Velkommen til Øvre Arbuneset 18!

Vinje - Vågslid

Meget flott hyttetomt i naturskjønne omgivelser like ved Arbuvannet

Prisantydning:
 1 590 000
Eiendomstype:
Tomt
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 590 000
Eiendomstype
Tomt
Eierform
Selveier
Tomt
824 m²
Kommune
Vinje
GNR
99
BNR
963
Oppdragsnr.
1-0070/23

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Arbuneset 71!
Tilbaketrukket hyttetomt i et trivelig etablert og koselig hyttefelt. Tomten har god utsikt, nærliggende aktiviteter og milevis med tur- og skiløyper. Området ligger i et åpent skogsterreng med fjellvann, i nær kontakt og utsikt til høyfjellslandskap. Vågslid på Haukelifjell har vært en populær destinasjon i en årrekke og er en av de mest snøsikre destinasjonene i Norge. Haukelig hytter og hus har byggeklausul på tomten. Haukeli hytter og hus er en lokal hyttebygger og setter opp hytter på tomten etter kundens ønske. Vi gir dere en uforpliktende visning dersom dere vil se nærmere på området og tomtene.

+- Beliggenhet

Tilbaketrukket hyttetomt i et trivelig etablert og koselig hyttefelt. God avstand mellom hyttene, fin utsikt og umiddelbar nærhet til stier og skiløyper. Snøsikkert og fiskevann rett ved.

Vågslid på Haukelifjell har vært en populær destinasjon i en årrekke og er en av de mest snøsikre destinasjonene i Norge. Ring oss for mer informasjon dersom dere er på søk etter tomt og hytte på fjellet. Vi gir dere en uforpliktende visning dersom dere vil se nærmere på området og tomtene.

Eiendommen ligger på Arbuneset i Vågslid, Vinje kommune ca. 810 moh. Vågslid, Haukelifjell – ved inngangen til Hardangervidda.

Haukeli hytter og hus er en lokal hyttebygger og setter opp hytter på tomten etter kundens ønske. Haukeli hytter og hus er totalleverandør og tilbyr også komplette hytteløsninger på tomten. Vi bygger i både laft, stavlaft, bindingsverk og massivtre. Her kan du finne mer informasjon: www.haukelihytter.no/arbuneset .

Vinje kommune ligger øverst i Telemark og strekker seg langt inn i Hardangervidda Nasjonalpark.
E- 134 går tvers gjennom kommunen og er et hovedsamband mellom øst og vest. Vinje kommune har tre kommunesentre, Haukeli, Rauland og Åmot.

Rekreasjon, fritid og aktiviteter:
Sommer og høst har du umiddelbar tilgang til flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, samt jakt og fiske. I tillegg er området rikt på bær.
Arbuvatn ligger som nærmeste nabo til hyttefeltet. Det er til sammen ca. 65 fiskevann i området, så enhver ivrig sportsfisker kan boltre seg her. Alle på samme fiskekort. Det finnes utallige turmuligheter med mange naturopplevelser. Turstiene er mange om du velger å gå fra hytteveggen, eller kjøre et lite stykke til f.eks. Prestegård eller Haukeliseter. Det finne fine skogsbilveger som egner seg godt for terrengsykling. Kano og kajakkutleie finner du også i området, om du ikke har egen. Vinter og vår på Haukelifjell er et vakkert vintereventyr. Det er skikkelig vinter med masse snø. Snøforholdene er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Det betyr en lang skisesong, som kan benyttes til langrenn, slalom, aking og leik. Vågslid/Haukelifjell kan friste med 65 km oppkjørte langrennsløyper, i høyfjellslandskap og i skogsterreng. Lysløype-trasèen som går fra Skisenteret til Botn er 7.5 km og er i drift hele vinteren. For å teste formen eller bare kose seg med løyper i verdensklasse, bør du sette av tid på våren til Haukelirennet. Turrenn på 32 km som går i friteknikk. Det finnes også flere kvistede løyper om du ønsker enda mer fjellopplevelse. Vil du prøve frikjøring finnes det flotte toppturer. Haukelifjell Skisenteret har normalt åpent fra midten av november og fram til første helgen i mai. Skianlegget kan tilby 16 nedfarter og 6 skitrekk. Det er også et et barneområde med barnebånd og en terrengpark.

+- Omkostninger

39 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
15 450,- Oppmåling og tinglysning av matrikkelbrev (2020)
68 750,- Tilknytningsavgift og anleggsbidrag vann
———————————-
136 822,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler. Tomtene er regulert under plan av Arbuneset og tillater hytte (Primærbygg) med areal 120 kvm BYA samt sekundærbygg på 40 kvm. Avstand fra primærbygg til sekundærbygg skal være maks 5 meter. Utnytting på tomtene skal ikke overstige 160 kvm BYA.

På søre delen av tomten er det faresone – ras og skredfare.

Eiendommen omfattes av følgende planer:
Kommunedelplan ID 20080014 Delareal: 148 m2. Arealbruk: Ras- og skredfare. Delareal: 824 m2. Arealbruk: Fritidsbebyggelse, nåværende. Områdenavn: F8.

Reguleringplan Arbuneset del av 99/7 ID 20130012. Delareal: 815m2; Formål: Fritidsbebyggelse – fritliggende. Delareal: 9 m2. Friluftsområde.

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Se vedlagt reguleringsplan.

Det er en ubebygd tomt foran eiendommen regulert til boligformål. Her må man påregne bygging på et senere tidspunkt.

+- Adkomst

Det er bomveg frem til feltet. Ring oss for avtale om åpning av bommen. Det fikses lett.

Fra Haugesund:
Følg E- 134 mot Oslo over Haukelifjell. Ved avkjørsel til Haukelifjell Skisenter, fortsett videre 800 m, ta av til høyre Arbuvollen Fjellbutikk. Til høyre for butikken, passèr bom, og følg veien ca. 1,5 km.

Fra Oslo:
Følg E-134 mot Haugesund. Ved avkjørsel til Vågslidtun hotell, fortsett videre 3,8 km, ta av til venstre Arbuvollen Fjellbutikk. Til høyre for butikken, passèr bom, og følg veien 1,5 km.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Diverse

Hytte/brøyteavgifter:
Det betales en årlig avgift til hytteforeningen som inkluderer brøyting helt inn til hyttene, samt løypeavgift og noe fremtidig vedlikehold.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?