Hjemme hos Steinar Jensen

Ekteparet Steinar og Marit Jensen bor i fjerde etasje i byggetrinn en på Kvednatunet. Her har de nå bodd en god stund og stortrives.

 

Ekteparet var lenge å kikket på leiligheter langs sjøen, men fant underveis ut at de ikke hører hjemme der. Da de så at Kvednatunet skulle bygges brukte de kort tid på å bestemme seg at her ville de bo.

– Jeg er veldig håndballengasjert og det skulle være landskamp den kvelden vi skulle signere kontrakten. Eiendomsmegleren fikk en time til å få unna kontrakten, forteller Steinar engasjert.

På en godværsdag har ekteparet utsikt til Røvær fra stuen og terrassen. Leilighetene på Kvednatunet ligger også rett ved Djupadalen, som gjør det enklere å komme seg ut på tur.

Det som imponerer Steinar mest er hvor lydløs leiligheten er.

– Når vi i starten satt å så på tv, var vi redd for å forstyrre naboene. Men det høres ikke slik ut. Vi har ikke fått noen klager og vi hører heller ingenting fra de andre naboene. Det har nok mye med kvaliteten på bygget å gjøre, forteller Steinar.

 

Vil du vite mer om Kvednatunet?

Vi har nå for salg flotte leiligheter i byggetrinn to! Du kan lese om leilighetene på nettsiden vår her på www.kvednatunet.no, eller følg med oss på sosiale medier.