Vi har vært hjemme hos Kari Elise Halvorsen på Kvednatunet. Hun forteller at hun stortrives i sin nye leilighet og at hun føler seg hjemme.

 

Kari Elise Halvorsen er født i Haugesund og hadde sin oppvekst på Solvang og Risøy i Haugesund. Nå mange år senere har hun flyttet tilbake til gamle trakter, denne gang på Kvednatunet.

 

 

Hun så en reportasje i avisen om boligprosjektet, og tenkte at her ville hun bo. Hun tok kontakt med Meglerhuset Rele for mer informasjon.

– Alt lå til rette for meg her både i forhold til plassering og finansiering. Det som er så fint med prosjektet at her får man finasiering gjennom Husbanken. I tillegg har leilighetene mye sol gjennom dagen, og det var et pluss forteller Kari Elise.

 

 

– Alt er pent, ordentlig og forseggjort her på Kvednatunet. Ingenting er tilfeldig. Alt er perfekt. Ingen slurv, forteller en engasjert Kari Elise.

 

 

Nærhet til Djupadalen var også en viktig faktor for Kari Elise da hun kjøpte leiligheten. Hun er et selverklært «turmenneske» og elsker naturen. Hver dag tar hun seg en tur til Djupadalen, uansett årstid.

 

 

Om sommeren engasjerer beboerne på Kvednatunet grillparty.

– Det er bare kjekke folk som bor her, de fleste i sekstiårene og eldre forteller Kari Elise.

 

Ønsker du å lese mer om boligprosjektet? Følg oss på Facebook og Instagram!