Velkommen til Teigedalen 15!

Karmøy - Visnes

Enebolig i landlige omgivelser - Rolig og solrik beliggenhet - Koselig hage!

Prisantydning:
 1 690 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
95/95 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 690 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1935
Primærrom
95 kvm.
Bruksareal
95 kvm.
Bruttoareal
134 kvm.
Soverom
3
Tomt
356 m²
Kommune
Karmøy
GNR
79
BNR
55
Oppdragsnr.
1-0202/23
Finnkode
315361931

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Teigedalen 15! Denne eneboligen ligger fint til i landlige omgivelser, med koselig hage og hagestue. Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: Entrè, gang, pent baderom/vaskerom, stue/spisestue med utgang til terrasse og hage, kjøkken, 3 soverom og stue/soverom. I tillegg er det egen inngang til uinnredet grovkjeller. Tomten er opparbeidet med plen, prydusker, trær, skiferheller og terrasse.

Her er det umiddelbar nærhet til flotte turområder og severdigheter. Det er i tillegg flotte turområder langs kulturstien på Avaldsnes og Vikinggården på Bukkøy. Forøvrig kort avstand til flere dagligvareforretninger. Da blant annet Coop Extra og Rema1000. På Avaldsnes er det flere gode idrettstilbud innen både fotball og håndball. Ca. 10 minutters kjøretur til Oasen Storsenter.

+- Innhold

1. Etasje: Entrè, bad/vaskerom, gang m/trapp, stue og kjøkken.
2. Etasje: Gang, stue/sov, soverom, soverom 2, soverom 3

Uinnredet kjeller.

+- Standard

1. Etasje

Entrè: Innbydende entrè med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Gulvene er fliselagt og det er lagt varmekabler.

Bad/vaskerom: Pent baderom med fliselagt gulv med varmekabler og baderomsplater på veggene. Badet er av god størrelse og inneholder toalett, baderomsinnredning med skap og speil, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Det er også plass til tørketrommel.

Stue: Hyggelig stue/spisestue som fint kan deles inn i ulike soner. Her er det store vindusflater som slipper inn godt med naturlig dagslys. Det er montert en nyere vedovn som varmer godt på kalde dager. Fra stuen er det utgang til en romslig og solrik terrasse. Det er parkett på gulv og panel på vegger og i tak.

Kjøkken: Separat kjøkken med plass til spisebord og tilhørende stoler. Kjøkkeninnredning i grå utførelse med benkeplate i laminat, det er montert baderomsplater mellom benkeplate og overskap.

2. Etasje:

Soverom og stue/soverom: Boligens 2. etasje består av tre soverom og stue/soverom. To større soverom med plass til dobbeltseng, tilhørende nattbord og garderobeskap. Det ene soverommet har utgang til en balkong med utsikt mot grøntområde. Soverom 3 har plass til seng, nattbord og garderobeskap/kommode. Stue/soverom kan benyttes etter behov, men passer utmerket som TV-stue

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger fint og landlig til på Visnes, på vestsiden av Nord-Karmøy. Her er det umiddelbar nærhet til flotte turområder og severdigheter.
Det er i tillegg flotte turområder langs kulturstien på Avaldsnes og Vikinggården på Bukkøy.

Forøvrig kort avstand til flere dagligvareforretninger. Da blant annet Coop Extra og Rema1000.

På Avaldsnes er det flere gode idrettstilbud innen både fotball og håndball.

Ca. 10 minutters kjøretur til Oasen Storsenter med de fleste fasiliteter. Herunder klesforretninger, apotek, frisør, bakeri, restauranter og matvareforretninger.

+- Omkostninger

42 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
55 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

Kommuneplaner
Id: 670
Navn: Kommuneplan 2014-2023
Delarealer: Delareal 355 m
Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende

+- Parkering

Parkering på egen tomt.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Oppført på grunnmur i betong, sparesteinsmur. Betonggulv. Yttervegger i treverk som er utvendig kledd med trepaneler. Etasjeskiller i tre.
Saltak i trekonstruksjon med bærende åser som er tekket med skifer.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
Nedløp og beslag, veggkonstruksjon,takkonstruksjon/loft, vinduer, balkonger/terrasser og rom under, overflater, radon, overflater bad/vaskerom, ventilasjon bad/vaskerom, vannledninger, avløpsrør, ventilasjon, varmesentral, varmtvannstank, grunnmur og fundamenter, innvendige trapper, innvendige dører.

Tilstandsgrad 3 er gitt på følgende:
Dører, etasjeskille/gulv mot grunn, rom under terreng, drenering, terrengforhold.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varmepumpe og vedovn. Varmekabler på baderom og entrè.

+- Diverse

Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

Kontakt

Elise Knutsen Skogland

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
elise@meglerhuset-rele.no
Telefon
94861650

Lurer du på noe?