Velkommen til Lyngstadtunet 3!

Sveio - Sveio sentrum

Pent rekkehus med alt på ett plan i Sveio sentrum - Parkering i carport!

Prisantydning:
 2 390 000
Eiendomstype:
Rekkehus
P-rom/BRA:
84/94 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 390 000
Eiendomstype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Byggeår
2006
Primærrom
84 kvm.
Bruksareal
94 kvm.
Soverom
2
Tomt
341 m²
Kommune
Sveio
GNR
40
BNR
512
Oppdragsnr.
1-0368/22
Finnkode
282060013

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Lyngstadtunet 3! Dette rekkehuset ligger sentralt og fint til i Sveio sentrum. Boligen går over ett plan med trappefri adkomst og parkering i carport like utenfor inngangsdøren. Denne boligen inneholder gang, 2 soverom, bad/vaskerom, åpen stue- og kjøkkenløsning samt 2 boder til oppbevaring. Tomten er opparbeidet med grus, terrasse og asfaltert gårdsrom.

En kort spasertur unna finner man Sveio sentrum. Her finner man dagligvarebutikker, Sveio barne- og ungdomsskole, barnehage, apotek, kafé, frisør, interiør, golfbane m.m.

+- Innhold

1. Etasje: Gang, soverom, soverom 2, soverom 3 (bod), bad/vaskerom, stue/kjøkken, bod.

+- Standard

Entrè: Stor og innbydende entrè med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Adkomst til loft via loftsluke.

Stue/kjøkken: Åpen stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkenet har innredning med glatte fronter og benkeplate i laminert spon. Det er god plass til spisebord med tilhørende stoler. Fra kjøkkenet er det også utgang til uteplassen. I stuen er det god plass til sofagruppe og andre møbler. Det er montert varmepumpe i stuen.

Baderom: Romslig baderom med belegg på gulv med varmekabler og baderomsplater på vegg. Badet inneholder baderomsinnredning med vask og speil. dusjdører, toalett, opplegg for vaskemaskin og varmtvannstank. Fordelerskap til rør-i-rør.

Soverom: Hovedsoverommet er romslig med god plass til dobbeltseng, tilhørende nattbord og garderobeskap. Soverom 2 passer utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor. Soverom 3 er innredet og brukes i dag som soverom, rommet er godkjent til bod i tegningene og er dermed ikke godkjent til varig opphold.

Overflater fra tilstandsrapport:
Det er parkett på gulv i denne boligen. Malte plater på vegger. Tak-ess plater i himling. På baderom er det belegg på gulv og baderomsplater på vegg.

+- Beliggenhet

Boligen ligger fint og sentralt til i Sveio sentrum.
I Sveio sentrum finner dere butikker, Sveio barne- og ungdomsskole, barnehage, apotek, kafé, frisør, interiør, golfbane m.m.

Sveio ligger strategisk til, både når en reiser til lands og til sjøs. Kyststamveien E39 går gjennom hele kommunen, mens skipsleia går over Sletta nord for Haugesund, og gjennom Bømlafjorden.

Landskapet i Sveio varierer fra åpent hav og nakne svaberg, via lyngheier og små fjell, til produktivt jord- og skogbruksland.
Dere finner nydelige rekreasjons- og turmuligheter, f.eks til Ryvarden kulturfyr (sesongåpen kafé), Rex garden eller topptur til en av de mange fjellene. Hva med en natt i en av de fantastiske Flokehyttene til Turistforeningen? Flokehyttene består av fem hytter ytterst på Ryvarden. Hyttene klorer seg fast i fjellsprekkene som om de venter på neste bølge. Inne i hyttene kan dere sitte i lune, trygge omgivelser og oppleve storhavet gjennom store panoramavinduer.

Det høyeste fjellet i Sveio er Trollavassnipen, som strekker seg 432 meter over havet. 7 turmål, fordelt på 13 stiar, er merket og gradert i samarbeid med innføring av nasjonal merkestandard for turstiar. Det er totalt 282 små og mellomstore vann i Sveio, med Vigdarvatnet sentralt i kommunen som det største.

+- Omkostninger

59 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
68 522,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.
Reguleringsplan: PlanID 2006002

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i carport.

+- Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Oppført på ringmur i plasstøpt betong, betonggulv. Yttervegger ovenpå ringmur i tradisjonelt bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Pulttakskonstruksjon i tre som er utvendig tekket med betongtakstein.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
Taktekking, nedløp og beslag, veggkonstruksjon, vinduer, radon, sluk, membran og tettesjikt, overflater kjøkken, andre VVS-installasjoner, elektrisk anlegg, innredning bad, varmtvannstank.

Tilstandsgrad 3 er gitt på følgende:
Utvendige dører.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varmepumpe og elektrisk oppvarming. Varmekabler på baderom.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Lurer du på noe?