Velkommen til Haakonsvegen 82!

Haugesund - Kvednatunet

Tiltalende , lekker og innholdsrik 4-roms leilighet - Ubebodd - Garasjeplass

Prisantydning:
 1 350 000
Eiendomstype:
Andelsleilighet
P-rom/BRA:
85/89 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 350 000
Fellesgjeld
kr  2 943 651
Totalpris
kr 4 293 651,-
Fellesutg.
kr  14 496 per mnd.
Eiendomstype
Andelsleilighet
Byggeår
2023
Primærrom
85 kvm.
Bruksareal
89 kvm.
Soverom
3
Tomt
3610 m²
Kommune
Haugesund
GNR
29
BNR
671
Oppdragsnr.
1-0126/23
Finnkode
302895634

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Haakonsvegen 82 og det mye omtalte prosjektet Kvednatunet! En lekker 4-roms leilighet som kan by på praktisk planløsning, høy standard, vannbåren gulvvarme og tilgang til en rekke fasiliteter. Boligen ligger i 1. etasje med adkomst via heis eller trapper. Fra stuen er det utgang til overbygget, solrik altan på ca. 18 m2! Parkering i felles garasjeanlegg. Felles for beboerne i Kvednatunet er blant annet treningsrom, fantastisk uteområde med lekeplass, golf/puttingbane, bocciabane, hunde- og sykkelvask og sykkelparkering med ladestasjon for el-sykkel. Bygget er vakkert å se på med utvendig fasade av accoya trekledning og fasadeplater, som bidrar til å fremheve et byggeri som er solid og varig, og skapt for aktiv bruk. Umiddelbar nærhet til naturen! Velkommen til visning!

+- Innhold

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder:

Entré/gang, wc-rom, bad, bod, 3 soverom, stue/kjøkken m/utgang til terrasse.

I tillegg medfølger én parkeringsplass i felles garasjeanlegg, samt sportsbod på fellesareal. Det er heis i bygget, slik at man enkelt kan transportere tunge handleposer fra garasjeanlegg og opp til leiligheten.

+- Standard

Leiligheten holder en gjennomgående høy standard. Utstrakt bruk av hvitpigmentert eikeparkett på gulv, slette vegger, listfrie overganger og vannbåren varme i gulv.

– Sosial åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til vestvendt, overbygget terrasse på ca. 18 m2. I oppholdsrommet er det god plass til både sofa og spisegruppe. Store vindusflater gir godt med naturlig lys i rommet.
– Delikat kjøkkeninnredning fra Rotpunkt med integrert oppvaskmaskin, platetopp, komfyr og kjøl/frys.
– Tre gode soverom innredet med garderobeskap.
– Tiltalende og romslig bad med flislagt gulv og vegger. Badet inneholder flott baderomsinnredning i sort med nedfelt servant, dusjnisje og veggmontert klosett. Opplegg for vaskemaskin. Elektrisk gulvvarme. Downlights i tak.
– Separat wc-rom med veggmontert klosett og servant. Parkett på gulv.
– Romslig entré/gang.

Overflater:
Gulv: Hvitpigmentert eikeparkett i stue/kjøkken, soverom, wc-rom og gang/entré. Fliser på bad.
Vegger: Slette, malte flater og fliser. Gipsplater som er sparklet og malt. Listfrie overganger. Fliser på bad.
Himlinger: Gipsplater som er sparklet og malt.

+- Beliggenhet

Ved inngangen til vakre Djupadalen! Kvednatunet har en fantastisk beliggenhet i umiddelbar nærhet til Djupadalen er kanskje det mest populære rekreasjonsområdet i Haugesund. Enten du skal lufte den firbeinte, jogge eller ta med familien på søndagstur finnes det et vell av muligheter med stier og turveier. I hjertet av Djupadalen ligger Eivindsvatnet, som er et godt utgangspunkt for spennende turer. Herfra kan dere til eksempel gå opp til Steinsfjellet, Kattanakk, utsiktspunktet Årkjå eller en barnevennlig runde rundt selve vannet, gjerne med en velfortjent sjokoladepause i gapahuken. I sommerhalvåret er Eivindsvatnet et yndet sted for badeglade i alle aldre. Her finnes barnevennlige badeplasser, felles grill og benker.

For øvrig er det kort vei til skoler, barnehager, dagligvarebutikker, treningssenter og alle fasilitetene i sentrum!

+- Omkostninger

480,- Hjemmelsovergang
480,- Pantsettelse
202,- Attestgebyr
——————————————–
1 162,- (omkostninger totalt)

I tillegg til ovennevnte kommer medlemskap i Haubo kr. 300,-. Deretter kr. 300,- per år. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligbebyggelse-blokkbebyggelse. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Det medlfølger én parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Sykkelparkering under tak. I tillegg er det utendørs gjesteparkering.

+- Byggemåte

Bæresystemer i plasstøpte gulv/vegger og etasjeskiller i betong. Utvendig fasade er en kombinasjon av Accoya trekledning og fasadeplater.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Lånevilkår

Lånenummer: 16366582863, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 03.05.2023: 4.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 159.4
Saldo per 03.05.2023: 77 694 926,-
Andel av saldo: 2 943 651,-
Første termin: 31.03.2023 Neste avdrag: 30.06.2033 (siste termin 31.01.2063)
10 års avdragsfrihet, innfrielse 31.03.2063
IN-lån
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2033 utgjøre ca kr 4 045,- per måned for denne boligen.

+- Oppvarming

Hovedsakelig elektrisk, samt vannbåren varme. Balansert ventilasjonsanlegg med avsug fra kjøkken, bod og bad med tilluft i alle oppholdsrom (aggregatet montert i bod). Vannbåren varme i gulv i stue/kjøkken og gang/entré. Elektrisk gulvvarme på bad.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Olav Jentoft

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
olav@meglerhuset-rele.no
Telefon
93492224

Lurer du på noe?