Velkommen til Kalvatreet 7A!

Tysvær

Lekker halvpart av vertikaldelt tomannsbolig - Garasje - God standard med moderne farge- og materialvalg

Prisantydning:
 3 190 000
Eiendomstype:
Tomannsbolig
P-rom/BRA:
123/152 m2
Visning:
09.10.2023 16:00 - 17:00
Legg til i kalender

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 190 000
Eiendomstype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2018
Primærrom
123 kvm.
Bruksareal
152 kvm.
Bruttoareal
163 kvm.
Soverom
3
Tomt
943 m²
Kommune
Tysvær
GNR
56
BNR
60
Oppdragsnr.
1-0223/23
Finnkode
315163744

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Kalvatreet 7A! Denne flotte vertikaldelte tomannsboligen ligger fint og rolig til, med gode solforhold. Boligen ble bygget i 2018 og holder svært god standard med moderne farge- og materialvalg. Tomten er pent opparbeidet med asfaltert gårdsrom og en romslig platting. Boligen går over 2 plan, har en god planløsning og inneholder: Entrè med skyvedørsgarderobe, stue med åpen kjøkkenløsning, lekkert baderom/vaskerom, tre soverom, WC, romslig loftstue og kott til oppbevaring. I tillegg er det garasje med bod. Ellers er huset registrert som et «Smarthus» og det lagt opp elbillader utenfor.

+- Innhold

1. Etasje: Gang m/trapp, stue/kjøkken, soverom, soverom 2, bad/vaskerom, garasje, bod
Loft: Stue, soverom, toalettrom, kott

+- Standard

1. Etasje:

Gang: Innbydende entrè med fliser og varmekabler i gulv. Skyvedørsgarderobe med speilfronter, med god plass til yttertøy og sko.

Stue/kjøkken: Lys stue med åpen kjøkkenløsning. Stuen er av god størrelse med plass til stor sofagruppe/hjørnesofa, bord og spisebord med tilhørende stoler. Her er det også store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig dagslys. Lekkert og moderne kjøkken med glatte fronter. Det er integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl/frys, platetopp, mikrobølgeovn og stekeovn. Praktisk kjøkkenøy med plass til stoler. En perfekt plass til sosial sammenkomst og koselige middager. Det er slette vegger, lyst parkett gulv og slette tak med spotter.

Soverom: I denne etasjen er det to soverom. På hovedsoverommet er det plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Det er montert skyvedørsgarderobe med gode oppbevaringsløsninger. Soverom 2 passer utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor. Slette vegger og tak, parkett på gulv.

Bad/vaskerom: Lekkert, helfliset baderom med varmekabler i gulv. Badet er romslig og har en praktisk og pen løsning for vaskemaskin og tørketrommel bak skyvedører. Rommet inneholder vegghengt toalett, baderomsinnredning med vask og speil og dusjnisje med glassdører. Bak skyvedørene er det opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel, fordelerskap for rør-i-rør, ventilasjonsanlegg og varmtvannstank. Det er innebyggede høyttalere samt spotter i tak.

Loft:

Stue: Koselig loftstue med plass til stor sofa mm. Stuen passer utmerket om man har behov for å trekke seg tilbake. Lyst laminatgulv, slette vegger og tak samt spotter i tak.

Soverom: Denne etasjen inneholder ett soverom. Soverommet har plass til seng, tilhørende nattbord og pult eller kommode. Fra dette soverommet er det inngang til et romslig kott til oppbevaring.

Toalettrom: Pent toalett som inneholder vegghengt toalett, baderomsinnredning med vask og speil med lys.

Overflater:
Gulv: Parkett, fliser og laminat på loft.
Vegger: Malte overflater på vegger i 1 etasje og malte MDF plater på loft.
Himlinger: Malte bygningsplater i himlinger i 1 etasje og malte MDF plater i skråhimling og tak på loft.

+- Beliggenhet

Flott beliggenhet i enden av byggefelt i landlige og barnevennlige omgivelser. Mulighet for leie av båtplass like i nærheten. Det er skolebussordning til Tysværvåg barne- og ungdomsskole. Stort idrettsanlegg og gode aktivitetstilbud i Tysværvåg. Kort avstand til Aksdal, samt Haugesund og Karmøy via T-forbindelsen.

+- Omkostninger

79 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
92 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt med megler for å få dette oversendt.

Kommuneplaner:
Id: 201510
Navn: Kommuneplan for Tysvær 2015 – 20127

Delareal: 944 m
KPHensynsonenavn: Rørgate Statpipeledning
KPFare: Brann-/eksplosjonsfare

Delareal: 944 m
Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende
Områdenavn: R3

Reguleringsplaner
Id: 200047
Navn: Leirvik på Susort
Delareal: 943 m
Formål: Boliger
Feltnavn: Boliger

+- Parkering

I garasje og på egen tomt.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Oppført på ringmur i isolerte elementer, betonggulv. Yttervegger i bindingsverk som er utvendig kledd med Royal kledning. Etasjeskiller i tre, betongdekke mot grunn. Saltak i trekonstruksjon av A-takstoler. Taket er tekket med betongtakstein, protanduk over garasje.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under).
Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. (Toalettrom loft)

Tilstandsgrad 3 er ikke gitt i denne rapport.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Luft/luft varmepumpe. Varmekabler i stue, kjøkken, baderom, gjesterom nede og i gang.

+- Diverse

Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

Boligen er en del av et såkalt «forenklet» sameie. Sameiet er seksjonert i 2 seksjoner, hvor sameierne i utgangspunktet har et felles ansvar for bygningsmassen/tomten og vedlikehold av dette. Sameiet driftes ikke per dags dato og seksjonseierne betaler ikke husleie. Det foreligger heller ikke vedtekter, husordensregler, årsberetning etc. Hver enkelt sameier vedlikeholder sin egen seksjon (eks. vinduer, hage).

Kontakt

Elise Knutsen Skogland

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
elise@meglerhuset-rele.no
Telefon
94861650

Lurer du på noe?