Velkommen til Skjoldavikvegen 59!

Vindafjord

Vindafjord - Skjold - Moderne lokaler til kontor/butikk/lager til leie

Prisantydning:
Kontakt megler
Eiendomstype:
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Eierform
Selveier
Kommune
Vindafjord
GNR
168
BNR
6
Oppdragsnr.
1-0226/19
Finnkode
156340923

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

Innhold

Tidligere Coop Skjold har gjennomgått en forvandling og fremstår med tiltalende innredning. Snart skal fasadene oppgraderes med spektakulær arkitektur.

Det vil bli ledige lokaler i hovedplan fra hovedvei, dvs toppetasjen.
Etasjen er på 505 m2 bta og kan benyttes som kontor med cellekontorer og landskap, forretning eller annen type aktivitet. Etasjen kan deles opp i mindre enheter og bygges om etter behov.

Den inneholder pr i dag flere saler, en sittegruppe, to garderober, en resepsjon, et kontor og toalett.
Det skal sies at byggeier er svært fleksibel og vil se på mulige ombygninger/skreddersøm for de rette leietakerne. Eier prøver også å få til synergier mellom leietakerne.

Lokalene passer for små til større bedrifter. Det er mulighet for å se på lagerløsninger i bygget ved behov i tilknytning til kontorer.
Fra 3. etasje er det fantastisk utsikt over fjorden. Kontorene vil ha store vindusflater med fri utsikt uten innsyn.

Utover 3. etg vil det også kunne leies ut ytterligere i etasjene nedenfor. Det finnes mange spennende muligheter i lokalene på kaiplan.

Bygget inneholder Trimeriet Skjold treningssenter, som skal flytte ned for bedre utnyttelse. Lokalene er bygd slik at hverken lyd eller vibrasjon vil bli til sjenanse for øvrige leietakere.
Trimereiet vil også fungere som en kiosk hvor det vil være mulig å kjøpe seg en is eller ta en kaffe. Trimeriet har vært en suksess fra dag 1.

Det skal etableres 12 båtplasser hvor det vil være mulig å leie kano, skjærgårsjeep eller vannscootere.

Bygget blir med andre ord et vitalt bygg med yrende aktivitet.

Standard

Bygget er bygget om til Tek17 standard, som gjør bygget mer energieffektivt med hyggelige strømregninger og universell utforming.
Det ble nylig installert et moderne ventilasjons anlegg. VVS og det elektriske nettet er også nytt, med et toppmoderne brannvarslingssystem.
Det er etablert adkomstsystem med kort og APP/telefon, samt videoovervåkning.

Bygget fremstår som meget solid da yttervegger og etasjeskillere er oppført i betong.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til mellom gamle veien gjennom Isvik og sjøen. Et område med boligbebyggelse og spredt næringsbebyggelse. Sentral beliggenhet med hensyn til Vikaneset med barnehage, skoler, nyere boligområde, E 134, samt Skjoldafjorden. Vedrørende eksponering, er det ca. 1200 bilpasseringer ila et døgn.

Parkering

Eiendommen har god parkeringsdekning

Adkomst

Ta av ved Kiwi i Isvik og kjør under vegen mot øst inn på Skjoldavikvegen. Etter ca. 600 meter kommer eiendommen på høyre hånd.

Overtakelse

Arealet kan i utgangspunktet leies ut snarlig, men eier vil da først gjøre seg ferdig med det utvendige fasadearbeidet slik at dette ikke blir til sjenanse for leietakerne.

Kontakt

Jan Audun Lutro

Stilling
Næringsmegler / Eiendomsmegler MNEF
E-post
jan.audun@meglerhuset-rele.no
Telefon
90222291

Last ned

Lurer du på noe?