Velkommen til Fjellmyr terrasse 45!

Haugesund - Fjellmyr Terrasse

Innholdsrikt rekkehus med fantastisk utsikt og hybel - Gode solforhold - Romslig veranda!

Prisantydning:
 2 490 000
Eiendomstype:
Rekkehus
P-rom/BRA:
133/144 m2
Visning:
13.06.2023 16:30 - 17:30
Legg til i kalender

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 490 000
Eiendomstype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Byggeår
1975
Primærrom
133 kvm.
Bruksareal
144 kvm.
Bruttoareal
160 kvm.
Soverom
4
Tomt
149 m²
Kommune
Haugesund
GNR
33
BNR
544
Oppdragsnr.
1-0083/23
Finnkode
301520566

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Fjellmyr terrasse 45! Dette rekkehuset ligger fint til i terrenget med fri utsikt og upåklagelige solforhold til solen går ned i vest. Boligen går over 3 plan og inneholder: 1. Etasje: Entrè, gang, hybel med stue/kjøkken/sov, baderom/vaskerom og bod. 2. Etasje: 3 soverom, fliselagt baderom, separat WC og 3 boder til oppbevaring. 3. Etasje: Stue og kjøkken samt utgang til den solrike og romslige verandaen. Det er loft til oppbevaring og fast parkeringsplass like ved boligen.

Boligen ligger i et barne- og familievennlig område med kort og trygg gangavstand til barnehage, Rossabø barneskole, aktivitetsmuligheter og kulturhus. Det er også gangavstand til sentrum.

+- Innhold

1. Etasje: Entrè, gang m/trapp, stue/kjøkken/sov, bad/vaskerom, bod, kott.
2. Etasje: Gang, soverom, soverom, soverom 2, soverom 3, bad, toalettrom, bod, bod 2.
3. Etasje: Stue, kjøkken.
Loft

+- Standard

1. Etasje: Denne etasjen består av felles vindfang, gang og hybel. I gangen er det god plass til å henge fra seg yttertøy. Hybelen inneholder oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning, baderom/vaskerom, bod og kott. Badet er innredet dusjkabinett, gulvstående toalett, vask med speil og varmtvannstank. Kjøkkenet har komfyrvakt og plass til hybelkomfyr. Det er over- og underskap med oppbevaringsplass.

2. Etasje: Denne etasjen består av 3 soverom, baderom, separat WC, 3 boder og gang/hall. Alle soverommene er av god størrelse med plass til seng, nattbord og garderobeskap. Fliselagt og pent baderom med varmekabler i gul. Badet inneholder dusjkabinett, baderomsinnredning med vask og speil og opplegg for vaskemaskin. Separat toalettrom med vegghengt toalett og vask med blander. Det er parkett på gulv og baderomsplater på veggene. Ellers er det 3 boder og gode oppbevaringsmuligheter i denne etasjen. Fra den ene boden er det utgang til uteområdet som er overbygget med tak. Det er nyere parkettgulv og malte vegger.

3. Etasje: Denne etasjen inneholder en romslig stue og delvis åpen kjøkkenløsning. Stuen har store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig dagslys, og man har flott utsikt over byen. Det er også utgang til den solrike terrassen hvor det er god plass til utemøbler. Stuen kan fint deles inn i ulike soner og det er plass til sofagruppe og spisebord med tilhørende stoler. Kjøkkenet er delvis åpent mot stuen/spisestue, perfekt når man har middagsgjester. Kjøkkenet er i hvit utførelse med fliser på vegg over kjøkkenbenk. Det er god skap- og benkeplass, med skaper og skuffer også i kjøkkenøy. Det er loftsluke i dette rommet.

Overflater i følge tilstandsrapport:
Det er parkett på gulv i denne boligen i hovedsak. Noe vinyl. Malte trepaneler, smartpaneler og tapet på vegger. Det er også malte paneler på vegger. Tak-ess plater i himlinger. Noe malt panel.

+- Beliggenhet

Dette rekkehuset i Fjellmyr terrasse 45 ligger fint til i terrenget med fri utsikt fra terrassen i 3. etasje og upåklagelige solforhold til solen går ned i vest.

Et barne- og familievennlig område med kort og trygg gangavstand til barnehage, Rossabø barneskole, aktivitetsmuligheter og kulturhus.

Sentral beliggenhet i Haugesund med kort avstand til sentrum og Raglamyr og alle fasilitene rundt.

En har gangavstand ned til Haugesund sentrum om en skulle ønske å ta en spasertur. Her har en tilgang på shopping og alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Legg middagen til kaien og nyt et bedre måltid på en av byens restauranter med mat av god kvalitet. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

Turløype opp til byheiene og Vardafjellet som kan skilte med flott natur, historie og panoramautsikt over Haugesund. Ellers gangavstand opp til Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer og i varmere tider er Djupadalen en svært populær badeplass.

+- Omkostninger

62 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
71 022,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt med megler for å få dette oversendt.

Det er planlagt og påbegynt bygging av leiligheter på Hemmingstad. Prosjektets navn er «Hemmingstadtoppen».

Kommuneplaner
Id: 1106plan-kp3
Navn: Kommuneplanens arealdel 2014-2030
Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner
Id: RL837
Navn: Fjellmyr
Formål: Boliger

+- Parkering

Felles parkeringsplass på velforeningens eiendom. Oppmerkede og faste plasser. Selger informerer om at hun også har en parkeringsplass til lenger nede i veien.

+- Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Oppført på støpt grunnmur, betonggulv. Yttervegger i tradisjonelt bindingsverk som er kledd med trepaneler. Etasjeskiller i tre. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med Decra metallplater i takpannekopi.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
Taktekking – Taktekkingen har mose og slitasje på grunn av elde. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen.
Nedløp og beslag – Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet.
Veggkonstruksjon – Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Det er ingen lusing/musebånd i nedre kant av
konstruksjon. Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler
Takkonstruksjon/Loft – Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Det er påvist stedvise fuktskjolder i undertak. Det er også misfarging i treverk i undertak mot vest.
Vinduer – Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte vindusglass. Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i
trevirket.
Dører – Det er påvist dører med punkterte eller sprukne glassruter.
Overflater – Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente.
Radon – Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Krypkjeller – Det er manglende fuktsperre på bakken. Det er for dårlig terrengfall vekk fra konstruksjonen.
Innvendige trapper – Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav.
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
Bad/vaskerom hybel – Hulltaking er ikke foretatt da det allerede er påvist andre avvik i våtsonen.
Bad – Det er påvist skader på innredning. Rommet har kun naturlig ventilasjon og avtrekk. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.
Stue/kjøkken/sov – Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Det er påvist skader/fuktskjolder i kjøkkengulvet.
Toalettrom – Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet.
Ventilasjon – Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.
Etasjeskille/gulv mot grunn – Målt høydeforskjell på mellom 10 – 20 mm innenfor en lengde på 2 meter.
Innvendige dører – Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører.
Vannledninger og avløpsrør – Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.
Varmtvannstank – Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.
Drenering – Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
Utvendige vann- og avløpsledninger – Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger

Tilstandsgrad 3 er gitt på følgende:

Balkonger, terrasser og rom under balkonger – Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
Det er påvist fukt/råteskader i konstruksjonen. Glassfibertekking er sårbar for bevegelser i konstruksjonene, som resulterer i rissdannelser og utettheter.
Bad/vaskerom hybel – Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
Terrengforhold – Terreng faller inn mot bygning.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Kontakt

Elise Knutsen Skogland

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
elise@meglerhuset-rele.no
Telefon
94861650

Lurer du på noe?