Velkommen til Toftøysundvegen 170!

Tysvær - Toftøysund

BUD MOTTATT - Idyllisk ferieparadis med hytte, anneks og naust på Toftøysund - Sammenhengende sjøeiendom - Brygge

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
83/121 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
1994
Primærrom
83 kvm.
Bruksareal
121 kvm.
Soverom
3
Tomt
2391 m²
Kommune
Tysvær
GNR
144
BNR
42
Oppdragsnr.
1-0099/23
Finnkode
304627151

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Toftøysund og dette idylliske ferieparadiset. På eiendommen er det oppført hytte, anneks, utestue, terrasse samt egen brygge med naust. Hytten inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, tre soverom, bad, bod, hems og entré. Naust med kai. Innredet anneks brukt til overnatting. Fin pergola hvor man kan nyte sommerkvelder. Både hytte og uteområder er modernisert de senere år og holder bra standard. Delikat innredning og smarthusløsning. Gode materialvalg utvendig hvor vi bl.a vil påpeke vedlikeholdsvennlig Kebony på terrasser/Kai. Eiendommen har gode solforhold og kveldssol (se bilde). Toftøysund er et ypperlig utgangspunkt for utflukter, både med bil og sjøveien. Her nevnes badestrand like i nærheten, Klatreparken høyt og lavt, Hinderåvåg eller Nedstrand og Ryfylket.

+- Innhold

Eiendommen inneholder hytte, naust og anneks.

Hytten inneholder:
Entré , Bad/vaskerom , Gang , Soverom , Soverom 2, Soverom 3, Kjøkken , Stue og bod.

Anneks og naust med stort loft med gode oppbevaringsmuligheter.

+- Standard

Stor og luftig stue med fantastisk utsikt. Slette vegger malt i behaglige fargetoner, panel i tak og flott enstavs parkett på gulv. Peisovn til oppvarming. Gode møbleringsmuligheter. Utgang til store terrasse med gode solforhold.

Åpen kjøkkenløsning med god plass til spisebord. Grå kjøkkeninnredning med profilerte dører og benkeplate i heltre. God benke- og skapplass. Integrert stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.

Trapp opp til romslig hems brukt som tv-stue. Enstavs parkett på gulv og lys panel på vegg og tak. Takvindu gir naturlig lysinnslipp. Glassrekkverk gir et moderne uttrykk.

Romslig soverom med god plass til dobbelseng og garderobe. To soverom som passer godt til barnerom eller gjesterom. Slett tak, panel på vegg og enstavs parkett på gulv. Vinduer malt i behaglige fargevalg på vinduer. Plassbygde garderobeskap.

Moderne baderom med slette vegger og flislagte gulv. Varmekabler i gulv. Vegghengt toalett og opplegg for vaskerom. Baderomsmøbler med servant med god oppbevaringsplass. Flislagt dusjnisje.

Entré med garderobeplass med flislagt gulv og panel på vegg.

Smarthusløsning fra Futurehome, til både lys og varmestyring. Her kan du komme til både opplyst og varm hytte om ønskelig.

Innredet anneks.

Innredet naust med egen kai.

+- Beliggenhet

Usjenert og lun beliggenhet på Toftøysund – en halvøy i Nedstrandsfjorden. «Lagunen» ligger godt skjermet slik at det sjelden blir noe «sjø» å snakke om utenfor kaien. Eiendommen har gode solforhold og kveldssol.

Beliggenheten er ypperlig i forhold til utflukter både med bil og sjøveien. Kort veg med bil/båt til både Nedstrand og Hinderåvåg, hvor man kan handle eller kjøpe is. I Hinderåvåg finner du også Klatreparken Høyt og Lavt og turmuligheter til eksempelvis Hest (i gåavstand fra hytta) og Himakånå. De minste vil garantert kose seg når de hilser på bl.a. hester og geiter på veg opp til butikken (ved fortøying ved klatreparken).

For litt lengre båtturer (ca. 15 min i 25 knop) anbefales bl.a. Nedstrand hav, Finnøy, Ryfylket og Sjernerøyene. Besøk gjerne Helgøysund Marina, fyll opp tanken, ta en matbit eller la barna kose seg på vanntrampolinen.

Kortere båtutflukter legges gjerne til Toftøya, hvor man har flere sandstrender å velge blant. Her er det mange flotte turmuligheter. Toftøysundet har mange laguner, strenger og oppankringsplasser som er fine å utforske med båt og kajakk.

+- Omkostninger

195 000,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
207 872,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen omfattes av følgende planer:
Kommuneplan for Tysvær 2015 – 20127, ID 201501. Delareal 2 379 m2. Arealbruk: Hensyn friluftsliv. Delareal: 12 m2. Arealbruk: Delareal: 12 m2. Formål: Bruk og vern av sjø og vassdrag med tilhørende strandsone,Nåværende. Delareal. Delareal: 2 379 m2. Arealbruk: LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag, Nåværende

Området er ikke regulert.

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Fritidsbolig med tilhørende anneks og naust oppført i 2004 og oppusset fra 2017 og til dd. Oppført på ringmur i betong/betongstein. Trebjelkelag. Yttervegger i tradisjonelt bindingsverk som er kledd med villmarkspaneler. Valmet tak i trekonstruksjon som er tekket med Decra metallplater i takpannekopi.

Naust oppført i 2004. Oppført på ringmur i betongstein. Yttervegger i tradisjonelt bindingsverk som er utvendig kledd med
trepaneler. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med betongtakstein.

Eldre anneks. Ukjent byggeår. Renovert 2022. Oppsatt på bakke. Yttervegger i bindingsverk som er kledd med trepaneler. Saltak i trekonstruksjon som er kledd tekket med lerk. Ytterdør anneks er fra 2017 og vinduer er fra 2018.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
– Balkonger, terrasser og rom under balkonger
– Radon
– Vannledninger
– Avløpsrør

Tilstandsgrad 3 er ikke gitt.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Peisovn og elektrisk oppvarming.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?