Velkommen til Stongsvingen 77!

Næringsbygg over 3 etasjer på Åkra til salgs - Bud foreligger

Prisantydning:
 12 000 000
Eiendomstype:
Kombinasjonslokale
Bruttoareal:
2168 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  12 000 000
Eiendomstype
Kombinasjonslokale
Eierform
Selveier
Byggeår
2014
Bruksareal
2052 kvm.
Bruttoareal
2168 kvm.
Tomt
2728 m²
Kommune
Karmøy
GNR
15
BNR
2231
Oppdragsnr.
1-0051/20
Finnkode
179051925

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Eiendommen er et større næringsbygg som er bygd sammen med et tilsvarende bygg. Det er felles adkomst, trapperom og heisareal for begge eiendommene.

Næringsbygget er oppført over tre etasjer, totalt 2.168 m2 bta, og inneholder:

1. etasje (BTA: 811 m2): Hall, trapperom, heissjakt, 2 garderober, 2 stk. wc-rom, hc. wc, dusj-rom, vaskerom, gang, 2.stk. lager, utstilling, teknisk rom, produksjonslokale og dreieverksted.

2. etasje (BTA: 544 m2): Trapperom, heissjakt, gang, teknisk rom, ventilasjonsrom, verktøylager, verksted, disponibelt rom, kontor, 2 garderober, 2 stk. wc-rom, hc. wc, bøttekott og kantine / spiserom.

3. etasje (BTA: 813 m2): Trapperom, heissjakt, gang, 3 stk. wc-rom, hc.wc, garderobe, tekn.rom/vaskerom, kantine/spiserom, utstilling/venterom, 13 kontor, lager, datarom, kopirom, møterom, stillerom og disponibelt rom.

+- Standard

Bygget ble tett i 2012 og ferdigstilt i 2013/2014. Bygget er ikke gitt brukstillatelse eller ferdigattest. Kjøper må selv forestå det som kreves for å ferdigstille bygget for å få utstedt brukstillatelse/ferdigattest. Kommunen opplyser at uteareal må ferdigstilles iht godkjent situasjonsplan. Kommunen tar forbehold om at det kan være andre forhold som må på plass også.

Takstmann opplyser i sin konklusjon følgende:
«Næringsbygg oppført med 1. etasje, 2. etasje og 3. etasje. Bygningen har felles vegg med bygning på nabotomten. 2. etasje og 3. etasje har ikke vært i bruk og framstår som godt vedlikeholdte. Noe innredning på 2. etasje er ikke ferdigstilt. Ventilasjonsanlegget er ikke i bruk. Vanntilførselen var avstengt ved befaring. 1. etasje av bygningen har vært i bruk og store deler av gulvflatene i denne etasjen var tildekket ved befaring. En må forvente noe opprydning og rengjøring. Utvendige arbeider er ikke ferdigstilt. Det foreligger ikke ferdigattest av utvendige arbeider. Bygning oppført med en opprinnelig fin standard, men en må forvente noe arbeid for ferdigstilling. Da spesielt av utvendige arbeider på tomten, samt noe rengjøring på 1. etasje.»
Se forøvrig tilstandsrapport for byggdetaljer.
Heis er ikke satt i drift. Ventilasjon er ikke satt i drift. Det er klargjort for oljeutskiller, men denne er ikke satt i drift. Naboen eier 50 % av selve oljeutskilleren som er plassert, på eiendommen som selges, helt nede mot veien i vest. Det er mulig for naboen å koble seg på den med å legge opp sitt eget røranlegg. Selve heisen står på eiendommens grunn, men har avtale med tilstøtende eiendom om felles bruk. Tom heissjakt eies av tilstøtende eiendom.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger i etablert industriområde i nord-vestre del av Åkrehamn. Flott beliggenhet mot sjø.

+- Omkostninger

300 000,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
———————————-
301 372,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område avsatt til industriformål. Er avsatt i kommuneplan til næringsformål. Grenser til grøntområde mot sjø. Se salgsoppgave for reguleringsbestemmelser.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering på egen tomt.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

Kontakt

Jan Audun Lutro

Stilling
Næringsmegler / Eiendomsmegler MNEF
E-post
jan.audun@meglerhuset-rele.no
Telefon
90222291

Lurer du på noe?