Velkommen til Tosvollvegen 31/Håvikvegen 85!

Vindafjord

Vindafjord - Ålfjorden - Meget flott eiendom med 320 mål tomt, to hytter, naust, låve og eldhus. 230 meter strandlinje

Prisantydning:
 9 800 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
117/175 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  9 800 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
1890
Primærrom
117 kvm.
Bruksareal
175 kvm.
Soverom
4
Tomt
319526 m²
Kommune
Vindafjord
GNR
147
BNR
4
Oppdragsnr.
1-0277/20
Finnkode
224431106

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til idylliske Tosvollvika – en drøm av en eiendom ved Ålfjorden. Eiendommen som er et tidligere småbruk fremstår som en komplett idyll omgitt av flott natur og med en nydelig utsikt mot sjø. Eiendommen er hele 320 mål stor og er bebygget med et meget sjarmerende våningshus fra 1800-tallet, fritidsbolig fra 1977, stor låve, naust, eldhus, vedskjul samt carport. Ca 230 meter strandlinje som er opparbeidet med eget bryggeanlegg. Tomten er rikt beplantet og her kan man spasere tur på egen eiendom og i egen skog.
Det er godkjent innregulert 7 hyttetomter på eiendommen men disse er ikke utskilt p.t

Eiendommen passer blant annet ypperlig som generasjonslandsted eller som felleseie for to familier da det er to fullverdige hytter på eiendommen. Eiendommen byr på mange muligheter

+- Innhold

Bolighuset på eiendommen er et. sjarmerende våningshus fra siste del av 1800-tallet. Bolighuset er innredet over 2 plan og har i tillegg kjeller.

1.etg – Innhold: Gang, bad, kjøkken, stue og soverom
2.etg – Loftstue, 1 soverom, disp.rom/skråkammers og 2 kott
Kjeller: Kjellerrom og boder.

Fritidsbolig – Håvikvegen 85

Denne hytten er oppført i 1977 etter tegninger fra arkitekt Lodvar P. Hesseberg. Hytten ligger med fin utsikt til sjø

1.etg: Gang, 3 soverom, bad, wc, kjøkkeninngang samt stue med kjøkken i åpen løsning. Denne hytta har fått ny taktekking i 2020

Låve: Kjeller med skut og lagring. Forøvrig inneholder låven stort låverom samt originale dyrebåser
Naust: Romslig og stort naust
Eldhus: Sjarmerende eldhus med gruve
Vedskjul og carport

+- Standard

Vakker og velholdt sjøeiendom med nydelig beliggenhet ved Ålfjorden. En sjarmerende hytte og en carport er det første som møter deg når du kjører inn på eiendommen. Videre fører veien deg ned til sjøen, våningshuset, naustet, låven og eldhuset. Når du kommer ned til våningshuset ser du ut mot sjøen og Ålfjorden. Her kan du spasere rundt i ditt eget paradis med store gressarealer, Egen skog samt lang strandlinje. Varme sommerdager innbyr til bading og snorkling like nedenfor eiendommen. Eiendommen er barnevennlig og har flere solrike uteplasser. Med sjøen som nærmeste nabo ligger alt til rette for en spennende og innholdsrik hverdag med maritime aktiviteter for både store og små.

Våningshuset ble oppført på slutten av 1800 tallet og har en særdeles sjarmerende stil med mange flotte og særpregede elementer. Planløsningen er innredet over 2 etasjer. Stue og kjøkken er adskilt . Våningshuset ligger tilknyttet låven og eldhuset som et eget tun.

Bolighuset holder en gjennomført stil og er holdt i lyse farger med malt tømmerplank på vegger, synlige bjelker i tak samt malt tregulv. Flott peis samt smårutete vinduer gir eiendommen et unikt særpreg. Bad og kjøkken har fliser på gulv. Kjøkkeninnredning i lys utførelse

Fritidsbolig fra 1977: Hytten er tegnet av arkitekt Lodvar P. Hesserberg og ligger fint plassert med flott sjøutsikt og med en egen hage. Hytten er innredet i koselig hyttestil. Vegger og tak er kledd med trepanel som er ubehandlet. Dette for frem den gode originale hyttestilen. Kjøkken er i samme stil og kler hytten. Det er god takhøyde i stue/kjøkkendel. Bad har respatexplater på vegger og belegg på gulv. Det er dusj og vask. Wc er i eget rom og det er montert inn hyttetoalett.

Stor og solid låve med store muligheter for rett kjøper. Låven har i senere år fått skiftet kledning og taktekking. Deler av bjelkelaget og takstoler er forsterket. Låven kan f.eks bli et ypperlig forsamlingslokale. Her kan kreative mennesker få til mye.

Like ved våningshuset er det et originalt eldhus fra slutten av 1800-tallet. Eldhuset har en flott gruve og det er anordnet sittebenker. Her kan man samle venner eller familie og nyte en fin kveldsstund foran åpen ild. Bygget har nytt tak og er både sjarmerende og i god stand. Bygget er restaurert på slutten 1990-tallet.

+- Beliggenhet

Eiendommen er perfekt om dere ønsker et tilbaketrukket sted i rolige, landlige omgivelser og samtidig ha kort vei til både Haugesund og Stavanger. Idyllisk og solrik beliggenhet helt ned til Ålfjorden med alt sjøen har å tilby rett utenfor døren.
Tar du sjøveien utover Ålfjorden er du midt i smørøyet med tanke på beliggenhet. Her finnes mange flotte bade og fiskeplasser. Ta for eksempekl båten over til Plassabakeriet for litt godt bakverk eller ta båten og besøk venner på hytta. Muligheten er mange fra denne flotte eiendommen
Kort vei til både Isvik og Aksdal hvor dere finner et godt utvalg av servicetilbud med blant annet matbutikk (Meny), apotek, frisør, bakeri, jernvare, flott badeanlegg, klatrevegg, idrettshall, kino m.m. Eiendommen har også part i et jaktløyve

+- Omkostninger

272 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tin

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering på egen tomt

+- Byggemåte

Se kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Anette Stange

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
anette@meglerhuset-rele.no
Telefon
98893920

Lurer du på noe?