Velkommen til Hordalandgata 26!

Haugesund - Haugesund

Enebolig med attraktiv beliggenhet - Garasje - Koselig og skjermet hage - Flotte detaljer

Prisantydning:
 2 500 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
141/216 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 500 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1921
Primærrom
141 kvm.
Bruksareal
216 kvm.
Soverom
3
Tomt
534 m²
Kommune
Haugesund
GNR
29
BNR
437
Oppdragsnr.
1-0031/23
Finnkode
293026515

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Hordalandgata 26! Denne eneboligen inneholder blant annet: Romslig stue med flott, separat kjøkken med plass til spisebord, 3 soverom, toalettrom, 2 baderom, stue nr. 2, kjøkken nr. 2 og loftsstue. I tillegg er det entrè, hall og gang, samt flere oppbevaringsmuligheter i kott. Kjelleren er uinnredet og består av boder og vaskekjeller. Boligen har tidligere blitt benyttet som tomannsbolig. Denne boligen har mange flotte og klassiske detaljer som blant annet bredt listverk, ekstra takhøyde og flere nydelige dører.

Hagen er koselig og skjermet med gode solforhold. Den er opparbeidet med plen, singel, prydbusker og trær. Inngang til tomten er gjennom en nydelig smijernsport med syriner og trær som omkranser den. Parkering i garasje. Beliggende i gate uten gjennomgangstrafikk.

+- Innhold

Kjeller: Grovkjeller, Boder
1. Etasje: Entre, hall m/trapp, toalettrom, kjøkken, stue, gang, soverom, soverom 2, bad
2. Etasje: Gang, bad, stue, soverom, kjøkken
Loft: Disponible rom

+- Standard

Kjeller: Kjelleren er uinnredet og inneholder flere boder samt vaskekjeller.

1. Etasje: Hovedetasjen består av vindfang, gang, toalett, stue, kjøkken, 2 soverom, baderom. Innbydende vindfang/gang med orginale detaljer og nydelige, eldre dører. Gangen er romslig med god plass til å henge fra seg yttertøy. Fra gangen er det inngang til et toalettrom som inneholder toalett og vask. Stuen er romslig med plass til både sofagruppe samt spisebord med stoler. Veggene er tapetserte med blant annet stråtapet. Her er det ekstra takhøyde og flott, klassisk listverk, dette gir en ekstra romslig følelse. Her er det peis, med innsats som er satt inn senere. Det ene vinduet i stuen er byttet i nyere tid. Fra stuen er det inngang til kjøkkenet. Dette er også av god størrelse med plass til spisebord, en hyggelig frokostplass. Kjøkkeninnredning er av eldre dato, men fullt funksjonelt. Her har man også den gode takhøyden, med skaper som bygger helt opp til taket. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Laminatgulv er fra nyere tid. Videre fra stuen kommer man inn i tilbygget. Her finner man 2 romslige soverom med plass til dobbeltseng og nattbord, hovedsoverommet er utstyrt med innebygget garderobe. Det er teppegulv på begge rommene. Baderom som er oppgradert med nyere laminatgulv, dusjdører og baderomsplater i dusjsone. Ellers inneholder badet toalett, baderomsinnredning med vask og speil.

2. Etasje: Boligens 2. etasje består av gang, baderom, stue, soverom og kjøkken. Baderommet er av eldre standard med behov for oppgradering. Rommet inneholder baderomsinnredning med vask og skap og dusjsone med dusjgarnityr. Her er det belegg på gulv og tapetserte vegger. Videre er det en stor stue med plass til sofagruppe. Her er det montert en vedovn med flotte detaljer. Kjøkkenet har plassbygget, eldre kjøkkeninnredning med vask. Det er god plass til spisebord med stoler. Denne etasjen har 1 soverom. Soverommet er stort med god plass til dobbeltseng og nattbord. Her er det plassbyggede skaper og hyller til oppbevaring. 70-talls panel på vegger og teppe på gulv.

Loft: Loftet består av loftstue, gang og flere kott. Loftsstuen har teppe på gulv og 70-tallspanel på vegger og skråtak, her er det også et nyere vindu.

Overflater:
Gulv: Tepper, laminat, belegg
Vegger: Panel og tapetserte flater (noe stråtapet), baderomsplater på baderom i 1. etasje, 70-talls panel.
Himlinger: . Malte overflater i tak.

+- Beliggenhet

Enten du går eller sykler, vil du uansett oppleve at det aller meste er innen kort avstand når du bor i Hordalandgata 26. Det som er så fantastisk med denne beliggenheten er følelsen av å bo i et trygt og barnevennlig nabolag, samtidig som du kan rusle ned til liv og røre i sentrum på bare 10-15 minutter. Dere vil sette stor pris på nærheten til skoler, barnehager og den innholdsrike idrettsparken i Haugesund. Barne-, ungdomsskole og videregående finner dere i nærområdet (Hauge skole, Haraldsvang, Skeisvang og HTG).

Er dere glad i friluftsliv, eller kanskje det er viktig med grøntarealer for å lufte den firbeinte? Lotheparken, en grønn liten lunge, ligger få steinkast unna. Her kan dere klatre opp trappene og nyte flott utsikt på toppen av berget, mot havet i vest. Opplev den ville og vakre Kyststien, som starter i enden av Skillebekkgata, eller legg joggeturen i retning Vangen, opp til Kattanakk og derfra til Djupadalen og Eivindsvatnet. På varme sommerdager er det herlig å kunne kjøle seg ned i Skeisvannet eller Asalvika, hvor det er anlagt barnevennlig sandstrand, stupetårn og solstoler. I Vangen finner dere også en stor, familievennlig lekeplass.

Haugesund har investert mye i idrett de siste årene, og dette gjenspeiles i den store idrettsparken beliggende få minutter øst for Hauge. Her er det anlagt stort fotballanlegg, volleyballbaner, flerbrukshall, innendørs klatrevegg, ishall, svømmehall m.m. Man finner i all hovedsak et godt idrettstilbud til de aller fleste.

Boligen ligger svært fint og rolig til i gate uten gjennomgangstrafikk.

+- Omkostninger

62 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
75 372,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området.

Kommuneplaner:
Id: 1106plan-kp3
Navn: Kommuneplanens arealdel 2014-2030
Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner:
Id: RL540
Navn: Karmsundgata/Rogalandgata/Skjoldavegen/Stiklestadgata

+- Energimerking

Det er ikke innhentet energiattest på denne eiendommen, fordi den selges som dødsbo. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i garasje. Ellers mulig å parkere i gaten.

+- Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Oppført på grunnmur i betong, fyllsteinsmur – Betonggulv. Yttervegger oppført i tømret utførelse som er utvendig kledd
med plastpaneler. Etasjeskiller i tre. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med skifer på hovedbo, og decra takplater i takpannekopi for påbygg.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
Taktekking – På grunn av alder.
Nedløp og beslag – Takrenner har punktvise lekkasjer.
Veggkonstruksjon – Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur.
Utvendige dører – Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte glass. Karmene i dører er værslitte utvendig og det er
sprekker i trevirket.
Balkonger, terrasser og rom under balkonger – Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
Overflater
Radon – Ikke foretatt måling
Innvendige trapper – Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
Innvendige dører – Noe skjevheter i eldre dører fra denne tid må påregnes.
Kjøkken – På grunn av alder.
Toalettrom
Vannledninger – På grunn av alder
Avløpsrør – På grunn av alder.
Ventilaskon – Mangelfull ventilasjon
Varmtvannstank – På grunn av alder.
Elektrisk anlegg
Grunnmur – Sprekkdannelser
Utvendige vann og avløpsledninger – På grunn av alder
Etasjeskille – Høydeforskjell
Drenering – På grunn av alder.

Tilstandsgrad 3 er gitt på følgende:
Takkonstruksjon/Loft – Det er lekkasje i tak hvor tak for påbygg møter opprinnelig bolig. Konstruksjonen generelt på hovedboenhet har normal slitasje og nedbøying.
Vinduer – Det er påvist vinduer med fukt/råteskader. Det er påvist noen glassruter som er punktert eller sprukne.
Pipe og ildsted – Det er påvist sprekker og/eller riss i pipe. Pipevanger er ikke synlige.
Rom Under Terreng – Det er påvist synlig fuktighet på mur/gulv i kjeller. Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur.
Krypkjeller – Det er manglende fuktsperre på bakken. Det er ikke tilfredsstillende ventilering av krypkjeller. Det er påvist synlig vann i krypkjeller eller synlige tegn på innsig av vann i krypkjeller.
Bad 2 etasje: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
Branntekniske forhold – Brannvarslere og slukkeapparat.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varmepumpe og vedovn. Ellers elektrisk oppvarming.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

«Disponibelt rom» er en uformell klassifisering av rom i bolig/bygning som innebærer at arealet kan tas i bruk, men høyst sannsynlig ikke oppfyller gjeldende krav til varig oppholdsrom.

Lamper og fastskrudde hyller og skap medfølger ikke salget.

Kontakt

Elise Knutsen Skogland

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
elise@meglerhuset-rele.no
Telefon
94861650

Lurer du på noe?