Kvednatunet

22. desember, 2016

NÅ STÅR JULA FOR DØR, og det åpnes for en tid med sosialt lag med venner og familie. Gjerne tar dere finstasen på og inviterer til selskapeligheter i egen stue, eller går en tur for å utforske det naturen har å by på. På Kvednatunet er boforholdene trygge og nære, og setter gode rammer for aktiviteter både ute og inne – her er mulighetene mange, året rundt! Prosjektet kommer for salg våren 2017.

Kvednatunet er et planlagt boligprosjekt i Ramsdalen/Solvangområdet, like nedenfor Stemmen i Djupadalen. Området skal bygges ut i flere trinn, og det vil bestå av leiligheter og eneboliger i rekke. Første trinn er et moderne leilighetsbygg på 8 etasjer, med 22 leiligheter, parkeringsanlegg og heis. Leilighetene vil variere i størrelse og det skal finnes et alternativ for alle. Nå jobbes det med planleggingen av leiligheter med gode planløsninger i det som skal bli et estetisk vakkert bygg med frodige uteområder. Vi gleder oss til å vise det frem.

Beliggenheten i Djupadalen er fantastisk. Her vil du være omgitt av vakker natur hele året, og de årstidene vil fargelegge omgivelsene. De flotte turområdene innbyr til friluft og aktivitet, så her er det bare å utforske det naturen har å by på. Området er kjent for å være rolig, samtidig som du har korte avstander til det meste. Her både idrettsanlegg, badevik og matvareforretning i kort gangavstand, i tillegg til at du er nær sentrum.

Kontakt Asbjørn Hovland på tlf. 91 30 77 90 eller asbjorn@meglerhuset-rele.no for å registrere deg slik at du kan blant de første som får tilsendt informasjon om prosjektet.