Hollenderhaugen Amfi Borettslag

Det er ikke hver dag det etableres et nytt borettslag i hjertet av Haugesund, men nå er det nettopp det vi gjør. Hollenderhaugen Amfi er et samarbeidsprosjekt mellom to solide aktører på Haugalandet – Haugesund Boligbyggelag (HAUBO) og A. Utvik AS.

 

<<–Klikk her for å gå til annonse for stylet og ferdigstilt leilighet–>>

Meld din interesse

Drøm deg til en enkel bolig!

Er du ung og drømmer om din egen bolig, eller har du vært etablert i mange år allerede? Uansett drømmer du kanskje om en bolig som gjør livet litt enklere. En bolig som er lett å holde, enkel å bruke, og som er tilrettelagt for alle livsfaser. Et hjem der du kan samle venner og familie, nyte freden og gjøre akkurat det du ønsker.

 

I Hollenderhaugen Amfi er alt lagt til rette for å bo enkelt. Med gode planløsninger, livsløpsstandard på alle arealer og heis til alle plan kan du bo godt og trygt i alle faser av livet. Den tekniske utførelsen på boligen og den sentrale beliggenheten gjør at tilgjengeligheten er helt fantastisk.

Og du bor virkelig sentralt: Med umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, sykehus, sentrum, treningssenter og ikke minst hovedfartsåren Karmsundgata rett rundt svingen.

 

Det at Hollenderhaugen Amfi er et borettslag legger også til rette for en bekymringsfri tilværelse. Borettslag har fellesløsninger for vedlikehold, vaktmestertjenester, sikkerhet, opplegg for internett og tv, økonomiforvaltning, lekeplasser og betaling av kommunale avgifter. Slike gode fellesløsninger gjør det både enkelt og trygt å bo. HAUBO har bygget og forvaltet boliger for sine medlemmer i over 70 år, og blir også forretningsfører for borettslaget. Gjennom samarbeidet med HAUBO er vi trygge på å være i de aller beste hender.

 

Dette er en unik mulighet for å skaffe seg en drømmebolig i hjertet av Haugesund.

NØKKELINFO

Pris fra kr 806 250,- til 1 128 750,-

Adresse
Leitevegen 2 F-G og
Rogalandgata 92
Fellesgjeld
kr 2 418 750,- til 3 386 250,-
Totalpris
kr 3 225 000,- til 4 515 000,-
Areal (BRA)
67,4 m² – 89,4 m²
Soverom
2 – 3
Boligtype
Leilighet
Eierform
Andel
Antall boliger
20

Kontakt

Kai Nordal

Stilling
A.Utvik Salgssjef
E-post
kai.nordal@a-utvik.no
Telefon
40402578

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder / Eiendomsmegler­ MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90 77 69 49

Økonomiske fordeler

Fellesgjelden finansieres gjennom Haugesund Sparebank og vil utgjøre 75% av totalprisen.

Ingen forskudd
10 års avdragsfrihet,
30 års nedbetaling
Ingen
indeksregulering
Unik
trygghetsgaranti

Priseksempel første 10 år

Ved kjøp av leilighet 106 betaler du kr. 843 750,- inkl. omkostninger for leiligheten ved overtagelse. Fellesgjelden på leiligheten (kr. 2 531 250,-) betjenes av din månedlige betaling av fellesutgifter, som er kr 8 603,- for denne leiligheten. Dette inkluderer også bl.a. kommunale avgifter, renovasjon, vedlikehold, forsikring av bygningsmassen, og Altibox. Utover dette har du utgifter til strøm og innboforsikring. Klikk på hver leilighet i boligvelgeren for å få en oversikt over de forskjellige økonomiske opplysningene.

For å oppsummere er leilighetens totalpris kr. 3 375 000 + omk., men det er ovennevnte tall som faktisk betales. Fellesutgiftene øker etter 10 år da avdragene begynner å løpe på fellesgjelden. Rentenivå vil endre seg over tid. Dersom du ønsker å innfri fellesgjelden er dette også mulig, og du vil da kun betale kr. 2 275,- per måned. Komplette betalingsvilkår finnes i salgsoppgaven fra megler.


Gjennom ”SpareEie” dobler vi sparepengene dine. Du kan spare inntil 5 000 kroner i måneden frem til overtakelse. I løpet av ett år blir det hele 60 000 kroner – og i tillegg får du tilsvarende sparebeløpet i redusert pris fra A. Utvik. I realiteten har du da plutselig 120 000 kroner – og en solid egenkapital når du skal overta leiligheten din. Egne avtalevilkår tilkommer. Konseptet er laget spesielt med tanke på å hjelpe alle som sliter med å få nok egenkapital til å komme seg inn på boligmarkedet.

Innvendige kvaliteter

Leilighetene leveres nøkkelferdige, med kvaliteter som hvitpigmentert eikeparkett på gulv, gipsvegger og tak med listfrie overganger, flisebelagte bad, hvit kjøkkeninnredning med hvitevarer og mye mer. I tillegg kan du naturligvis gjøre tilvalg, etter egen smak.

Samarbeidsprosjekt

Haubo og A. Utvik AS