Velkommen til Sjoargata 62/Mulagata 56!

Vindafjord - Ølen

Kombinasjonseiendom med 4 leiligheter, lagerbygg, kontor og lang kailinje til salgs

Prisantydning:
Kontakt megler
Eiendomstype:
Kombinasjonslokale
Bruttoareal:
1683 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Eiendomstype
Kombinasjonslokale
Eierform
Selveier
Bruksareal
1548 kvm.
Bruttoareal
1683 kvm.
Tomt
3046 m²
Kommune
Vindafjord
GNR
290
BNR
6
Oppdragsnr.
1-0242/22

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Kombinasjonseiendom med 4 utleide leiligheter, uinnredet sjøhus med lager, totalt ca. 85 m. sjø/kailinje og lagerbygg med kontorer. I tillegg til stor uteplass for parkering og manøvrering.

+- Innhold

Kombinasjonseiendom med 4 utleide leiligheter, uinnredet sjøhus med lager, ca. 85 m. kailinje og lagerbygg med kontorer. I tillegg til stor uteplass for parkering og manøvrering.
Eiendommen har og en fleksibel regulering med mange utviklingsmuligheter.

Hovedbygg med sjøhus ca 1.173 m2 bta:
-Hovedbygg med kjeller, 1.-3. etg med leiligheter (4 stk) og uinnredet loft
-Sjøhus med tilbygg over 4 etasjer inkl loft. 2. etasje er tidligere brukt som butikklokale. Kainivå har vært lager, opprinnelig for skipsekspedisjonen og butikkdriften.
-Hovedbygget hadde opprinnelig butikklokale i 1. etasje og familieleiligheter i 2.- og 3. etasje. 1. etasje ble innredet til 2 mindre leiligheter ca. 2010. Sjøhus og hovedbygg er egentlig to bygg som er koblet sammen. Sjøhus oppført i 1936. Hovedbygg oppført ca. 1940. Tilbygg til sjøhus med flatt tak oppført ca 1980.

Lagerbygg 510 m2 bta:
-Lagerhall, kontorer og diverse areal.

+- Standard

Interessent anbefales å ha med fagfolk til vurdering av eiendommens tilstand, samt sette seg grundig inn i tilstandsrapport.

Takstmanns konklusjon av hovedbygg:
Bygningen er oppført med kjeller, 1. etasje, 2. etasje, 3 etasje og kaldt loft. Bygningen er fra opprinnelsen blitt brukt til sjøhus, lager, diverse formål i forbindelse med laste,- og hurtigbåttransport og boligformål. Fundamenter av betong og stein materialer. Yttervegger i trekonstruksjon. Tømret konstruksjon og bindingsverk. Kledd med trepanel. Tak i trekonstruksjon. Rundstokk i sjøhus og åsetak på bygg med leiligheter. Tekket med skifer. Flatt tak av Q-plater, isolasjon og asfaltpapp.
Vinduer mad karmer av tre. Vinduer med karmer av Pvc. Bygningen framstår med normalt vedlikehold. Kjeller har enkel standard. En må forvente noe fuktighet. Lager og tidligere venterom har normal enkel standard. Leiligheter på 1. etasje framstår med noe mindre slitasje. Leilighet på 2. etasje har normal slitasje. Leilighet på 3. etasje har noe mindre slitasje. Bad og kjøkkeninnredning er fornyet.

Takstmanns konklusjon av lagerbygg:
Bebyggelsen er et næringsbygg oppført med 1. og 2. etasje. Det ble fra opprinnelsen brukt til lager, kontor og venterom i forbindelse med gods,- og persontransport via båt. Bygningen er oppført med en opprinnelig fin standard og solid konstruksjon. Men konstruksjoner, bygningsdeler og overflater framstår som fra byggeår og en må forvente noe oppgradering av bygningen. Krav i forhold til oppvarming, ventilasjon og sanitærforhold tilfredsstiller ikke dagens forskrifter.

+- Beliggenhet

Sentral og solvendt beliggenhet i Ølen sentrum, med flott utsikt utover Ølensfjorden i retning Dreganeset og Skåneviksfjorden. Enkel adkomst med bil og båt. Gangavstand til alle sentrums fasiliteter. Beliggende i nærhet til E 134.

+- Omkostninger

275 000,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
606,- Attestgebyr
———————————-
276 776,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer.

+- Regulering

Eiendommene ligger i et område regulert til bolig, forretning og kontor. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området.
Hovedbygget er SEFRAK-registrert. Alle utvendige arbeider skal meldes vernemyndigheter.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Gode parkeringsforhold på eiendommen.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

Kontakt

Jan Audun Lutro

Stilling
Næringsmegler / Eiendomsmegler MNEF
E-post
jan.audun@meglerhuset-rele.no
Telefon
90222291

Lurer du på noe?