Velkommen til Haraldsgata 197!

Nyoppusset forretningslokale i Haraldsgata til salgs - korttidsparkering

Prisantydning:
 1 250 000
Eiendomstype:
Forretning/butikk
Bruttoareal:
55 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 250 000
Eiendomstype
Forretning/butikk
Byggeår
1898
Bruksareal
51 kvm.
Bruttoareal
55 kvm.
Tomt
262 m²
Kommune
Haugesund
GNR
40
BNR
348
Oppdragsnr.
1-0064/20
Finnkode
176000004

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Innhold

Seksjon beliggende i et kvartal med god aktivitet. Gategrunn er nylig oppgradert og fremstår som en paradegate i sentrumsbilde. Kvartaler har korttidsparkering og således egner seksjonen seg til aktivitet med behov for tilgjengelighet fra bil.

Seksjonen er på 55 m2 bra og inneholder 2 x wc, teknisk rom og et stort åpent lokale. Det er utgangsdør til bakgård, samt butikkdør til Haraldsgata. Store profilerte vindusflater mot Haraldsgata. Bakgård tilhører ikke seksjonen.

Seksjonens siste godkjenning var til kafeformål, som det ble gitt brukstillatelse for i 1998. Således er det denne godkjennelsen en kjøper må forholde seg til.

Seksjonen kan vurderes utleid.

+- Standard

Seksjonen og huset forøvrig har gjennomgått en oppgradering i de siste årene. Seksjonen er oppgradert med nye el-punkter, gipset vegger og to nye toaletter. Skifertak ble kontrollert og lagt om i 2008. I senere tid er noe beslag skiftet samt fasade er oppgradet på bygget. Seksjonens avdeling avviker fra kommunens tegninger.

+- Beliggenhet

Forretningseksjon beliggende i Haraldsgata. Kvartalet er nylig oppgradert med nye fortau, beplatning og gategrunn. Kvartalet fremstår som kanskje byens fineste gate. Korttidsparkering langs kvartalet og seksjonens side.

+- Omkostninger

31 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
———————————-
1 282 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplanen er avsatt til sentrumsformål. Eiendommen ligger i hensynssone 1, og alt arbeid på fasader og takflater skal avklares med byantikvar. Eiendommen er oppført med Egenverdi og inngår i bevaringsverdig bygningsrekke.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Det er ikke egen parkering til seksjonen. Men det er korttidsparkering i kvartalet på siden seksjonen ligger. Lett tilgjengelig for kunder.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

Kontakt

Jan Audun Lutro

Stilling
Næringsmegler / Eiendomsmegler MNEF
E-post
jan.audun@meglerhuset-rele.no
Telefon
90222291

Lurer du på noe?