Velkommen til Bådsvikvegen 7B!

Tysvær - Skjoldastraumen

Flott vertikaldelt halvpart av tomannsbolig fra 2020 - Nydelig sjøutsikt - 4 soverom og 2 baderom!

Prisantydning:
 2 790 000
Eiendomstype:
Tomannsbolig
P-rom/BRA:
128/135 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 790 000
Eiendomstype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2020
Primærrom
128 kvm.
Bruksareal
135 kvm.
Bruttoareal
153 kvm.
Soverom
4
Tomt
936 m²
Kommune
Tysvær
GNR
122
BNR
48
Oppdragsnr.
1-0254/23
Finnkode
317591875

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Bådsvikvegen 7B! En flott vertikaldelt halvpart av tomannsbolig, bygget i 2020. Boligen holder god standard, med moderne farge- og materialvalg. Kjøkkenet er stilrent og i hvit utførelse med høyglans fronter og integrerte hvitevarer. Begge baderommene er helfliset med flotte fliser. Boligen har en god planløsning, går over 2 plan og inneholder: 4 soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, stue i underetasjen, 2 flotte baderom, praktisk vaskerom og entrè. Fra stuen i 1. etasje er det utgang til en herlig og solrik terrasse med nydelig utsikt og ellers romslig uteområde med plass til flere sittegrupper. Ellers er det en utvendig bod og god parkeringsplass.

+- Innhold

1. etasje: Stue/kjøkken, gang, vaskerom, baderom, soverom. Utvendig bod.
Underetasje: Stue, bad, soverom, soverom 2, soverom 3. Bod.

+- Standard

Boligen ble bygget i 2020, men har ikke vært i bruk siden den ble ferdigstilt.

1. Etasje:

Entrè: Innbydende entrè med plass til å garderobeskap eller kommode. Det er montert varmepumpe i dette rommet.

Stue/kjøkken: Åpen stue- og kjøkkenløsning som gir et luftig og åpen uttrykk. Kjøkkenet har hvite høyglans fronter og laminert benkeplate med et tidløst uttrykk. Integrerte hvitevarene som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger i handelen. Det er god skap- og benkeplass med store, dype skuffer og over- og underskap. Fra kjøkkenet er det utgang til en herlig og solrik terrasse, med nydelig sjøutsikt. Her kan man nyte frokosten på flotte sommerdager. Stuen er lys og luftig med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig dagslys. Det er flere møbleringsmuligheter, med plass til både sofagruppe og spisebord med tilhørende stoler.

Vaskerom: Vaskerom med svært praktisk vaskeromsinnredning med vask og skap til oppbevaring. Vaskerommet har fliselagt gulv og malte veggoverflater.

Baderom: Lekkert og helfliset baderom med varmekabler i gulv. Badet er innredet med baderomsinnredning med vask og speil, vegghengt toalett og dusjkabinett.

Soverom: Det er ett soverom i denne etasjen. Soverommet er av god størrelse med plass til dobbbeltseng, tilhørende nattbord og garderobeskap/kommoder.

Underetasje:

Stue: Praktisk stue/oppholdsrom med store vindusflater og god plass til sofagruppe. Rommet passer utmerket om man har behov for å trekke seg tilbake.

Soverom: Denne etasjen har totalt 3 soverom, hvorav et har utgang til det herlige uteområdet.

Baderom: Lekkert og helfliset baderom med varmekabler i gulv. Badet er innredet med baderomsinnredning med vask og speil, vegghengt toalett og dusjkabinett.

Boligen har i tillegg to praktisk boder, hvor man har plass til både oppbevaring og lagring. Det er en innvendig bod i underetasjen og en utvendig bod ved hovedinngangen.

Overflater:
Gulv: Laminat og fliser.
Vegger: Malte vegger.
Himlinger: Malte tak.

+- Beliggenhet

Boligen ligger solrikt, familievennlig og fint til i nydelige Skjoldastraumen. Det er kort vei til barneskole, barnehage, idrettsanlegg og dagligvarebutikk. Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Prix Skjoldastraumen og ligger ca. 12 minutters gange unna boligen. Dersom man kjører 15 minutter med bil kommer man til Aksdal senteret som kan by på flere fasiliteter.

Om man liker å gå tur er det flere fantastiske turområder i området. Gode fiskemuligheter og mulighet for leie av båtplass i lokal båthavn like i nærheten. Kontakt Straumen Båtlag for mer info om ledighet, priser m.m.

+- Omkostninger

69 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
82 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området.

Kommuneplaner:
Id: 201510
Navn: Kommuneplan for Tysvær 2015 – 20127
Plantype: Kommuneplanens arealdel

Id: 201505
Navn: Plankart 5 Skjoldastraumen Kommuneplan
Plantype: Kommunedelplan

Kommunedelplaner
Id: 201505
Navn: Plankart 5 Skjoldastraumen Kommuneplan
Plantype: Kommunedelplan

Delarealer: Delareal 936 m
Arealbruk: Boligbebyggelse,Framtidig
Områdenavn: B77

Delareal: 937 m
KPHensynsonenavn: R1_H910_Bådsvik
KPDetaljering: Reguleringsplan skal fortsatt gjelde

Reguleringsplaner
Id: 200017
Navn: Bådsvik
Plantype: Eldre reguleringsplan

Delarealer: Delareal 936 m
Formål: Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn: 2-mannsboliger

+- Parkering

På egen tomt.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Boligen er oppført med grunnmur i betong, trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepaneler, trebjelkelag. Flatt tak i trekonstruksjon tekket med papp.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
Balkonger, terrasser og rom under balkonger – høyde rekkverk.
Overflate bad – Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet.
Fall baderom – Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet.

Tilstandsgrad 3 er ikke gitt.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varmepumpe og varmekabler på baderom.

+- Diverse

Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

Boligen er en del av et såkalt «forenklet» sameie. Sameiet er seksjonert i 2 seksjoner, hvor sameierne i utgangspunktet har et felles ansvar for bygningsmassen/tomten og vedlikehold av dette. Sameiet driftes ikke per dags dato og seksjonseierne betaler ikke husleie. Det foreligger heller ikke vedtekter, husordensregler, årsberetning etc. Hver enkelt sameier vedlikeholder sin egen seksjon (eks. vinduer, hage).

Kontakt

Elise Knutsen Skogland

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
elise@meglerhuset-rele.no
Telefon
94861650

Lurer du på noe?