Velkommen til Førreparken 55!

Tysvær - Førresfjorden

Moderne og barnevennlig rekkehus over to plan - Tre soverom og to bad

Prisantydning:
 2 800 000
Eiendomstype:
Rekkehus
P-rom/BRA:
96/105 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 800 000
Fellesutg.
kr  200 per mnd.
Eiendomstype
Rekkehus
Byggeår
2021
Primærrom
96 kvm.
Bruksareal
105 kvm.
Soverom
3
Tomt
2621 m²
Kommune
Tysvær
GNR
79
BNR
1112
Oppdragsnr.
1-0188/23
Finnkode
316389538

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Førreparken 55 et moderne og påkostet rekkehus fra 2021. Gjennomført med fine material- og fargevalg er gjennomgående i boligen. Stor og innbydende stue med åpen kjøkkenløsning. Innholdsrikt kjøkken med god planløsning med integrert stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. God plass til spisebord og mange middagsgjester. To bad og tre store soverom, hvorav hovedsoverommet har walk-in-closet. Trivelig fellesareal med lekeplass i umiddelbar nærhet. I gangavstand fra boligen ligger idrettsanlegg, barneskole og dagligvarebutikk. Trygg sykkelvei til barneskole og ungdomsskole på Frakkagjerd. Koselig og etablert boligfelt med fine felles områder. Førresfjorden har flotte båt- og bademuligheter, båtplass kan søkes om i Førre båtforening. Velkommen på visning!

+- Innhold

Arealeffektivt rekkehus over to plan som inneholder:

1. etasje:
Gang, bad/vaskerom, stue, kjøkken og kott

2. etasje:
Gang, tre soverom, bad og garderobe

Utvendig bod.

Terrasse og balkong.

+- Standard

Nyere og moderne rekkehus fra 2021.

1. etasje:
Fin og luftig stue med gode møbleringsmuligheter. Store vindusflater gir mye naturlig lys. Utgang til terrasse. God plass til stort spisebord – Her kan man samle venner og familie til et bedre måltid. Fint kjøkken med hvit innredning og laminatbenkeplate. Utgang til terrasse. Integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Lys parkett og malte vegger. Listfrie overganger mellom vegg og tak.

Baderom/vaskerom i 1. etasje. Flislagt dusjsone med flislagt gulv og dusjsone. Malte vegger i delikat blåfarge. Vegghengt toalett. Baderomsmøbel med servant. Opplegg for vaskemaskin.

Entré med flislagt gulv. Praktisk inngang til bad/vaskerom fra entré.

Utvendig bod med god oppbevaringsplass.

Terrasse mot sørvest.

2.etasje:
Stort hovedsoverom med god plass til dobbelseng og tilhørende nattbord. Walk in closet. Inngang til bad.

Stort og gjennomført bad med flislagt gulv og dusjsone. Malte vegger i delikat blåfarge. Fint baderomsmøbel med servant og oppbevaringsplass. Vegghengt toalett og dusjnisje.

Soverom nr. 2 med utgang til balkong. Soverommet kan fint brukes til loftstue. Parkett på gulv og malte vegger.

Soverom nr. 3 perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor

+- Beliggenhet

Førre har sentral beliggenhet på Haugalandet. I gangavstand fra boligen ligger idrettsanlegg, barneskole og dagligvarebutikk. Trygg skolevei til barneskole og til ungdomsskole på Frakkagjerd. Koselig og etablert boligfelt med fine felles områder. Førresfjorden har flotte båt- og bademuligheter, båtpalss kan søkes om i Førre båtforening. Flotte turområder i nærheten og nydelige Dragavika er bare noen minutters kjøring unna.

+- Omkostninger

70 000,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
———————————-
71 372,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen omfattes av følgende planer:
Plankart 1 Aksdal – Førre Kommuneplan, ID 201501. Delareal: 2 558 m2. Arealbruk: Boligbebyggelse, fremtidig. Delareal: 63 m2 Arealbruk 63 m2 LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet
basert på gårdens ressursgrunnlag,Nåværende

Førreparken ID: 200803 Delareal: 541 m2 Formål: Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse. Delareal 393 m2. Formål: Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse. Delareal: 415 m2. Formål: Krav vedrørende infrastruktur. Delareal: 885 m2. Formål: Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse. Delareal: 737 m2. Formål: Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse.

Førdesfjordensentrum Del I ID: 200009 Eldre regulering. Delareal: 8 m2 Formål: Høyspenningsanlegg. Delareal: 63 m2 Formål: Landsbruksområde

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Se vedlagt reguleringsplan.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Felles parkeringsplass

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Oppført på ringmur i isolerte elementer, betonggulv. Yttervegger i bindingsverk som er kledd med trepaneler. Etasjeskiller i tre. Kompakttakskonstruksjon som er tekket med protanduk.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
– Radon
– Ventilasjon – Det er aktiv alarm på filterbytte.

Tilstandsgrad 3 er ikke gitt.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtagelse er i utgangspunktet 3 måneder fra den dato begjæring om stadfestelse blir forelagt tingretten.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på bad.

+- Diverse

Dersom en anke ikke er avgjort innen oppgjørsdagen inntrer forskyves betalingsplikten. Kjøper må velge mellom å betale kjøpesummen pr oppgjørsdato eller betale renter i henhold til bestemmelsene i tvangsfullbyrdelsesloven § 11-27 frem til betalingsplikten inntrer.

Interessenter gjøres oppmerksom på at dette salget reguleres av tvangsfullbyrdelsesloven. Det opplyses om at kjøper i slike tilfeller har begrenset reklamasjonsmulighet jfr. tvbl. § 11-39.

Kjøper forplikter seg til å følge tvangsfullbyrdelseslovens regler. Ved en eventuell anke må kjøper for eksempel tegne forsikring på eiendommen, til tross for at man ikke har overtatt/det foreligger rettskraftig dom.

I forbindelse med tvangssalg risikerer man å måtte oppbevare eiers løsøre/eiendeler i en tidsavgrenset periode.

Tvangssalget har sitt utspring i sameieloven § 15 (1) som sier at en sameier har krav på oppløsning av sameiet i fast eiendom (…). Ingen av partene har motsatt seg at eiendommen tvangsoppløses. Sameierne har forkjøpsrett etter bestemmelsen i sameieloven

Kontakt

Torbjørn Håvås Tjønn

Stilling
Fagansvarlig / Jurist / Eiendomsmegler MNEF
E-post
torbjorn@meglerhuset-rele.no
Telefon
99246965

Lurer du på noe?