VANNKANTEN BRL - KOMMER FOR SALG - OM PROSJEKTET

Velkommen til idylliske Vannkanten borettslag i Tysvær. Borettslaget kan skilte med 32 flotte leiligheter i terrassebygg. Her kan du nyte et behagelig og komfortabelt nabolag med innendørs parkeringsanlegg og gode bomiljø. Utsikten og roen ut over Aksdalsvatnet er helt fantastisk! Det er 6 typer leiligheter i prosjektet som varierer i størrelse fra 64 til 139 kvm. Leilighetene har enten 2 eller 3 soverom og de fleste er planlagt med hovedbad og gjestetoalett. Terrassene er store, flotte og deler av terrassen kan ha mulighet for overbygg.

Det er besluttet byggestart for Vannkanten borettslag i oktober 2021. Det oppføres 3 leilighetsbygg over 3 plan, med til sammen 32 leiligheter. I umiddelbar nærhet til prosjektet, ligger idylliske Aksdalsvatnet. Området er populært for sportsfiskere, badeentusiaster og turgåere. Leilighetene får nydelig sør-vestlig utsikt over vatnet, hvilket betyr utmerkede lys- og solforhold. Tett på prosjektets promenade, finnes en stemningsfull sandstrand.

Beliggenhet - Område

Prosjektet har gangavstand til sentrum i Aksdal, og er dermed et meget praktisk sted å bo. Aksdal er et lite, men innholdsrikt tettsted, og fungerer som administrasjonssenteret til Tysvær kommune. Som innbygger i Aksdal, har man alle kommunale tjenester i nærheten: Barnehager, skoler, legekontor, rådhus, kirke, Tysværtunet kulturhus med bibliotek, kino, flott svømmehall og sportssenter.

FORDELER MED BORETTSLAG

Avdragsfrihet i inntil 10 år
Økonomisk forutsigbart
Du trenger kun innskudd.
Borettslag får bankens beste betingelser

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97 95 12 00

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler­­ MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93 49 22 24

Prosjektets utbygger

A Utvik AS

Espen Nordal

Espen Nordal

Stilling
Salgssjef
Telefon
991 11 118
E-post
espen.nordal@a-utvik.no

MELD INTERESSE