Velkommen til sesong to av vår boligserie «Meglermyter»! I denne serien belyser vi typiske myter du treffer på underveis, ved kjøp og salg av eiendom. Vi møter eksperter som gir et unikt innblikk i sine fagfelt.

Episode 7

Det er viktig å vite forskjellen på ulike eierformer, slik at du kan gjøre gode valg ved kjøp av bolig. I sjuende episode av «Meglermyter» tar vi en kikk på forskjellene mellom sameie og borettslag 🎬👇

 

Les mer om forskjellige eierformer her:

ULIKE EIERFORMER – HVA BETYR DET FOR DEG SOM KJØPER?

 

Episode 6

Se når Georg Berg gjennomfører et boligsalg fra A til Å i sjette episode av «Meglermyter».

 

Episode 5

«Det koster bare 200 kr per måned å gå opp 100.000 i en budrunde!» – eller gjør det egentlig det? Våre meglere Øyvind Hasseløy og Georg Berg stiller spørsmålet, og tar turen til Handelsbanken for å se nærmere på spørsmålet som ofte dukker opp i kampens hete. Sjekk ut femte episode i «Meglermyter».

 

Les også tilhørende artikkel her:

MEGLERMYTER: Det koster bare 200 kr./mnd. å gå opp 100.000kr i en budrunde

 

Sesong 1

Episode 4

Boligfoto – Et mye omtalt tema! Vår fotograf Øyvind Eikre tar oss med inn i fotografikunstens fantastiske verden. Hvorfor ser ofte rommene større ut på boligbildene enn i virkeligheten? Sjekk ut fjerde episode av «Meglermyter».

 

Episode 3

I denne episoden blir vi med takstmann Tom Erik Tørring på befaring. Stemmer det for eksempel at nyere boliger ikke trenger tilstandsrapport? Velkommen til episode 3 av «Meglermyter».

 

Episode 2

Fagansvarlig Torbjørn tar turen til Karmøy kommune for å snakke litt om byggesak. Er det virkelig umulig å bygge lovlig? Og er søknadsprosessen så tungvint som man kanskje ser for seg? Sjekk ut episode 2  av «Meglermyter».

 

Episode 1 - Intro

I første episode blir dere du kjent med «familien» i Meglerhuset Rele.

 

Tips, ris og ros