Kun en ledig - Visning hver onsdag i oddetallsuker 16:30-17:15

Ferdigstillelse nærmer seg og det blir innflytting i høst. Det er fremdeles mulig å kjøpe seg en ny leilighet som er ledig i C5. Leiligheten er godkjent for husbankfinansiering. Husbanken har meget gunstige lånevilkår med både lav rente og mulighet for inntil 8 års avdragsfrihet. Alle  – uansett alder – kan få lån i Husbanken.

 

Spannatunet

På Spanne bygges 18 arkitekttegnede leiligheter. Over 60% er solgt. Boligene bygges i et nyetablert boligområde, omgitt av flotte grøntområder og med utsikt mot Spannavatnet. Grensen mellom byen og naturomgivelser med bondegårder og sauebeiter har gjort området kjent som: «Spanne – midt i mellom byen og landet.» Kontakt oss i dag for å reservere leilighet og for å avtale et møte og en gjennomgang.

Leveransen

Boligene leveres nøkkelferdige, med parkeringsplass og sportsbod. Det medfølger kvaliteter som hvitpigmentert eikeparkett på gulv, flisebelagt bad, gipsvegger- og tak med listfrie overganger, hvit kjøkkeninnredning med hvitevarer og varmepumpe. I tillegg kan du naturligvis gjøre tilvalg, etter egen smak.

Kontakt

Kai Nordal

Stilling
A.Utvik Salgssjef
E-post
kai.nordal@a-utvik.no
Telefon
40402578

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder / Eiendomsmegler­ MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90 77 69 49

Økonomiske fordeler

80% Husbank-
finansiering
Ingen forskudd
Ingen
indeksregulering
Unik trygghets-
garanti

Låne­kalkulator

Kostnad etter avdragsfri periode:
Pris per måned

Kostnad i avdragsfri periode:
Pris per måned

Du vil få skattefradrag som reduserer kostnaden med overnevnte lån.
Rente per 05/20: 2%


Utbygger A. Utvik AS sitt nye konsept, SpareEie, gir deg mulighet til å spare inntil kr 5.000 i måneden når du kjøper leilighet i Spannatunet – A. Utvik AS dobler sparebeløpet ditt når du overtar din nye leilighet! Egne avtalevilkår tilkommer og ligger som nedlastbart vedlegg.

Nærområdet

Alle bildene under er tatt innenfor kort gangavstand fra boligene.

Meld din interesse

Prosjektets utbygger

A. Utvik AS