Riktig finansiering

Bolighandel utgjør størstedelen av vår privatøkonomi. For å realisere drømmen er det derfor viktig å ta en fullstendig gjennomgang av økonomien. Hos Meglerhuset Rele skiller vi mellom finansiering til to typer boligkjøp. Lån til vanlig bruktbolig og lån til nybygg/prosjektbolig. For dette kan vi bistå deg med henholdsvis to forskjellige finansieringsinstitusjoner, Danske Bank og Den Norske Stats Husbank.

Danske Bank

Meglerhuset Rele har avtale med Danske Bank i Haugesund som sikrer kunder av Meglerhuset Rele fordelaktige betingelser i banken.

 

LES MER

Husbanken

Gjennom vårt samarbeid og salg av bolig for Haugalandets største utbygger, A.Utvik AS, tilbyr vi Husbankfinansiering til kjøperne. Husbanklån er et lån som gis i forbindelse med kjøp av prosjektene vi formidler.

 

LES MER

Leieeie

LeieEie er en finansieringsmodell som vår samarbeidspartner A.Utvik AS har etablert for å gjøre det enklere for boligkjøpere uten egenkapiltal å komme seg inn på boligmarkedet. LeieEie tilbys på nyoppførte boliger, hvor A. Utvik AS er utbygger, og som du finner under «Prosjekt»-kategorien på våre eiendommer.

 

LES MER

Verdivurdering

Å vite hva din bolig er verdt i dagens marked, er ofte en forutsetning for et annet kjøp. Videre kan det være en forutsetning for å skaffe finansiering. Vi tilbyr verdivurdering gjennom E-takst.

 

LES MER

Lurer du på noe?