Velkommen til Mykjåvegen 50!

Karmøy - Fastlandskarmøy

Innholdsrik enebolig i landlige omgivelser - Rålekkert bad fra 2023, 3 soverom & 2 stuer - Stor, usjenert og pen tomt!

Prisantydning:
 2 490 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
168/194 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 490 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1969
Primærrom
168 kvm.
Bruksareal
194 kvm.
Bruttoareal
213 kvm.
Soverom
3
Tomt
1080 m²
Kommune
Karmøy
GNR
119
BNR
224
Oppdragsnr.
2-0157/23
Finnkode
319466476

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

I landlige og rolige omgivelser ligger denne eneboligen i Mykjåvegen 50 fint til med stort, usjenert og solrikt uteområde.

Innholdsrik enebolig som inneholder hall, bod, mindre klesbod, stort vaskerom med bi-inngang, toalett, 2 bad, kontor, 3 soverom, tv-stue, kjøkken og sjeldent stor stue.

Holder normal standard med ny drenering mot sør/vest i 2014, sikringsskap fra 2018, ny trapp fra 2022, rålekkert bad fra 2023 og oppusset kontor/kjellerstue i 2022/23.

1080 kvm pen tomt med stor hage, terrasse fra 2013 med hagestue fra 2017 og tilhørende stor fiskedam fra 2015. Utgang fra stue til terrasse med flott natur og sjøutsikt.

God parkering i asfaltert gårdsrom og utv. redskapsbod.

Kort avstand til Vormedal med turområder, butikk, barnehager, Mykje barneskole og Vormedal ungdomsskole.

+- Innhold

Innholdsrik enebolig over 3 plan som inneholder:

I underetasjen:
Stort vaskerom med bi-inngang, bad, kontor og kjellerstue.

Hovedetasjen:
Hall, mellomgang, gjestetoalett, kjøkken og stor stue.

– Usedvanlig stor stue med god plass til stor sittegruppe, spisebord for alle anledninger og andre ønskede innredninger.
– Utgang fra stuen til romslig, sør- og østvendt terrasse med flott utsikt og gode solforhold fra tidlig dag til ettermiddagen.

Loftsetasjen:
Gang, bod, mindre klesrom, bad og 3 soverom.

– Alle soverommene samlet i samme etasje med hovedsoverom som har tilhørende bad.

+- Standard

– Tomten til Mykjåvegen 50 ble skilt ut i 1967 så eneboligen ble oppført etter 1967, i tidligere salg er det oppgitt 1969 som byggeår. Eneboligens inngangsparti/hall er fra byggeår (1969). Kontor/bad i underetasjen og del av stuen i hovedetasjen mot sør er tilbygg fra 1976 iflg. tegninger.
– Eneboligens fasade har behov for vedlikehold.
– Isolert grunnmur, drenert og støpt plate mot sør og vest i 2014, arbeid utført som egeninnsats i samråd med faglært.
– Terrassedør i hovedetasjen mot vest fra 2008 (Satt inn i 2023), terrassedør i hovedetasjen mot sør fra 1978 og hoveddør på vaskerom fra 2023. Vinduer i hovedetasjen: Vindu i hall fra 1975, vindu toalett fra 2012, vindu stue mot sør fra 1983, vindu stue øst fra 1998 og vindu kjøkken (nyere enn byggeår, ukjent datering). Vinduer i underetasjen: Vindu kontor fra 2014, vindu på vaskerom fra ca. 1978/1993 og vindu på bad fra 2006/2014. Loftsetasjen: Vinduer på soverom mot vest fra 2012, vindu soverom 3 fra 1997 og vindu bad fra 2012.
– Hall er pusset opp med nytt gulv og malte vegger (antatt år 2013/2014). Mellomgang/trapperom i hovedetasjen og videre ned trapp til underetasjen er pusset opp i 2022/2023. Plassering av trapp er flyttet fra stuen til trapperom og det ble i 2022 satt inn ny Nor-trapp. Underetasjens kjellerstue og kontor er pusset opp i 2023 med nye gulv og nye gipsvegger som er sparklet og malt. Ny skyvedør fra kontor til bad fra 2022/2023.
– Rålekkert bad «drømmebad» fra 2023. Renovert med nye varmekabler, nystøpt gulv, nye lekre 60×60 fliser på gulv og 60×120 fliser på vegger. Videre kan badet skilte med badekar, moderne og svart baderomsinnredning med hvit benkeplate, svart sideskap og speil på vegg med belysning. Stor walk-in-dusj med detaljer som designsluk og innfelt armatur, hånddusj og rainshower i vegg. Det er nytt gipstak som er malt med downlights. Førre Rør AS har koblet opp/montert utstyr på badet. Rørlegger fra Frøland bad sammen med selger trukket opp vannrør og avløpsrør (ingen dokumentasjon/garanti). Membran/fliselegging utført av MR Flis AS.
– Eldre eikekjøkken med laminat benkeplate og fliser mellom under- og overskap. Medfølgende kjøl/fryseskap fra ca. 2008, oppvaskmaskin fra ca. 2022 og komfyr fra ca. 2010.
– Eldre bad i loftsetasjen med gulvbelegg, våtromstapet, baderomsinnredning, 2 overskap og speil på vegg.
– Toalett i hovedetasjen med gulvbelegg, våtromstapet, toalett, vask og speil på vegg.
– Vaskerom med betonggulv, 3 vegger i betong en vegg med malte gipsplater. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Eldre varmtvannstank (ukjent datering).
– Nytt sikringsskap fra 2018 plassert i mellomgang/trapperom hovedetasjen, arbeid utført av Nes Elektro AS. Lys, stikkontakter, brytere, varmekabler i underetasjen + stikk hagestue er koblet av selgers far (utdannet og jobber som elektriker) med samsvarserklæring fra Bilfinger E&M Nordics AS (Ingen garanti).
– Lagt inn i tv/internett fra Altibox i 2019.
– Nye vannrør med rør-i-rør system til det nye badet fra 2022/2023.
– Laget terrasse mot vest i 2014/2015, fiskedammen laget i 2015 og laget hagestuen i 2017. Trappen fra eneboligens stue ned til uteområde mot vest ble laget i 2023. Laget mur bak hagestuen og mot naboeiendom i vest i 2015.

+- Beliggenhet

Denne eneboligen ligger rolig til i Mykjåvegen som er en vei utenom gjennomgangstrafikk og med generelt lite trafikk. I Mykjåvegen 50 bor en i landlige og naturskjønne omgivelser uten naboer tett på og er omringet av vakker natur og landbruksområder.

Det er med andre ord ingen hemmelighet at en oppholder seg veldig privat og usjenert på egen eiendom. På det usjenerte uteområde med stor gressplen, terrasser og i hagestue med tilhørende fiskedam kan en nyte sol fra tidlig morgen til solen går ned om kvelden.

I område har en flotte turområder rundt Thuastadvatnet hvor en kan legge turen med familien til Dagsturhytta Tuabua med sitteplasser utenfor, bøker for barna i hytten og ildsted. En har både fra sitteplassene ute og inne i hytten nydelig utsikt utover vannet.

Fra Mykjåvegen 50 er det kort avstand til Vormedal hvor en har nyere barneskole i Mykje barneskole, flere barnehager, butikk, Vormedal ungdomsskole med badebasseng og ny flerbrukshall. Det er ca. 2 km i luftlinje fra eneboligen til Mykje barneskole.

Mykjå og denne eneboligen har fått en enda mer sentral beliggenhet på Haugalandet etter etableringen av t-forbindelsen. Kort avstand til hovedveien og t-forbindelsen som leder videre til Raglamyr, Karmøy og Gismarvik, Slåttevik og Bokn.

+- Omkostninger

62 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
75 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger utenfor regulert område, men er i kommuneplanens arealdel merket som LNF-område.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter i asfaltert gårdsrom.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Enebolig med kjeller, 1. etasje og 2. etasje. Deler av kjeller er uinnredet og fremstår som fra byggeår. En del av kjeller er innredet i senere tid. Taket er tekket med betongtakstein. Tilgjengelig undertak med pløyde bord. Takrenner og nedløp av plast. Opprinnelig del av bygget er oppført med tømret trekonstruksjon (observert i gavler fra loft). Bindingsverkskonstruksjon på tilbygg. Utvendige fasader er kledd med liggende og stående bordkledning. Eier opplyser om at vestlig gavl på det opprinnelige bygget fikk ny kledning, ny vindtetting og ble etterisolert i 2013. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon på opprinnelig del. Konstruksjonen på tilbygg er kledd inn og er ikke tilgjengelig. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Hovedinngangsdør i teak. Malt kjellerdør av tre. Malt terrassedør mot vest med 2-lags glass fra 2008. Skyvedør til altan av aluminium. Terrasse på terreng av tre. Det er bygget vegger og tak over en del av terrasse. Taket over terrasse er tekket med asfaltshingel. Altan er bygget av tre. Støpt trapp foran hovedinngang og støpt trapp til kjeller. Det er ukjent byggegrunn. Eier opplyser om at det er drenert på ny mot sør utenfor bad i kjeller og mot vest utenfor tilbygget i kjeller. Her er grunnmur utvendig isolert. Det er installert en kum sør/vest på tomt hvor nytt dreneringesrør leder vannet. Forøvrig er det ingen tilgjengelig/synlig drenering. Grunnmur med betongblokker med utvendig puss. Forstøtningsmurer er av betong. Terreng rundt bolig er forholdsvis flatt. Ukjent type avløpsrør og vannledning av plast. Septiktanken er av ukjent type.

TG:3 er gitt på følgende (store eller alvorlige avvik):
– Utvendig – vinduer
– Utvendig – skyvedør til terrasse
– Utvendige trapper
– Innvendig – etasjeskille/gulv mot grunn
– Generell – bad 2.etasje
– Tekniske installasjoner – branntekniske forhold
– Tomteforhold – forstøtningsmurer

TG:2 er gitt på følgende (avvik som kan kreve tiltak):
– Utvendig – nedløp og beslag
– Utvendig – veggkonstruksjon
– Utvendig – takkonstruksjon/Loft
– Utvendig – balkonger, terrasser og rom under balkonger
– Innvendig – overflater
– Innvendig – radon
– Innvendig – pipe og ildsted
– Innvendig – rom under terreng
– Overflater og konstruksjon – toalettrom
– Tekniske installasjoner – elektrisk anlegg
– Tomteforhold – drenering
– Tomteforhold – grunnmur og fundamenter

TG:2 er gitt på følgende (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak):
– Utvendig – taktekking
– Innvendige trapper
– Overflater vegger og himling – bad kjeller
– Tekniske installasjoner – vannledninger
– Tekniske installasjoner – avløpsrør
– Tekniske installasjoner – andre VVS-installasjoner
– Tekniske installasjoner – varmtvannstank
– Tomteforhold – utvendige vann- og avløpsledninger
– Tomteforhold – septiktank

Det er oppført en frittstående bod. Boden er oppført i bindingsverk av tre med trekledning på utvendig fasade. Det er pulttakkonstruksjon av tre. Taket er tekket med metallplater. Boden er kun enkelt beskrevet. Den er ikke inngående vurdert og fuktsøk er ikke gjennomført. Tilstandsgrad settes derfor ikke.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Det er montert vedovn i stuen.

Varmkabler i gulv på kontor og bad i underetasjen.

Varmeovn på bad loftsetasjen.

Ellers elektrisk oppvarming av eneboligen.

+- Diverse

Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kott på loft har ikke måleverdige arealer på grunn av lav takhøyde. Rom må ha takhøyde på minimum 1,9 meter (i en bredde på min. 60 cm) for å være måleverdige iht NS 3940 og Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling.

Kontakt

Christoffer K. Frøyland

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
christoffer@meglerhuset-rele.no
Telefon
92678313

Lurer du på noe?