Velkommen til vår rykende ferske boligserie «Meglermyter»! I denne serien belyser vi typiske myter du treffer på underveis, ved kjøp og salg av eiendom. Vi møter eksperter som gir et unikt innblikk i sine fagfelt.

Episode 1 - Intro

I første episode blir dere du kjent med «familien» i Meglerhuset Rele.

 

Episode 2

Fagansvarlig Torbjørn tar turen til Karmøy kommune for å snakke litt om byggesak. Er det virkelig umulig å bygge lovlig? Og er søknadsprosessen så tungvint som man kanskje ser for seg? Sjekk ut episode 2  av «Meglermyter».

 

Episode 3

I denne episoden blir vi med takstmann Tom Erik Tørring på befaring. Stemmer det for eksempel at nyere boliger ikke trenger tilstandsrapport? Velkommen til episode 3 av «Meglermyter».

 

Episode 4

Boligfoto – Et mye omtalt tema! Vår fotograf Øyvind Eikre tar oss med inn i fotografikunstens fantastiske verden. Hvorfor ser ofte rommene større ut på boligbildene enn i virkeligheten? Sjekk ut fjerde episode i «Meglermyter».

 

"Neste sesong"

Planleggingen av av «neste sesong» er allerede i gang, og vi skal ta for oss enda flere myter i boligmarkedet. Er det noe du ønsker å vite mer om? Send oss gjerne et tips til fremtidig innhold!

Tips, ris og ros