Velkommen til Naust - Vollsvikvegen!

Sveio - Drågsvågen

Naust over to plan med flytebrygge - Sommeropplevelser - Idyllisk beliggenhet

Prisantydning:
 1 900 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
26/52 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 900 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2004
Primærrom
26 kvm.
Bruksareal
52 kvm.
Tomt
75 m²
Kommune
Sveio
GNR
121
BNR
276
Oppdragsnr.
1-0216/23
Finnkode
310796327

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til idylliske Drågsvågen og dette innholdsrike naustet over to etasjer. Umiddelbar nærhet til alle opplevelser sjøen har å by på. Naustet ble oppført i 2002 og inneholder: Oppholdsrom med sløyebenk, toalettrom, disponibelt rom i 1. etasje og disponibelt rom i 2. etasje. Det er innlagt strøm, og det er en vannpost rett ved naustene. Fine uteområder med gode solforhold. Stor trebrygge. En kort båttur tar deg til ypperlige fiskeplasser, og det er for øvrig et hav av destinasjoner å kjøre til. Det presiseres at dette er et naust, ikke en fritidsbolig. Velkommen på visning!

+- Innhold

Naustet inneholder:
1. etasje:
Oppholdsrom med sløyebenk, toalettrom og innredet rom brukt som oppholdsrom.

2. etasje:
Innredet rom brukt som oppholdsrom.

+- Standard

Naustet er hovedsakelig innredet med støpt gulv og fliser i første etasje, samt plater/panel på vegger og i tak. I loftsetasjen er det heltre furu på gulv.

Første etasje:
Oppholdsrom med sløyebenk innredet med støpt gulv. Enkel kjøkkeninnredning. Plass til sofagruppe og spisebord. Det er montert praktisk garasjedør, slik at man lett åpne for å nyte utsikten.

Fliser på gulv på toalettrom og malt panel på vegger. Toalett??

Andre etasje:
Ett innredet rom av god størrelse som er benyttet som stue og soverom. Heltre furu på gulv og panel på vegg og i tak.

Stor kai med flytebrygge. Nydelig og idyllisk beliggenhet med gode solforhold.

Naustet er innredet for å kunne nyte gode, solrike dager ved sjøen, i maritime omgivelser. Dette er et naust, og ikke en fritidsbolig. Ett naust er ikke godkjent for varig opphold.

+- Beliggenhet

Flott beliggende innerst i Drågsvågen, avkjørsel like ved industrifeltet på Førde. Beliggenhet rett ved sjøen. Flott sjøutsikt.

Området har en strategisk beliggenhet og bokstavelig talt et hav av muligheter med tanke på fiske, fritidsaktiviteter og båtutflukter. Naustets sentrale plassering er et ypperlig utgangspunkt for båtturer i nærområdet

I Drågsvågen ligger forholdene tilrette for at man virkelig kan nyte norsk sommer på sitt beste!

+- Omkostninger

42 250- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
55 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Planstatus: Eigedom med gnr. 121 bnr. 276, ligg i område med føremål «naust» i reguleringsplanen for «Båthamn – gnr. 121, bnr. 9» med planid 1997001. Reguleringsplanen sine føresegner gjeld. Dersom føresegner manglar, gjeld «kommuneplanen for Sveio kommune» sine føresegner i tillegg.Ilona Nowak13.07.2023 – kl. 14:37

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering langs veien ved naustene.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Taktekkingen er av betongtakstein. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Renner, nedløp og beslag av metall. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Takkonstruksjonen har A-takstoler i tre. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør. og malt treport. Utvendig er det brygge oppført i bjelkelag av tre med trykkimpregnerte terrassebord som dekke. Innvendig er det gulv av furu, betong og fliser. Veggene har trepanel. Innvendige tak har trepanel. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Betongdekke mot grunn. Boligen har malt tretrapp mellom etasjer. Innvendig har boligen malte fyllingsdører. Innvendige vannledninger er av plast. Boligen har naturlig ventilasjon.

Tilstandsgrad 2 og 3 er ikke gitt.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Lurer du på noe?