Velkommen til Holmegata 79!

Haugesund - Hasseløy

Tiltalende leilighet med fin utsikt, parkeringsplass og balkong

Prisantydning:
 1 990 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
40/44 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 990 000
Fellesutg.
kr  1 542 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2007
Primærrom
40 kvm.
Bruksareal
44 kvm.
Soverom
1
Tomt
6722 m²
Kommune
Haugesund
GNR
38
BNR
127
Oppdragsnr.
1-0264/23
Finnkode
318765831

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Holmegata 79.

Denne tiltalende leiligheten holder god standard og er sentralt beliggende på Hasseløy. Leiligheten er arealeffektiv og inneholder kjøkken, baderom, stue m. utgang til balkong samt soverom med walk-in-closet. I tillegg følger det med fast parkeringsplass og bod.

Hasseløy (Bakarøy) er den nordligste av byens to sentrumsøyer og ligger like utenfor Haugesund sentrum. Leiligheten ligger på nordøst-siden av øya, i umiddelbar nærhet til den trivelige småbåthavnen Haugesjøen Båtforening. Her har man til tider mulighet til å kjøpe eller leie båtplass. Hasseløy er et meget populært og sentrumsnært boligområde som er stadig mer etterspurt!

Velkommen til en hyggelig visning!

+- Innhold

Arealeffektiv leilighet i 2. etasje.

Leiligheten inneholder:
Stue/kjøkken, entré, bad/vaskerom og to soverom.

Pakeringsplass i garasjeanlegg og sportsbod.

+- Standard

Trivelig og luftig stue med god plass til sofagruppe og spisebord. Store vindusflater gir mye naturlig lys. Lysmalte vegger og parkett på gulv. Listfri overgang mellom tak og vegg. Utsikt til fellesområdene. Utgang til balkong.

Åpen kjøkkenløsning med flott kjøkken med eikefarget kjøkkeninnredning og laminatbenkeplate. Vinyltapet mellom over- og underskap.
God skapplass.

Pent fliselagt baderom med opplegg for vaskemaskin. Badet inneholder vegghengt toalett, baderomsmøbel med vask og speil, dusjkabinett og bereder for varmt tappevann. Varmekabler i gulv.

Romslig soverom med god plass til dobbelseng og tilhørende nattbord. Malte vegger og parkett på gulv. Vindu ut til balkong. Skyvedør walk-in-closet.

Balkong med sjøutsikt.

Fast parkeringsplass medfølger leiligheten og sportsbod.

Sameiet har felles takterrasse.

+- Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet like ved sjøen på Hasseløy. Fra leiligheten har du umiddelbar nærhet til maritimt miljø som setter sitt preg på tilværelsen. Du har dessuten en fantastisk mulighet til å fiske din egen middag få skritt fra leiligheten.

Hasseløy (Bakarøy) er den nordligste av byens to sentrumsøyer og ligger like utenfor Haugesund sentrum. Leiligheten ligger på nordøst-siden av øya, i umiddelbar nærhet til den trivelige småbåthavnen Haugesjøen Båtforening. Her har man til tider mulighet til å kjøpe eller leie båtplass.

Hasseløy er et meget populært og sentrumsnært boligområde. Området blir stadig mer etterspurt, og det pågår regulering av flere nye boligprosjekter og nærbutikk. Kort gangavstand til sentrum med de fleste fasiliteter.

Hasseløy har barnehage, stor lekeplass og fotballøkke med gressmatte. Hauge skole med barne- og ungdomstrinn ligger kun ca. 1 km fra Holmegata.

Pitters Kafe ligger like ved. Dette er en liten og koselig bar med alle rettigheter. Baren er normalt åpen hver fredag fra kl 18:00. Ellers i uka leies lokalet ut til private arrangement.

+- Omkostninger

49 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
58 522,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen omfattes av følgende planer:
Kommunedelplan for Haugesund sentrum 2022, ID RL1700. Delareal: 1 138 m2. Formål: Veg, nåværende. Delareal: 5 573 m2 Arealbruk: Boligbebyggelse, Nåværende. Delareal: 5 m2 Formål: Friområde, nåværende. Delareal: 6 m2. Formål: Småbåthavn, nåværende.

Reguleringsplan for Holmegt 79 m.fl., Gnr 38 Bnr 127, 129, 130, 132, 133 og 134, ID RL1424. Delareal: 6 195 m2. Formål: Blokkbebyggelse. Delareal: 31 m2. Formål: Privat småbåthavn (sjødelen). Delareal: 532 m2 Formål: Frisiktsone. Delareal: 292 m2. Formål: Gang- /sykkelvei. Delareal 135m2. Formål: Felles avkjørsel. Delareal: 57 m2. Formål: Kjørevei.

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Se vedlagt reguleringsplan.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Fast parkeringsplass medfølger leiligheten.

Det finnes ladeanleggg for el-bil i sameiet. Det sendes ut faktura etter forbruk 2 ganger i året. Ved salg av leilighet må faktura gjøres opp mellom selger og kjøper.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Vinduer med foringer og karmer av tre på innsiden. Aluminiumsbekledning på utsiden. Isolerglass. Entredør med karmer av tre. Dørblad av tre. Malt slett utførelse. Balkongdør med innvendige foringer og karmer av tre. Aluminiumsbekledning på utsiden. Isolerglass. Balkong med utgang fra stue. Gulv av betong med malt overflate. Avrenning til renne. Rekkverk av glass og metall. Etasjeskiller er av betongdekke.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
– Innvendige – overflater
– Radon
– Sluk, membran og tettesjikt – Bad/vaskerom
– Sanitærutstyr og innredning – Bad/vaskerom
– Tekniske installasjoner – Varmtvannstank
– Tekniske installasjoner – Elektrisk anlegg
– Overflater Gulv – Bad/vaskerom

Tilstandsgrad 3 er ikke gitt.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på bad.

+- Diverse

Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

Årsmeldingen 2022: Styret planlegger en del vedlikehold fremover og det kan bli tatt en vurdering av om felleskostnadene skal økes. Vedlikehold som skal utføres er blant annet: Løse glassplater på balkonger, pakninger på dører, maling av blokkene m.m.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Lurer du på noe?