Med Haugalandets mestselgende meglere, faglig tyngde, og markedsføring skreddersydd for Haugalandet kan vi gi ditt boligsalg et løft.

 

Meglerhuset Rele er i vekst og nye meglere, både innenfor bolig- og næringsmegling. Vi har kontor både i Haugesund og i Kopervik, på Bygnes. Våre meglere er mestere i lokalkunnskap og kompetanse. Skal du selge eiendom?

Dyktige meglere

Riktig megler kan være avgjørende for et godt salgsresultat. Meglerne i Meglerhuset Rele er kjent for å være blant byens beste. Klikk på bildene for å lese mer om hver enkelt.

Best digitalt

Godt budskap, delikate bilder og målrettet annonsering er viktige elementer i boligsalg. Vi annonserer med reklamefrie finn-annonser – uten forstyrrelser, tilpassede annonser på Facebook, Instagram og gjennom Google sitt annonsenettverk. Med Rele Live Rapport kan du enkelt følge med på resultatene av markedsføringen i sanntid, fra din mobil, nettbrett og PC/Mac. Dine interessenter har et utvalg av måter å kontakte oss på – inkl. chat direkte i din annonse.

Effektiv, dynamisk og persontilpasset

Vi kombinerer vår kunnskap om boligmarkedet med den nyeste markedsføringsteknologien. Gjennom unike data og rekkevidden til Facebook, Instagram og Google Display, treffer vi de rette boligkjøperne raskere og mer presist.

 

Facebook
3 målrettede annonser på Facebook (2 målgrupper). Facebook er verdens største sosiale nettverk og gir oss muligheten til å nå over 3,5 millioner nordmenn over 18 år. Vi retter selvsagt annonseringen kun mot din boligs målgrupper.

 

Instagram
3 målrettede annonser på Instagram (2 målgrupper). Instagram er vedens mest populære bildedelingsnettverk og har rundt 2 millioner bruker over 18 år i Norge.

 

Google Display
Målrettet annonse på Google sitt annonsenettverk bestående av over 200 ulike nettsteder som for eksempel Dagbladet.no, YouTube, Nettavisen, TV2.no.

Slik fungerer det

Systemet utpeker intelligent potensielle kjøpere, både de som er aktivt på jakt, men også de som kan bli kjøpere – sett at de får presentert den rette informasjonen. Klikk på de forskjellige emnene for å lese mer.

Slik optimaliserer vi underveis

Klikk på emnene for å lese mer.

"Human touch"

Konkurrerende tilbud har helautomatisert målretting. Rele Target har et mer avansert system for å løse dette automatisk (med flere parametere), men det har alltid en markedsfører som vurderer hvert enkelt objekt for så å gjøre endringer. Eksempelvis hvis eiendommen har brygge er det naturlig å rette seg mot målgruppen som liker båt, fiske og lignende. Slike vurderinger vil ikke et helautomatisert system gjøre. Eiendomsmeglers unike lokalkunnskap spleises med profesjonelle markedsførere som kvalitetssikrer målretting, bilder og tekst på hver eneste kampanje.

Vår størrelse og uavhengighet som meglerhus gjør at vi kan snu oss raskt og hele tiden stå i front av den digitale utviklingen. Samtidig står vi fritt til å skreddersy den beste markedsmiksen for å nå våre lokale boligkjøpere.

 

-Marius Kallevik, Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Dedikert fotograf

Kjøpers inntrykk av sitt fremtidige hjem startet ved første blikk på boligannonsen. Innledningsvis skaper hvert bilde og hvert ord en ny opplevelse av eiendommen. Vår egen dedikerte fotograf sørger for at opplevelsen er god.

Lurer du på noe?