Riktig finansiering

Bolighandel utgjør størstedelen av vår privatøkonomi. For å realisere drømmen er det derfor viktig å ta en fullstendig gjennomgang av økonomien. Meglerhuset Rele tilbyr ikke finansiering, men vi kan henvise deg til vår samarbeidspartner Danske Bank. Flere av boligprosjektene vi formidler søkes forhåndsgodkjent for Husbankfinansiering. Les mer om Husbankfinansiering i linken under, eller kontakt oss for mer informasjon og veiledning.

Danske Bank

Meglerhuset Rele har avtale med Danske Bank i Haugesund som sikrer kunder av Meglerhuset Rele fordelaktige betingelser i banken.

 

LES MER

Husbanken

Flere av nyboligprosjektene vi formidler er søkt forhåndsgodkjent for Husbankfinansiering. Ta kontakt med oss for spørsmål eller veiledning.

 

LES MER

Leieeie

Meglerhuset Rele tilbyr ikke LeieEie-løsninger, men flere av boligprosjektene vi formidler har mulighet for dette gjennom utbygger. Dersom du ønsker mer informasjon om LeieEie kan du kontakte Kai Nordal i A. Utvik AS, på tlf. 40402578 eller kai.nordal@a-utvik.no.

 

LES MER

Verdivurdering

Å vite hva din bolig er verdt i dagens marked, er ofte en forutsetning for et annet kjøp. Videre kan det være en forutsetning for å skaffe finansiering. Vi tilbyr verdivurdering gjennom E-takst.

 

LES MER

Lurer du på noe?