Leilighetenes kvaliteter

Se for deg; Du våkner opp om morgenen, uthvilt og klar for å nyte en varm kopp kaffe. Du går inn på den oppvarmede, hvitpigmenterte eikeparketten på kjøkkenet. Setter på kaffen, og nyter utsikten mens du lener deg over det tidløse kjøkkenet fra Schmidt. Kaffen er klar og dagen kan starte! Dette kan bli din morgen.

 

 

Vi har tro på at gode materialer er med på å skape en livskvalitet og et hjem man vil trives i. Nedenfor har vi presentert flere av de kvaliteter som følger med leilighetene i Kvednatunet.

 

Som vi var inne på er det i kjøkken, stue, soverom og gang et nydelig 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett med tilhørende gulvlister i eik. Dette gir et lyst, skandinavisk og rolig uttrykk. Gulvet i stue og på kjøkken innehar i tillegg vannbåren varme, som bidrar til en myk følelse når du går på gulvet. I tillegg gir varmen fra gulvet en lun og god temperatur i rommet.

 

 

Nå som vi er inne på gulv; baderommet har flislagte gulv med varmekabler. Baderomsinnredningen leveres fra Schmidt. Det være seg et speilskap og en heldekkende servant, slik at du får plass til alle nødvendigheter. Dusj er selvfølgelig montert, men det er mulighet for badekar. I tillegg er det opplegg til vaskemaskin på badet. For å inneha litt privatliv er det i hver leilighet en egen WC med toalett og vask – perfekt når du har gjester på besøk!

 

 

Alle leilighetene har vegger og himlinger av gips med listfrie overganger til tak. Dette gir et moderne uttrykk, spesielt sett i sammen med de hvitmalte slette dørene. Inn til stuen er det valgt å sette inn en glassdør slik at lyset fra stuen spres inn i gangen. Ellers er det LED-belysning i alle rom, med spotter på bad.

 

 

Videre vil vi nevne at kjøkkeninnredningen fra Schmidt leveres med hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap og frys, induksjonstopp, ovn med varmluft og ventilator med kullfilter. Et helt optimalt kjøkken for hobbykokken!

 

 

Dette var bare en brøkdel av kvalitetene som følger med leilighetene i Kvednatunet Bygg 2. Dersom du ble nysgjerrig og har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon er det bare til ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.