Gratis verdivurdering i påsken

Vurderer du salg av hytten? Vi tilbyr gratis verdivurdering i påsken. Kontakt oss for avtale om tidspunkt. Under følger hyttene vi har solgt de siste 3 månedene, og hva de har blitt solgt for. På den måten kan du også få et innblikk i prisnivået selv.

Markedsoversikt

Vi har god oversikt over markedet på Vågslid. Vi kjenner kjøperne, og kjøperne kjenner oss. Hver sesong selger vi flere eiendommer – uten at de annonseres. På jakt etter hytte? Registrér deg hos oss i dag.

Prisrekord

Vi omsetter leiligheter og hytter i alle prisklasser og kjenner markedet godt. Prisnivået i området har hatt en spennende utvikling de senere årene og vi har omsatt hytter for 7,3, 8,1 og 9,3 millioner. I februar 2016 satt vi ny rekord, på kr. 11 750 000,-.

Grunnlaget

Som et grunnlag i bunn av vårt hyttesalg ligger alltid:

Foto fra egen
fotograf
Finn.no
reklamefri
annonse
Hyttemagasin
av ypperste
kvalitet
En dyktig
og lokalkjent
megler

Nå ut bredt - til de som bryr seg

Kjøperne på Vågslid er spredt utover store geografiske områder. Kjøperne kommer helt fra Skien og Porsgrunn i øst, til Stavanger, Haugalandet og Sunnhordland i vest. Vår markedspakke inneholder det beste av online og offline markedsføring for å treffe dette store nedslagsfeltet, håndplukket av oss for å få markedsført din fritidsbolig til potensielle kjøpere.

Effektiv, dynamisk og persontilpasset

Vi kombinerer vår kunnskap om hyttemarkedet med den nyeste markedsføringsteknologien. Gjennom unike data og rekkevidden til Facebook, Instagram og Google Display, treffer vi de rette hyttekjøperne raskere og mer presist.

 

Facebook
3 målrettede annonser på Facebook (2 målgrupper). Facebook er verdens største sosiale nettverk og gir oss muligheten til å nå over 3,5 millioner nordmenn over 18 år. Vi retter selvsagt kun annonseringen mot din hyttes målgrupper.

 

Instagram
3 målrettede annonser på Instagram (2 målgrupper). Instagram er vedens mest populære bildedelingsnettverk og har rundt 2 millioner bruker over 18 år i Norge.

 

Google Display
Målrettet annonse på Google sitt annonsenettverk bestående av over 200 ulike nettsteder som for eksempel Dagbladet.no, YouTube, Nettavisen, TV2.no.

Slik fungerer det

Systemet utpeker intelligent potensielle kjøpere, både de som er aktivt på jakt, men også de som kan bli kjøpere – sett at de får presentert den rette informasjonen. Klikk på de forskjellige emnene for å lese mer.

Slik optimaliserer vi underveis

Klikk på emnene for å lese mer.

Hyttesalget minutt for minutt

Med Rele Live Rapport kan du enkelt følge med på resultatene av markedsføringen i sanntid, fra din mobil, nettbrett og PC/Mac.

Vår størrelse og uavhengighet som meglerhus gjør at vi kan snu oss raskt og hele tiden stå i front av den digitale utviklingen. Samtidig står vi fritt til å skreddersy den beste markedsmiksen for å nå hyttekjøperne på Vågslid.

 

-Marius Kallevik, partner og Eiendomsmegler MNEF

50.000 lesere hver lørdag

-og regionens best besøkte lokale nettsted. Velger du full markedspakke får du dekning både på print og digitalt hos regionens største mediehus.

 

Helside

Helside papirannonse i Haugesunds Avis (lørdag)

 

Ubegrenset

Ubegrenset antall papirannonser i lørdagsutgaven av Haugesunds Avis med hele 50.000 lesere.

 

Boligkarusell h-avis

7 dager på boligkarusell på h-avis.no med retargeting bannerannonsering på Facebook og Instagram.

 

Bannerannonser

Custom Audience og Retargeting bannerannonser på h-avis.no

Byens beste hyttemeglere

Riktig megler kan være avgjørende for et godt salgsresultat. Meglerne i Meglerhuset Rele er lokalkjente på Vågslid. Klikk på bildene for å lese mer om hver enkelt.

Dedikert fotograf

Kjøpers inntrykk av sin fremtidige hytte starter ved første blikk på annonsen. Innledningsvis skaper hvert bilde og hvert ord en ny opplevelse av eiendommen. Vår egen dedikerte fotograf sørger for at opplevelsen er god.

Bilder som passer din hytte

Bildene er en avgjørende faktor i markedsføringen av din hytte. Disse skal gi et best mulig førsteinntrykk, samt skape interesse og nysgjerrighet hos potensielle kjøpere. Vi tilpasser bildene til din hytte, og forsøker å skape et korrekt bilde av den – sett fra sin beste side. Les mer om foto her.

Lurer du på noe?