Velkommen til Forehammar 8!

Haugesund - Skåredalen

Særdeles flott og unik funkisvilla i betong - Gjennomført planløsning med utvendig atrium

Prisantydning:
 9 500 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
245/275 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  9 500 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2018
Primærrom
245 kvm.
Bruksareal
275 kvm.
Soverom
3
Tomt
656 m²
Kommune
Haugesund
GNR
3
BNR
394
Oppdragsnr.
1-0259/23
Finnkode
318693729

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Forehammar 8 – En sjelden gang dukker det opp en helt spesiell eiendom. Den som skiller seg ut fra alle de andre. Dette er en slik eiendom! En særdeles flott funkisvilla oppført over 2 plan. Beliggende øverst i boligfeltet Sveiven i Skåredalen. Funkisvillaen har en brutalistisk inspirert arkitektur og er oppført i rå ubehandlet betong. Spennende planløsning med atrium i midten. 3 stuer, 3 soverom og 3 bad gjør boligen meget praktisk for familier eller beboere med gjester. Spennende eiendom for en kvalitetsbevisst kjøper som er på jakt etter den unike boligen med gjennomførte og påkostede løsninger.

+- Innhold

Boligen er innredet over 2 plan og har en spennende planløsning med utgang til atrium fra flere rom. Inngang til huset fra både 1 og 2 etasje samt via garasje.

Hovedplan: Hall med åpen trapp ned til sokkelplan, gjestewc, vaskerom med utgang og adkomst til garasje, kjøkken med god spiseplass, stue avdelt i 2 soner, hovedsoverom med eget bad og garderobe. Utgang til atrium fra både gang, stue, kjøkken og soverom.

Sokkelplan: Yttergangsone, hall med trapp opp (Fungerer som stue), vaskerom, disp.innredet rom (brukt som stue og byggemeldt som bod), bod og 2 soverom med egne bad. (2 bad på sokkelplan).

+- Standard

Boligen er oppført i prefabrikerte betongelementer med innvendig isolasjon. Etasjeskille i betong og innvendig trapp i betong. Ann Kristin Iversen har tegnet boligen både utvendig og innvendig og resultatet er en særdeles flott og unik funkisvilla med særdeles gjennomtenkte løsninger. Foruten en svært solid konstruksjon og et rått uttrykk så oppleves boligen både elegant og luksuriøs når du kommer inn. En av de unike elementene med boligen er at alle rom oppleves svært privat uten innsyn. Det flotte atriumet i midten binder sammen ute og innerommet på en flott måte. En varm sommerdag kan du bevege deg fritt mellom ute og innerom helt uten innsyn.

Arkitekten har vært svært nøye på detaljer og resultatet er en kompromissløs bygning som må sees for rett inntrykk.

Hovedplan har ekstra høy takhøyde. De flotte vinduene og dørene som er levert av kvalitetsleverandøren Schuco er tilpasset bygget og takhøyden. Innerdører er ekstra høye og gir et meget flott uttrykk. De fleste gulvsoner har varmekabler i gulv.

Overflatene i huset er nøye gjennomtenkt for å skape et interiør som både matcher husets uttrykk og samtidig skal fungere som en lun og trivelig bolig å bo i. Gulv i hele huset er belagt med betonggulv, parkett og store fliser. Betonggulvene preger store deler av 1.etasje og gangsone på hovedplan. Kjøkken, stuer oppe samt soverom på hovedplan er belagt med parkett.

Alle 3 bad har gjennomførte løsninger med fliser på gulv og malt gips på vegger og tak. Dusjsoner i alle bad er belagt med fliser. Hovedsoverom har store flotte fliser som dekker hele takhøyden. Blandebatterier og garnityr fra blant annet Vola. Innredninger er plassbygget og tilpasset rommet.

Kjøkken er bygget opp med en kombinasjon av moduler fra Ikea kombinert med en flott Silestone benkeplate. Kjøkkenet er rikt utstyrt og har blant annet 2 oppvaskmaskiner, 2 stekeovner hvor den ene har dampfunksjon.

Det er en rekke gjennomførte løsninger som er tilpasset boligen. Blant annet er det vegg og takmonterte lamper med skjult annlegg. Lamper fra anerkjente designere som Flos, Louis Poulsen, LeKlint og Luceplan.

Sengelamper fra Artimede samt konglen fra Louis Poulsen medfølger ikke med kan kjøpes av selger etter avtale.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nyere og barnevennlig boligfelt øverst i Skåredalen. Her er gode solforhold. Friområde med lekeplass og fotballbane like ved.

Skåredalen er et meget populært sted å bosette seg for barnefamilier, grunnet det trivelige bomiljøet og enkel tilgjengelighet til «alt», herunder barnehager, skole, dagligvareforretninger, offentlig transport, handelsområdet Raglamyr og fantastiske tur/rekreasjonsområder som Steinsfjellet og Djupadalen.
Eiendommen ligger i et nyere og barnevennlig boligfelt øverst i Skåredalen. Her er gode solforhold. Friområde med lekeplass og fotballbane like ved.

Steinsfjellet er en slags samlebetegnelse for friområdet/platået øst i Haugesund. På toppen av Steinsfjellet troner den gamle tv-masten – Dette er et flott utsiktspunkt hvor man kan skue utover byen og havet i vest. Videre kan man bevege seg østover på platået. Her er det anlagt turvei inn til Krokavatnet, og ellers er det turstier opp til topper som Søre Krokvassnut, Presten, Såt og helt bort til Nesheim og Håvåshytta. Steinsfjellet har egen kafé/seter, Kringsjå, som normalt holder åpent søndager mellom kl. 10 og 14. Kringsjå er et ypperlig mål for de minste turgåerne, ikke minst ettersom det er mulighet for vafler og saft når man kommer frem (i åpningstiden). Det går sti opp til Steinsfjellet og Kringsjå både fra Skåredalen og parkeringen på Steinsfjellet. Deler av Steinsfjellet “holdes ryddig” av villsauer hele året.

Djupadalen er kanskje det mest populære rekreasjonsområdet i Haugesund. Enten du skal lufte den firbeinte, jogge eller ta med familien på søndagstur finnes det et vell av muligheter med stier og turveier. I hjertet av Djupadalen ligger Eivindsvatnet, som er et godt utgangspunkt for spennende turer. Herfra kan dere til eksempel gå opp til Steinsfjellet, Kattanakk, utsiktspunktet Årkjå eller en barnevennlig runde rundt selve vannet, gjerne med en velfortjent sjokoladepause i gapahuken. I sommerhalvåret er Eivindsvatnet et yndet sted for badeglade i alle aldre. Her finnes barnevennlige badeplasser, felles grill og benker.

+- Omkostninger

237 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
250 372,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen omfattes av følgende planer:
Kommuneplanens arealplan 2014-2030, ID 1106plan-kp3. Delareal: 656 m2. Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende.

Kommuneplaner under arbeid:
Kommuneplanens arealdel 2023-2033: ID 202203

Reguleringplan Sveiven, øvre del ID RL1679. Delareal: 144 m2 Formål: Frisikt. Delareal 656 m2 Formål: Boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse.

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Se vedlagt reguleringsplan.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i garasje og i eget gårdsrom

+- Adkomst

Følg veien øverst på Sveiven feltet og boligen kommer på venstre side

+- Byggemåte

Boligen er oppført i prefabrikerte betongelementer levert av Ølen betong. Elementene er gjennomgående med innvendig isolasjon. Etasjeskille og og innvendig trapp i betong gjør boligen til en særdeles solid konstruksjon. Kombinasjonen mellom betong og vinduer/ dører i lakkert aluminium gir meget positive utslag på lyd, vibrasjon og varmeeffekt. Huset oppleves veldig kompakt og fast. Taket er bygget opp med Q-dekke i metall. Tekket med takpapp.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
– Innvendig – Innvendige trapper
– Overflater og konstruksjon – Toalettrom

Tilstandsgrad 3 er ikke gitt.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Varmekabler i de fleste gulv

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?