Velkommen til Postvegen 129!

Karmøy

Skudenes Camping -campingdriver/medeier ønskes-

Prisantydning:
Kontakt megler
Eiendomstype:
Hotell
Bruttoareal:
939 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Eiendomstype
Hotell
Eierform
Selveier
Byggeår
1900
Bruttoareal
939 kvm.
Tomt
18172 m²
Kommune
Karmøy
GNR
43
BNR
10
Oppdragsnr.
1-0362/20

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Campingplass med drift siden slutten av 1950-tallet. 3. generasjons eiere selger/setter ut drift pga alder/sykdom. Ekteparet overtok i 1998 og har drevet frem til i dag.
En spennende mulighet sentralt i sommerbyen Skudeneshavn. Eiendommen inneholder bl.a. et vertskapshus, 4 utleieleiligheter, 7 hytter og totalt 40 oppstillingsplasser som brukes til bobil/campingvogn og telt.
Campingplassen er klassifisert av NHO til 4 stjerners camping og 2-5 stjerner på hytter/leiligheter.

En veldrevet campingplass med velholdt og oppgradert bygningsmasse. Med mange muligheter for den som ønsker å drive den videre.
Beliggenheten i Norges sommerby gir et godt trekkplaster for turisme og bobilturister samt leieinntekter på hytter fra arbeidsfolk som jobber på/for nærliggende industri, dette utgjør ca 1/3 av inntektene, utleie gjelder hele året.
Ta kontakt for å høre mer om denne sommeridylliske campingplassen.
Velkommen til Skudenes Camping!

+- Innhold

På de 3 eiendommene ligger det vertskapsbolig, 4 utleieleiligheter, 7 hytter og plass til 40 oppstillingsplasser for bobiler, campingvogner og teltplasser. 40 plasser er tilrettelagt med strømuttak til bobiler/campingvogner/telt. I tillegg er det 3 servicebygg, 4 garasjer, åpent bygg med spisebord/stoler, egen TV stue og 8 lagerrom i forskjellige størrelser.

Selger kan være åpen for driver/delkjøp/medeier, hvor en går inn og tar driften og kjøper seg inn etterhvert etter nærmere avtale.

Det er mulighet for å utvide campingplass ved oppkjøp av tilstøtende eiendom (kjøpers risiko).

+- Standard

Vertskapsboligen ligger midt i campingplassen, ikke langt fra innkjørselen til Skudenes Camping. Den sentrale beliggenhet gir god oversikt over hvem som kjører inn og ut av området. Vertskapsbolig er stor og romslig og inkluderer en kjellerleilighet. Tomten er på 7 448,8 m2. På tomten er det et stort garasjeanlegg med leilighet i andre etasje, service bygg, lager inkludert strømuttak til 13 enheter og en liten hytte/anneks.

Skudenes Camping har ca. 40 oppstillingsplasser for bobiler / campingvogner og telt. Det er totalt 40 plasser som er tilrettelagt med strømuttak.

Resepsjon og servicebygg A ligger sentralt ved innkjørsel til camping området og inneholder gjestemottak, vaskerom, kjøkken, barnerom med dusj, toalett, stellebord og lager.

Skudenes Camping tilbyr 7 hytter, 4 leiligheter fra enkel 2 stjerners ( 2 x hytter 15m2 ) standard til høy 4 og 5 stjerners standard. Det er TV / Sat-anlegg og trådløs internettoppkobling i alle hytter. TV er ikke instalert i hytte 7, men internett er tilgjengelig.

6 stk fem stjerners fra ca. 50 til 130 m2 vinterisolerte, romslige og lune hytter/leiligheter med 3 og 4 rom inkludert kjøkken med oppvaskmaskin, bad / WC med vaskemaskin for klær og stor terrasse. To av fem stjerners hyttene er godt tilrettelagt for handikapp gjester.

Bak hytte 6 er det også en liten lager bod.

To stk 4 stjerners vinterisolerte hytter med stue, kjøkken, dusj/wc, 1 soverom og innebygd terrasse med bord og stoler.

2 stjerners hytter er enkle hytter med 1 rom og 2 senger, TV, kaffetrakter og terrasse. Det er ikke lagt inn vann.

Det er en leilighet i underetasjen i vertskapsboligen og en annen over garasjen. Leilighetene er godt utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Størrelsen er ca. 50 m2, inneholder gang, stue, kjøkken, bad/wc og 1 soverom.

TV stue ved vertskapsbolig tidligere garasje som er oppgradert til TV stue og fryseboksrom.

Garasje inneholder plass for redskaper og traktor og leskur til søppel stativ og ved.

Resepsjon ligger sentralt ved innkjøring til campingplass og inneholder også lager, varmtvannstank/TV stasjon, unit for pumpestasjon for toalett pumper, strøminntak for ca. 65% av campingplassen. Resepsjon stod ferdig ombygget i 2015.

Alle gjester har tilgang til 3 stk serviceanlegg i camping området. Det siste moderne service- og sanitærbygget stod ferdig til 2015 sesongen. Oppgradert i 2022, samt ny vei til camping området.

Det er lagt ny bobilplass i 2020 med ny drenering, pukk og grus. Det er og lagt lydisolert gjerde mot veg ifm ny gang- og sykkelsti som går inn til sentrum av Skudeneshavn fra campingen (ca. 800 m. ).

• Servicebygg A (samme bygg som resepsjon):
Felles kjøkken og vaskerom for camping gjester/telt/bobiler og caravaner, 2 x toalett med vask og eget dusjrom. I tillegg er det et eget barnerom med barnedusj, barnetoalett, barnevask og stellebord. Barnerommet er bygget slik at det kan brukes sammen med voksne. Servicebygget siste del ble ferdig i 2015

• Servicebygg B (ved innkjørsel før resepsjon)
Servicebygget er oppført i henhold til siste regler for 4 stjerners camping og stod ferdig i 2015. Inneholder handicap-rom med dusj, toalett og vask. Videre er det minibaderom med vask/toalett, eget dusjrom og 2 egne rom med toalett/vask samt pissoar med vask. I samme bygg er det lager med varmtvannstank, strømtavle, internettenhet og ventilasjonsenhet for bygget. Det er også vaskeri med 2 vaskemaskiner, 2 tørketromler, egen vask til skylling av klær og håndvask. Lett tilgjengelig er det satt opp tømmestasjon for kjemikalietoaletter med vask og spyle enhet for rengjøring av transportable kjemikalietoalett enheter.
Det er i tillegg 1 ekstra toalett med vask ved siden av hytte 4 like ved.

• Servicebygg C (ved garasjeanlegg til vertskapsbolig)
Inneholder felles kjøkken og vaske rom for bobiler og telt. Det er 2 toalett med vask og en dusj samt er familierom med vask. Siste del av bygget er lager/verktøys rom og inkluderer også tavlerom for strøm og varmtvannstank. Dette bygget stod ferdig i 2015 oppgradert i 2022 med familierom med vask.

Økonomi:
Campingplassen har hatt en god økning. Interessent må sette seg inn i regnskap. Prisene på campingen anses som lavere enn hos tilsvarende campingplasser. Det er god vinterleie av hytter til arbeidsfolk.

Salg:
-Eiendomsselskapet Michelle R Eiendom AS og driftsselskapet Skudenes Camping kan selges. Avtaler/kontrakter gjøres via advokat.
-Salg kan skje ved delsalg av camping, der en blir medeier og overtar alt etter nærmere avtale. Dvs at en driver camping og kan overta når en har kapital på plass.
-Driftsinntekter camping har i perioden 2016-2020 ligget mellom ca. 1 – 1,7 mill. 2021 driftsinntekter på kr. 2.185.000.
-Driftsresultat har i perioden 2016-2020 ligget mellom ca. -120.000 til + 109.000. 2021 driftsresultat på kr. 127.000
-Lønnskostnad 2020/2021: 517.000/607.000

Selger er åpen for å ta inn en driver som kan bli med eier og stå for utvidels av campingen. Kun seriøse henvendelser blir behandlet.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger lunt og solvendt til i Postvegen, like nord for Skudeneshavn sentrum.
Gangavstand til sentrum. God adkomst og parkeringsplass. Like i nærhet til turområder, sentrum og golfbane.

-37 km fra Haugesund
-95 km fra Stavanger

+- Regulering

Eiendommene er i hovedsak regulert til fritid- og turistformål. I kommuneplanen er området avsatt til fritid – og turistformål.
Eier anmoder interessenter om å sette seg inn i reguleringsplanen for eiendommen
og gjennomføre tekniske undersøkelser av bygningene.
Det er SEFRAK-registrert (Bygningar (i hovedsak eldre enn år 1900) som er registrert som kulturminne i det såkalte SEFRAK- registeret, men som ikkje er freda etter Kulturminnelova) bygg (Løe) på gnr. 43 bnr. 10. I dag er dette bygget overnatting, garasje, servicebygg etc.

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

Kontakt

Jan Audun Lutro

Stilling
Næringsmegler / Eiendomsmegler MNEF
E-post
jan.audun@meglerhuset-rele.no
Telefon
90222291

Lurer du på noe?