Velkommen til Bringebærvegen 28!

Haugesund - Skåredalen

Moderne og påkostet enebolig med godkjent utleieleilighet - Dobbel garasje

Prisantydning:
 7 500 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
269/281 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  7 500 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2005
Primærrom
269 kvm.
Bruksareal
281 kvm.
Soverom
6
Tomt
941 m²
Kommune
Haugesund
GNR
4
BNR
200
Oppdragsnr.
1-0062/23
Finnkode
301883184

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Bringebærvegen 28 – En flott og påkostet enebolig med dobbel garasje og godkjent utleiedel. Eiendommen har en fantastisk beliggenhet, i enden av blindveg, med grense mot friområde, skjermet for naboer, sydvendt og med flott utsikt. Snarvei til skolen og idrettsanlegg som ligger like nedenfor. Boligen holder en god standard, og hoveddelen kan bl. a. skilte med 5 soverom, Sigdal/HTH kjøkken kjøkken med integrerte hvitevarer, 2 stuer, 2 bad, vaskerom med bi-inngang, entré og bod. Nydelig opparbeidet uteområdet med 2 varandaer og store terrasse. Skåredalen er et meget populært sted å bosette seg for barnefamilier, grunnet det trivelige bomiljøet og enkel tilgjengelighet til «alt», herunder barnehager, skole, dagligvareforretninger, offentlig transport, handelsområdet Raglamyr og

+- Innhold

Stor og innholdsrik enebolig over 2. plan:

2. etasje:
Stue, kjøkken, hovedsoverom, garderobe, bod, soverom/kontor og bod.

1. etasje:
Tilhører hoveddelen:
Hall/stue, 3 soverom, vaskerom med bi-inngang, bad og 2 boder.

Leilighet:
Stue/kjøkken, entré, 2 soverom, bad og bod.

Dobbel garasje

+- Standard

2. etasje:
Stor og luftig stue med store vinduer. Utgang til overbygget veranda. God takhøyde og spotlights. Lekker peis mellom stue og spisestue. Hellimt parkett og malte vegger. Listfri overgang mellom tak og kjøkken. Kvalitet på materialvalg er gjennomgående i boligen.

Flott Sigdal/HTH kjøkken med benkeplate i heltre. God skap- og benkeplass. Underlimt vask. Det er integrert oppvaskmaskin, gasstopp og komfyr. God plass til stort spisebord. Eget spisskammers. Utgang til veranda med glassrekkverk.

Foreldresuite med hovedsoverom med god plass til dobbelseng, eget kontor og walk – in – closet med skyvedørsgarderobe med speil. Egen dør inn til hovedbadet.

Delikat bad med lekre fliser på vegg og gulv. Bade har gode oppbevaringsmuligheter med stort baderomsmøbel med dobbel servant, samt stort vegghengt høyskap. Badet inneholder vegghengt toalett, dusjnisje og innbygget badekar.
Herlige fargevalg som gir spafølelse.

Bod i 2. etasje.

1. etasje:
Stor og luftig kjellerstue med store vindusflater. Skyvedører ut til terrassen. Perfekt som tv-stue til ungdommen eller lekerom for ungene. Malte vegger og tapet. Gulvteppe.

Totalt 3 soverom på dette planen. Perfekt for småbarnsfamilien hvor man kan ha alle på ett plan. Soverommene er av god størrelse.

Fint og helfliset bad med dusjhjørne, vegghengt toalett og baderomsmøbel med god oppbevaringsmuligheter.
Tidløse fargevalg med lyse fliser på gulv og vegg.

Praktisk vaskerom med egen bi- inngang. Flislagt gulv med varmekabler og lysmalte vegger. Opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten:
Romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Gode møbleringsmuligheter. Store vinduer gir mye naturlig lys. Hvit kjøkkeninnredning med god skap og benkeplass. Flise mellom over- og underskap. Opplegg for vaskemaskin. Parkett på gulv og malte vegger i tidsriktige farger.

Stort soverom med god plass til dobbelseng. Eget walk-in-closet. Malte vegger i delikate og tidsriktige farger og parkett på gulv.
Soverom nr. 2 perfekt som barnerom, kontor eller gjesterom.

Helfliset og lyst bad med dusjhjørne, baderomsseksjon med servant og opplegg for vaskemaskin. Gode oppbevaringsløsninger.

Stor dobbel garasje med gode parkeringsmuligheter.

Flott opparbeidet tomt med terrasse med gode solforhold, flott beplantning og egen redskapsbod.
Gruslagt gårdsrom.

+- Beliggenhet

Bringebærvegen 28 har attraktiv beliggenhet i populære Skåredalen. Sørvendt beliggenhet på en høyde. Gode solforhold.

Skåredalen er et meget populært sted å bosette seg for barnefamilier, grunnet det trivelige bomiljøet og enkel tilgjengelighet til «alt», herunder barnehager, skole, dagligvareforretninger, offentlig transport, handelsområdet Raglamyr og fantastiske tur/rekreasjonsområder som Steinsfjellet og Djupadalen.

Steinsfjellet er en slags samlebetegnelse for friområdet/platået øst i Haugesund. På toppen av Steinsfjellet troner den gamle tv-masten – Dette er et flott utsiktspunkt hvor man kan skue utover byen og havet i vest. Videre kan man bevege seg østover på platået. Her er det anlagt turvei inn til Krokavatnet, og ellers er det turstier opp til topper som Søre Krokvassnut, Presten, Såt og helt bort til Nesheim og Håvåshytta. Steinsfjellet har egen kafé/seter, Kringsjå, som normalt holder åpent søndager mellom kl. 10 og 14. Kringsjå er et ypperlig mål for de minste turgåerne, ikke minst ettersom det er mulighet for vafler og saft når man kommer frem (i åpningstiden). Det går sti opp til Steinsfjellet og Kringsjå både fra Skåredalen og parkeringen på Steinsfjellet. Deler av Steinsfjellet “holdes ryddig” av villsauer hele året.

Djupadalen er kanskje det mest populære rekreasjonsområdet i Haugesund. Enten du skal lufte den firbeinte, jogge eller ta med familien på søndagstur finnes det et vell av muligheter med stier og turveier. I hjertet av Djupadalen ligger Eivindsvatnet, som er et godt utgangspunkt for spennende turer. Herfra kan dere til eksempel gå opp til Steinsfjellet, Kattanakk, utsiktspunktet Årkjå eller en barnevennlig runde rundt selve vannet, gjerne med en velfortjent sjokoladepause i gapahuken. I sommerhalvåret er Eivindsvatnet et yndet sted for badeglade i alle aldre. Her finnes barnevennlige badeplasser, felles grill og benker.

+- Omkostninger

187 500,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
200 372,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen omfattes av følgende planer:
Kommuneplanens arealdel 2014-2030, ID 1106plan-kp3. Delareal: 2 m2. Arealbruk: Friområde, Nåværende. Delareal: 938 m2. Arealbruk: Boligbebyggelse, Nåværende.

Reguleringplan Skåredalen nord – Gåsland, Svebakken og Stølshaug ID RL1112. Eldre reguleringsplan. Del areal: 941 m2. Formål: Frittliggende småhusbebyggelse.

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Se vedlagt reguleringsplan.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i garasje og i eget gårdsrom.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Enebolig oppført i 2005. Oppført på ringmur i betong, betonggulv. Yttervegger i tradisjonelt bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler og dekorstein. Etasjeskiller i tre, betonggulv mot grunn. Kompaktakskonstruksjon som er tekket med protanduk.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
– Veggkonstruksjon
– Utvendig – Vinduer
– Utvendig – Dører
– Innvendig – Overflater
– Innvendig – Radon
– Overflater Gulv – Bad
– Sluk, membran og tettesjikt – Bad
– Sanitærutstyr og innredning – Bad
– Overflater vegger og himling – Bad(leil)
– Overflater Gulv – Bad(leil)
– Sluk, membran og tettesjikt – Bad(leil)
– Tekniske installasjoner – Vannledninger
– Taktekking
– Balkonger, terrasser og rom under balkonger
– Overflater Gulv – Bad
– Sluk, membran og tettesjikt – Bad
– Sanitærutstyr og innredning – Bad
– Overflater Gulv – Vaskerom
– Sluk, membran og tettesjikt – Vaskerom
– Overflater vegger og himling – Bad

Tilstandsgrad 3 er ikke gitt.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Bolig:
Det er vannbåren varme i alle bad, vaskerom, trappehall og kjøkken del.
Gassovn og koking på gass.

Leilighet:
Vannbåren varme i stue, gang og bad.
Alt blir varmet opp på felles gassanlegg.
Gasstank i hagen.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?