred og kreativ markedsføring sikrer vi at vi når ut til interessenter bosatt i hele distriktet.

 

Vi i Meglerhuset Rele innehar solid kompetanse, lang erfaring, bransjens kanskje største kontaktnettverk og øyne både for god service og profesjonelle og effektive salgsprosesser. Med dette og en årlig omsetting på flere hundre eiendommer til grunn, ligger alt til rette for at vi oppnår et godt salg sammen med deg.

 

Utgangspunktet for våre mange eiendomssalg og hyggelige kundemøter er våre moderne lokaler i «Victoriahjørnet» og Bygnes senter, i henholdsvis Haugesund sentrum og på Bygnes.

 

Ta turen innom for en eiendommelig prat og en varm kopp kaffe. Hos oss står dørene alltid åpne for både nåværende og potensielt nye kunder. Velkommen til Meglerhuset Rele.

Lurer du på noe?