Velkommen til Tysværgata 1!

Haugesund - Haugesund - Solvang

Sjarmerende enebolig med super beliggenhet - Stor og solrik terrasse

Prisantydning:
 2 700 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
111/111 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 700 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1900
Primærrom
111 kvm.
Bruksareal
111 kvm.
Bruttoareal
120 kvm.
Soverom
2
Tomt
360 m²
Kommune
Haugesund
GNR
29
BNR
508
Oppdragsnr.
1-0420/20
Finnkode
216883518

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Tysværgata 1! Enebolig beliggende på populære Solvang, med det beste fra to verdener; Rolige, familievennlige omgivelser og samtidig nærhet til sentrum. Boligen ble oppført så tidlig som 1900 og fremstår som utrolig sjarmerende og koselig, med flotte særpreg og detaljer som var typiske for byggeskikken i denne perioden. Planløsningen i huset er praktisk og behagelig, med store, luftige oppholdsrom. Bonusen for denne boligen er den store, skjermede og solrike terrassen med utepeis, hvor dere kan nyte varme sommerdager. Eiendommen er jevnlig vedlikehold, men det må påregnes oppgraderinger.

+- Innhold

Boligen er oppført over to etasjer og inneholder:
1. etasje: Stue, spisestue, kjøkken, bad, vaskerom, vindfang, gang nr. 1 og gang nr. 2 med trapp.
Loftsetasje: 2 soverom(mulighet for 3 soverom), hybelkjøkken/omkledning, bad og gang.

I tillegg er det oppført uthus på eiendommen med et BRA på 4 m2.

+- Standard

Boligen har en normal standard med et noe behov for oppgradering/modernisering.

1. etasje:
– Entré med god takhøyde og plass til yttertøy og sko. Fra entréen er det adkomst til vaskerom og gang, samt loftsetasje, via trapp.
– Hovedstue med høy trivselsfaktor! Panelt himling og koselig, plassbygget peis. Fra hovedstuen er det utgang til stor og herlig terrasse mot vest. Her kan dere innrede med lounge og andre utemøbler, og nyte varme sommerdager. Terrassen er skjermet og solrik!
– Romslig spisestue med god plass til stor spisegruppe.
– Kjøkken av god størrelse med Alno kjøkkeninnredning. Det er integrert oppvaskmaskin og ventilator. Benkeplate i laminert spon. God plass til spisegruppe også her!
– Helfliset bad etablert ca. 1992. Badet inneholder gulvmontert toalett, baderomsmøbel med vask og speil. Badekar med garnityr. Det er varmekabler i gulvet. Avtrekksvifte i vegg, og luftespalte under døren.
– Vaskerom etablert ca. 1992. Her er opplegg for vaskemaskin og utslagsvask. Panel på vegger og flisbelagt gulv. Avtrekksvifte i vegg, og luftespalte under døren.
– Gang med adkomst til entré, bad, stue og kjøkken.

2. etasje:
– 2 soverom av god størrelse(mulighet for 3 soverom). Begge rommene har plass til dobbeltseng og andre soveromsmøbler.
– Rom innredet med enkel, provisorisk kjøkkeninnredning. Dette er opprinnelig et omklednings/garderoberom med adkomst fra det ene soverommet. Kjøkkeninnredningen har behov for oppgradering. Eventuelt kan man tilbakeføre bruken av rommet til et stort og praktisk walk-in-closet, slik det i utgangspunktet var tenkt.
– Bad med belegg på gulv og vinyltapet på vegger. Badet inneholder gulvmontert toalett, baderomsmøbel med vask og speil. Dusjløsning med garnityr. Avtrekksvifte i tak. Det er ikke etablert luftespalte under døren på dette baderommet. Dette bør etableres.
– Gang med trapp ned til 1. etasje.

For øvrig:
– Automatsikringer og AMS strømmåler.
– Brannalarmer og slukkeapparat.

Overflater:
Gulv: Malte tregulv, korkvinyl, fliser og belegg.
Vegger: Tapetserte og malte overflater. Noe malt brystningspanel. Kalkmalte overflater i begge stuene, 1 soverom og gangene nede.
Himlinger: Panelte, malte flater.

+- Beliggenhet

Meget populær beliggenhet på Solvang, med kort vei til skoler, barnehager, dagligvareforretning og flotte turmuligheter i Vangen og Djupadalen. I tillegg tar det kun ca. ti minutter å rusle ned til alle fasilitetene i sentrum!

Både Vangen og Djupadalen ligger i behagelig gangavstand. I hjertet av Vangen ligger Skeisvannet hvor det er anlagt sandstrand og stupetårn på østsiden. I Djupadalen finner dere Eivindsvatnet, et litt større vann som og er utrolig populært. På varme sommerdager er vannene et yndet sted for avkjøling, bading og hygge for Haugesundinger i alle aldre. Både Vangen og Djupadalen byr videre på fantastiske turmuligheter for både store og små. Et nettverk av turveier og stier strekker seg til Kattanakk, Årkjå og helt opp til Steinsfjellet.

Solvang senter ligger kun en kjapp spasertur unna – Her finner dere blant annet Rema1000 (søndagsåpen), treningssenter, Solvang pizza og veterinær.

Gangavstand er det og til den store idrettsparken i Haugesund, byr på fotballbaner, ballbinger, volleyballbaner, ishall, klatrevegg, skytebane, svømmehall, turnhall, skatehall, tuftepark, friidrettsarena med mer.

+- Omkostninger

67 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
80 372,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen omfattes av Kommuneplanen i Haugesund (1106PLAN-KP3). Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende.

+- Parkering

Parkering på egen eiendom.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Enebolig bygget i 1900. Påbygget og oppgradert/fornyet i 1992. Boligen er oppført på grunnmur i lødd stein som er utvendig pusset. Påbygg er oppført på plasstøpt betong. Etasjeskillere i tre. Yttervegger i tømmer som er utvendig kledd med trepaneler. Saltak i trekonstruksjon med bærende åser som er utvendig tekket med betongtakstein.

Uthus oppført i trebjelkelag, yttervegger i bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Saltak som er utvendig tekket med betongtakstein.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedfyrt. Plassbygget ildsted i stuen. Bad i 1. etasje har gulvvarme.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Marit Melvær Solheim

Stilling
Backoffice
E-post
marit@meglerhuset-rele.no
Telefon
91586488

Lurer du på noe?