Velkommen til Kvalatre 12C!

Haugesund - Kvala

Moderne og pen leilighet med 2 soverom og gasspeis - Lun, sør-vestvendt terrasse

Prisantydning:
 1 790 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
58/58 m2
Visning:
22.03.2023 16:30 - 17:10
Legg til i kalender

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 790 000
Fellesutg.
kr  349 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2008
Primærrom
58 kvm.
Bruksareal
58 kvm.
Soverom
2
Tomt
387 m²
Kommune
Haugesund
GNR
22
BNR
743
Oppdragsnr.
1-0039/23
Finnkode
294244805

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Kvalatre 12 C! En tiltalende leilighet innredet i tidsriktige farger. Arealeffektiv planløsning med bl. a. 2 soverom og eget vaskerom. Boligen holder en bra standard og er innredet med eikeparkett på de fleste gulv, samt malte vegger og tak med listfrie overganger. Gasspeis i stue og gassbluss på kjøkken «fyrer opp» stemningen i leiligheten. Hvit kjøkkeninnredning med flotte fliser og integrerte hvitevarer. Delikat og fullfliset baderom med varmekabler. Lun, sør-vestvendt terrasse med gode solforhold – her er også en praktisk terrassebod, i tillegg til medfølgende sportsbod. Oppmerket parkeringsplass. Fra leiligheten har du gangavstand til butikker, apotek, frisør, kirke og flotte turområder. Forøvrig gode kollektivforbindelser. Velkommen til visning!

+- Innhold

Innholdsrik leilighet med god planløsning, som inneholder:

Stue med åpen kjøkkenløsning, bad, 2 soverom, vaskerom og terrassebod.

Medfølgende sportsbod.

+- Standard

Luftig og fin stue malt i moderne og tidsriktig farge. Store vindusflater gir mye naturlig lys. God plass til sofagruppe og spisebord. Lekker gasspeis som gir god varme og koselig lys. Listfri overgang mellom vegger og tak. Tidløs 3-stavs eikeparkett på gulv.

Åpen kjøkkenløsning med flott, hvit kjøkkeninnredning som har integrerte hvitevarer. Fliser mellom over- og underskap. God skapplass. Gasskomfyr. Laminatbenkeplate med betongmønster.

Romslig hovedsoverom med doble garderobeskap. God plass til dobbelseng. Listfri overgang mellom vegger og tak. Lunt og behagelig fargevalg. 3-stavs eikeparkett på gulv.

Soverom nr. 2 perfekt som barnerom, kontor eller gjesterom.

Helfliset bad med dusjkabinett, baderomseksjon, speilskap og toalett. Tidløse fargevalg på fliser. Varmekabler i gulv. Romslig bad med gode oppbevaringsmuligheter.

Praktisk, separat vaskerom med opplegg for vaskemaskin.

Stor, sør-vestvendt terrasse med god plass til flere sittegrupper og grill. Terrassebod av god størrelse.

+- Beliggenhet

Veletablert og barnevennlig boligområde på Kvala i Nordre bydel.

Med sin gode infrastruktur oppleves nordre bydel og Bleikemyr som en egen liten by i byen. Dere finner dagligvarebutikker, frisør, barnehager, skole, fritidsaktivitetstilbud, helsestasjon, legesenter, bydelshus, kirke og et godt kollektivtilbud i kort avstand fra eiendommen.

Øst for området ligger Byheiene – Et fantastisk utgangspunkt for flotte turer og friluftsliv. Opplev den fantastiske utsikten mot havet i vest fra Nuten, eller gå videre innover mot enten Sveio eller Djupadalen. Det er i tillegg kort vei til rekreasjonsområdet Vangen og det populære Skeisvannet. Her er det er anlagt sandstrand og stupetårn. Populære Vangen Terrasse, som drives av ekteparet Brakstad, holder sesongåpent og serverer både mat og forfriskninger.

Haugesund Rideklubb ligger like i nærheten – Her kan man besøke hestene eller gå på ridekurs.

+- Omkostninger

44 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
53 522,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

Det er regulert for boligbebyggelse på Tittelsnesvegen 122-126, tidligere Ekornsæter gartneri, og man må forvente bygging her fremover.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Oppmerket parkeringsplass.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Boligbygg med flere enheter oppført i 2008. Oppført i ringmur i betong, betonggulv. Yttervegger i tradisjonelt bindingsverk som er kledd med trepaneler. Etasjeskiller i tre, betongdekke mot grunn. Flat takkonstruksjon som er tekket med sarnafil(protanduk). Vinduer i tre med trekarm og isolerglass. Terrasse i tre, spaltedekke. Rekkverk i tre.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
– Radon
– Overflater og innredning – Stue/kjøkken
– Vannledninger
– Varmesentral
– Andre utvendige forhold
– Sluk, membran og tettesjikt – Bad
– Sanitærutstyr og innredning – Bad
– Sluk, membran og tettesjikt – Vaskerom

Tilstandsgrad 3 er ikke gitt.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Gasspeis.

Varmekabler på bad.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?