Velkommen til Vikanesvegen 84!

Vindafjord - Skjold/Vikaneset

Påkostet funkisbolig (2018) med gode utleiemuligheter - Panorama mot fjorden - Solrikt - Garasje

Prisantydning:
 6 900 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
265/340 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  6 900 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2018
Primærrom
265 kvm.
Bruksareal
340 kvm.
Soverom
6
Tomt
752 m²
Kommune
Vindafjord
GNR
169
BNR
62
Oppdragsnr.
1-0219/21
Finnkode
280449213

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Vikanesvegen 84 – En gjennomført og påkostet funkisenebolig beliggende i første rekke mot Skjoldafjorden. Eiendommen er sydvestvendt og har svært gode solforhold, for ikke å snakke om storslått panoramautsikt mot fjord og fjell! Meget innholdsrik og praktisk planløsning over to etasjer. I underetasjen er det 3-roms utleieleilighet, samt hybel med 2 soverom. Boligen kan skilte med energivennlige løsninger som vannbårent gulvvarmeanlegg (luft/vann) og balansert ventilasjon. Det er garasje på eiendommen. Familievennlig beliggenhet med kort gangavstand til skole, barnehage, Skjold Arena (kultur- og idrettshus med flerbrukshall og idrettsanlegg) og sjøen like nedenfor.

+- Innhold

Eneboligen er oppført over 2 etasjer, og inneholder:

Underetasje:
– Hoveddel/hybel: Stue/trimrom, kjøkken, 2 soverom, gang, bad og 2 boder.
– 3-roms leilighet: Gang, 2 soverom, stue/kjøkken og bad.
1. etasje: Entré, gang, kjøkken/allrom, stue, vaskerom/teknisk rom, WC-rom, 2 soverom, bad, walk-in-closet og 2 boder.

I tillegg er det på eiendommen oppført garasje med BRA på 39 m2.

+- Standard

Tilstanden på boligen fremstår som meget god. Utstrakt bruk av påkostet innredning, kraftige, heltre gulvplanker i hovedetasje, samt slette malte flater og listfrie overganger. Spennende, innholdsrik planløsning. Det gjøres oppmerksom på at det er stedvis gjenstående arbeider i boligen, både innvendig og utvendig.

1. etasje:
– Entré med plass til yttertøy og sko. Adkomst til romslig bod med god oppbevaring.
– Lang gang med adkomst fra entré, soverom, walk-in-closet, vaskerom, gjeste-WC og stue/kjøkken.
– Romslig og lysrik stue/kjøkken med spektakulær utsikt mot Skjoldafjorden, takket være store vindusflater mot syd/vest. Det er montert en dekorativ romavdeler mellom stue og kjøkken, med skap og nisje for TV mot stuen.
– Lekker kjøkkeninnredning med glatte fronter og kjøkkenøy. Heltre benkeplate i god kvalitet. Det er integrert oppvaskmaskin, kjøl/frys, platetopp, komfyr, mikro og kaffemaskin. Ventilator er funksjonstestet av takstmann og fungerer som tiltenkt.
– Meget romslig hovedsoveromsavdeling som omfatter soverom, stort walk-in-closet og bad. Flott og praktisk innredning i walk-in-closet.
– Råflott bad tilknyttet hovedsoverom og walk-in-closet. Fra soverommet er det utgang til solrik altan. Badet er innredet med mikrosement på vegger og gulv, og malte flater i himling. Delikat baderomsinnredning med skuffer og to dekorative bolleservanter i stein, veggmontert klosett i god kvalitet, boblebadekar og dusjnisje med regnfallsdusj montert i himling. Det er satt opp dusjvegg i heltre eik. Balansert ventilasjonsanlegg dekker rommet og det er luftespalte under døren.
– Vaskerom/teknisk rom med bi-inngang fra gårdsrommet. Innredet med pen og praktisk vaskeromsinnredning og tørkestativ. Smart løsning med skyvedører som skjuler ledninger, rør o.l. Malt betonggulv og malte flater på vegger og i himling. Det er installert balansert ventilasjonsanlegg i denne boligen. Dette er plassert på vaskerommet. Anlegget dekker vaskerommet og det er luftespalte under døren.
– Gjeste-WC innredet med plassbygget plate med vask og opplegg for veggmontert klosett (klosett vil ikke bli montert før overtagelse). Malt betonggulv og malte overflater på vegger.
– Bod med god lagringsplass.

Underetasje – Leilighet og hybel/hoveddel. Hybelen kan enten benyttes som en ekstra etasje i hoveddel, eller leies ut.
Hoveddel/hybel:
– Stue/kjøkken i åpen løsning med store vindusflater. Kjøkkeninnredning med glatte fronter og integrerte hvitevarer. Benkeplate i laminert spon. Ventilator er funksjonstestet av takstmann og fungerer som tiltenkt. Egen utgang til terreng/uteområde.
– To gode soverom.
– Romslig gang med plass til f.eks garderobeskap. Bod med adkomst fra gang.
– Bad med malt betonggulv og mikrosement på vegger. Dusjnisje, veggmontert klosett og baderomsinnredning med servant. Det balansert ventilasjonsanlegget dekker dette rommet. I tillegg er det luftespalte under døren.
– Sportsbod med utvendig adkomst.

3-romsleilighet :
– Entré med plass til yttertøy og sko.
– Stue/kjøkken i åpen løsning. Kjøkkeninnredning med glatte fronter og integrerte hvitevarer. Benkeplate i laminert spon. Ventilator er funksjonstestet av takstmann og fungerer som tiltenkt.
– To gode soverom.
– Bad innredet med baderomsplater på vegger og malte overflater i tak. Vinylbelegg med oppbrett ved sokkel på gulvet. Dusjkabinett, veggmontert klosett og baderomsinnredning med servant. Det balansert ventilasjonsanlegget dekker dette rommet. I tillegg er det luftespalte under døren.

For øvrig:
– Automatsikringer og AMS strømmåler
-NB. Vedrørende det elektriske anlegget: Kreditor hadde Norelco (elektriker) inne for å få orden på utvendig markise. Løsningen ble å legge den på samme kurs som soverom, som en ad hoc-løsning. I den forbindelse ble det konstatert at en av sikringene var defekt. Norelco anbefalte at ny eier bør engasjere fagfolk til å ta en full sjekk av det elektriske anlegget, og at det antagelig er noe jobb som må gjøres.
– Brannvarslere og slukkeapparat
– Vannskadesikkert rør i rør system.
– Balansert ventilasjon
– Luft/vann gulvvarmeanlegg

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig heltre gulvplanker, parkett, malt betonggulv og belegg.
Vegger: Hovedsakelig gipsplater som er sparklet og malt.
Himlinger: Hovedsakelig gipsplater som er sparklet og malt.

+- Beliggenhet

Fantastisk utsiktsbeliggenhet, høyt og fritt på Vikaneset, i første rekke mot Skjoldafjorden. Eiendommen er sydvestvendt og har svært gode solforhold. Vikaneset er et relativt nyetablert boligfelt som i all hovedsak består av eneboliger – Familievennlig og trivelig!

Barnehage, skole og Skjold Arena ligger i kort gangavstand fra boligen. Skjold Arena er et kultur- og idrettshus med blant annet flerbrukshall med tribune, 2 garderobesett, matsal, kultursal, kjøkken og flott utvendig idrettsanlegg. Skjold skole ligger rett ved arenaen.

Området er naturskjønt og landlig med fjorden like nedenfor, samt flotte tur- og rekreasjonsmuligheter.

Fra eiendommen er det kun en liten biltur bort til Isvik. I Isvik er det dagligvarebutikk og andre fasiliteter. Kort vei med bil eller båt til slusene i Skjoldastraumen.

– Ca. 20 minutters kjøring til Aksdal senter.
– Ca. 20 minutters kjøring til Ølen.
– Ca. 30 minutters kjøring til Haugesund.
– Ca. 1,5 times kjøring til Stavanger.

+- Omkostninger

172 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
———————————-
173 872,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer.

+- Regulering

Eiendommen er regulert til bolig (frittliggende småhus) og grenser til friområde, bolig og vei. Gjeldende reguleringsplan er «Detaljregulering for Vikaneset i Skjold». I kommuneplanen er Vikaneset avsatt til boliger, offentlig formål, friområde og friluftsområde.

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter i garasje og på egen tomt.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Eksklusiv enebolig oppført i 2018. Oppført på grunnmur i thermoelementer, betonggulv. Yttervegger ovenpå grunnmur i tradisjonelt bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler.
Etasjeskiller i tre. Kompaktakskonstruksjon som er tekket med asfaltshingel.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende: Taktekking, vinduer, overflater, manglende dokumentasjon på radonsperre, fuktmerker i nedre del av mur ved trapp i underetasje, manglende håndløper i trappeløp, manglende dokumentasjon på uavhengig kontroll på våtrom, forhold ved flere bad, WC-rom, vannledninger, manglende dok. på avholdt service på vannbåren varmeanlegg.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtagelse er i utgangspunktet 3 måneder fra den dato begjæring om stadfestelse blir forelagt tingretten.

+- Oppvarming

Boligen har vannbårent gulvvarmeanlegg (luft/vann system). Det er flere lokasjoner med gulvvarmefordelere. Det er installerte romtermostater i de rom som har gulvvarme. Anlegget befinner seg i sportsbod i underetasje.

Det er egen 120 liters varmtvannsbereder for underetasjen, og dobbelmantlet bereder for hovedetasje (denne berederen har ca. 200 liter med tappevann, i tillegg til akkumulert vann for vannbårne sløyfer i gulv).

Det er installert balansert ventilasjonsanlegg i denne boligen (plassert på vaskerommet).

+- Diverse

Dersom en anke ikke er avgjort innen oppgjørsdagen inntrer forskyves betalingsplikten. Kjøper må velge mellom å betale kjøpesummen pr oppgjørsdato eller betale renter i henhold til bestemmelsene i tvangsfullbyrdelsesloven § 11-27 frem til betalingsplikten inntrer.

Eiendommen overleveres som den er, uten at den nødvendigvis er ryddet eller vasket. Kjøper aksepterer dette.

Interessenter gjøres oppmerksom på at dette salget reguleres av tvangsfullbyrdelsesloven. Det opplyses om at kjøper i slike tilfeller har begrenset reklamasjonsmulighet jfr. tvbl. § 11-39.

Kjøper forplikter seg til å følge tvangsfullbyrdelseslovens regler. Ved en eventuell anke må kjøper for eksempel tegne forsikring på eiendommen, til tross for at man ikke har overtatt/det foreligger rettskraftig dom.

I forbindelse med tvangssalg risikerer man å måtte oppbevare eiers løsøre/eiendeler i en tidsavgrenset periode.

Kontakt

Torbjørn Håvås Tjønn

Stilling
Fagansvarlig / Jurist / Eiendomsmegler MNEF
E-post
torbjorn@meglerhuset-rele.no
Telefon
99246965

Lurer du på noe?