Velkommen til Storkildalen 52!

Ullensvang - Seljestad

Lekker og gjennomført hytte med utsiktbeliggenhet - 3 soverom og hems

Prisantydning:
 2 800 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
64/64 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 800 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
1989
Primærrom
64 kvm.
Bruksareal
64 kvm.
Soverom
3
Tomt
497 m²
Kommune
Ullensvang
GNR
34
BNR
212
Oppdragsnr.
1-0251/23
Finnkode
318705010

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Storkildalen 52. Lekker og gjennomført hytte med tre soverom, hems, stue med åpne kjøkkenløsning, bad, toalettrom og terrasse med gode solforhold. Pent kjøkken med integrerte hvitevarer og god benkeplass. Hytta er påkoblet offentlig avløp og har innlagt vann fra brønn felles med to nabohytter. Hytten har en fantastisk beliggenhet på Løyning. Beliggende høyt i terrenget med gode solforhold og utsikt mot Solfonn. Usjenert beliggenhet i enden av hyttefeltet. Her står opplevelsene i kø både på sommer og vinterstid. Gå rett ut av hytten, spenn på skiene og nyt omgivelsene. Korlevoll skistadion med flott løypenett, lysløype og gode forhold ligger i gangavstand. Ellers flott terreng fra Løyningsvannet og innover. Kort kjøreavstand til Røldal. Velkommen på vising!

+- Innhold

Innholdsrik hytte med god planløsningen.

Hytta inneholder:
Entré, toalettrom, gang, tre soverom, bad og kjøkken.

Hems.

+- Standard

Luftig og moderne stue med åpen kjøkkenløsning. Delikate fargevalg og gjennomført stil. Vedovn. Behandlet panel på vegg/tak og heltregulv. God plass til stort spisebord. Moderne, mørk kjøkkeninnredning med benkeplate av heltre bjørk. Integrerte hvitevarer. God skap- og benkeplass. God utsikt selv fra spiseplassen. Utgang til terrasse med gode solforhold. Her kan man fyre i ovnen, koble ut, og nyte hvert et sekund sammen med familien.

Bad med panel på vegg/tak og tregulv. Badet inneholder dusjkabinett og servant. Innlagt vann fra brønn og tilkoblet offentlig avløp.

Toalettrom med toalett og fin steinservant.

Romslig hovedsoverom med god plass til dobbelseng og tilhørende nattbord. Totalt har hytta tre gode soverom og hems. Behandlet panel på vegg/tak og heltregulv. De to andre soverommene har køyseng.

Trapp opp til hems. Ikke målbart areal.

Hytten har innlagt strøm.

Stor terrasse med gode solforhold.

+- Beliggenhet

Hytten har en fantastisk beliggenhet på Løyning. Beliggende høyt i terrenget med gode solforhold og utsikt mot Solfonn. Usjenert beliggenhet i enden av hyttefeltet. Her står opplevelsene i kø både på sommer og vinterstid. Gå rett ut av hytten, spenn på skiene og nyt omgivelsene. Korlevoll skistadion med flott løypenett, lysløype og gode forhold ligger i gangavstand. Ellers flott terreng fra Løyningsvannet og innover. Kort kjøreavstand til Røldal. Røldal kjent for å være en av Europas mest snørike destinasjoner og her er ofte meget gode offpiste/pudderforhold. Røldal er et velkjent alpinsportssted og tilbyr både grønne løyper, utfordringer i brattheng og løssnøkjøring. Anlegget har til sammen 5 heiser og toppen av det øverste trekket ligger hele 1284 moh. Også på sommerstid er hytten et godt utgangspunkt for friluftsliv. Hytten er den nærmeste til den populære badekulpen på løyning. Her blir vakre svaberg varmet opp av solen, som igjen gjør at vannet holder behagelig temperatur. Området ligger ikke langt fra porten til Hardangervidda. Dette er Norges største nasjonalpark og det finnes løyper for både lengre og kortere turer. Haukeliseter, Folgefonna, Dyranut og Hårteigen er alle tilgjengelige med utgangspunkt fra Røldal.

+- Omkostninger

70 000,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
82 872,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Området er reguler til fritidsboligformål og LNF.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Felles parkeringsplass med oppmerket plass, ca 10 min gange fra hytten.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Oppført på bærende søyler i betongstein forankret i fjell. Trebjelkelag. Yttervegger i tradisjonelt bindingsverk som er utvendig kledd med villmarkspaneler. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med torv.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
– Veggkonstruksjon
– Radon
– Innvendige dører
– Avtrekk – Stue/kjøkken
– Overflater og konstruksjon – Toalettrom
– Vannledninger
– Tekniske installasjoner – Avløpsrør
– Tekniske installasjoner – Ventilasjon
– Tekniske installasjoner – Elektrisk anlegg
– Utvendig – Taktekking
– Etasjeskille/gulv mot grunn

Tilstandsgrad 3 er gitt på følgende:
– Balkonger, terrasser og rom under balkonger
– Generell – bad

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og vedovn.

+- Diverse

Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?