Velkommen til Haraldsgata 214!

Haugesund - Sentrum

Moderne penthouse med nydelig utsikt! Solrik terrasse - Sentralt - Må sees!

Prisantydning:
 2 890 000
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
99/99 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 890 000
Fellesutg.
kr  1 400 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2000
Primærrom
99 kvm.
Bruksareal
99 kvm.
Bruttoareal
109 kvm.
Soverom
2
Tomt
290 m²
Kommune
Haugesund
GNR
40
BNR
1203
Oppdragsnr.
1-0042/23
Finnkode
294224440

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til denne moderne og meget flotte leiligheten med nydelig utsikt!
Leiligheten ligger i 4. etasje og er toppleiligheten i bygget. Her er det store vindusflater mot vest og ekstra takhøyde i stue og kjøkken som gir en god og luftig romfølelse. Fra stuen og terrassen er det nydelig utsikt over byen og havet i horisonten, her kan man nyte varme dager med sol fra morgen til kveld. Ellers inneholder leiligheten 2 romslige soverom, walk-in closet, 1 fliselagt baderom, stue med åpen kjøkkenløsning, hems, entrè/gang, bod og bod på terrasse. I tillegg er det kott i vegg.

Sentral beliggenhet i Haugesund sentrum i flott, nyoppusset gate. Her er det umiddelbar nærhet til «alt» man trenger, samt hyggelige restauranter og kafeer.

+- Innhold

P-rom: Gang, bad/vaskerom, soverom, soverom 2, walk-in closet, stue/kjøkken
S-rom: Bod

+- Standard

Entrè: Innbydende entrè/gang med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Det er god plass til å montere garderobeskap i denne gangen. Parkett på gulv og tapetserte vegger.

Stue/kjøkken: Nydelig stue med åpen kjøkkenløsning. Her er det store vinduer og ekstra takhøyde som gir en luftig og romslig følelse. De store vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig dagslys og man kan nyte den flotte utsikten også fra stuen/kjøkkenet. Det er god plass til spisebord med stoler samt sofagruppe. Kjøkkenet er i lys utførelse med integrert komfyr og steketopp fra AEG og oppvaskmaskin. Det er lagt fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Praktisk kjøkkenøy med plass til stoler, her kan man prate med gjestene mens man lager mat. Det er parkett på gulv og malte overflater. Noe spotter i tak. Fra stuen er det utgang til en solrik og romslig terrasse med nydelig utsikt! Her kan man nyte varme sommerdager og kvelder med solnedgang i vest. Det er utvendig bod på terrassen.

Hems: Praktisk hems med plass til for eksempel sofa og TV. Hemsen kan også benyttes til hjemmekontor eller en kombinert løsning. Det er parkett på gulv og malte overflater, samt spotter i tak. Hemsen er ikke medregnet i det totale arealet.

Soverom og walk-in closet: Denne boligen har 2 soverom samt walk-in closet. Begge soverommene er av god størrelse med plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Soverom 2 er utstyrt med garderobeskap, mens hovedsoverommet har inngang via eget walk-in closet. Her er det plass til garderobeskap, kommoder mm.

Baderom: Fliselagt baderom med varmekabler i gulv. Rommet inneholder dusjløsning, toalett, badekar, baderomsinnredning med vask og speil og varmtvannstank. Det er i tillegg opplegg for vaskemaskin.

Tilhørende bod utenfor inngangsdøren. Det er også god lagringsplass i kott i vegg.

Overflater fra takstmann:
Det er parkett på gulv i denne boligen. Malte bygningsplater på vegger og i tak/skråhimling. Det er også enkelte tapetserte overflater. Det er fliser på vegger og gulv, malte overflater i skråhimling på baderom.

+- Beliggenhet

Sentral beliggenhet i Haugesund sentrum. Fra leiligheten har man umiddelbar nærhet til sentrum med de fleste fasiliteter. Herunder shopping i Haraldsgata, Markedet, et bredt utvalg av kaféer og restauranter på indre kai.

Så enten du ønsker å få med deg en teateroppsetning, treffe venner over kaffe, kjøpe klær til festen eller få anbefalt en hvitvin til rekene, er alt dette like i nærheten. Bilen står og bena går. Bare det i seg selv er en god investering.
Men i sentrum finner du ikke bare motebutikker, spisesteder, kafeer, optikere og yrende folkeliv. Sykehuset er like i nærheten, biblioteket like ved, og når fotballfeberen kaller er jammen ikke stadion langt unna heller. En rekker knapt å få varmen i kroppen før en sitter der, helt fremme på stolen og maner de hvitkledde til å «peisa på» for en ny medalje i Tippeligaen.

Er dere glad i friluftsliv, eller kanskje det er viktig med grøntarealer for å lufte den firbeinte? Lotheparken, en grønn liten lunge, ligger en spasertur unna. Her kan dere klatre opp trappene og nyte flott utsikt på toppen av berget, mot havet i vest. Opplev den ville og vakre Kyststien, som starter i enden av Skillebekkgata, eller legg joggeturen i retning Vangen, opp til Kattanakk og derfra til Djupadalen og Eivindsvatnet. På varme sommerdager er det herlig å kunne kjøle seg ned i Skeisvannet eller Asalvika, hvor det er anlagt barnevennlig sandstrand, stupetårn og solstoler. I Vangen finner dere også en stor, familievennlig lekeplass.

Ellers er det kort avstand til bussterminal, kino, og Festiviteten.

+- Omkostninger

72 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
81 022,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Sentrumsplanen gjelder. Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området.

Kommuneplaner
Id RL1700
Navn Kommunedelplan for Haugesund sentrum 2022
KP Hensynsonenavn: H570_1
KPHensynsonenavn H350_4
Arealbruk Veg,Nåværende
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner
Id RL1334
Navn KVARTALET HARALDSGATA, GRØNHAUGGATA, STRANDGATA OG OSCARS GATE
Formål Gate m/fortau
Formål Boliger

Fra Røthingbygget til og med bakarøybroen er det planer om boligbebyggelse. Dette vil nok ta utsikt mot smedasundet på sikt dersom planene realiseres.

I følge kart fra kommunen er det et godkjent tilbygg på naboeiendommen i 2022. Man må påregne at det vil komme et tilbygg/bygg på denne eiendommen. Nabovarsel kan innhentes hos megler.

Følgende tiltak er godkjent: Bruksendring fra varehandel til restaurant/serveringssted i første etasje og kjeller og garasjeanlegg på ubebygd del av tomten med plass for uteservering på «tak». Vilkår: Alt utvendig arbeid skal avklares med byantikvar.

+- Parkering

Parkering i offentlig gate etter gjeldene bestemmelser.

+- Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Bygget er i all hovedsak oppført i betong. Det er noe bindingsverk i vegger mot øst og vest, og takkonstruksjoner. Etasjeskiller i betong. Tak i trekonstruksjon som er utvendig tekket med bølgeblikk

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
Vinduer dører, overflate baderom, gulv baderom, membran baderom, innredning baderom, ventilasjon baderom, elektrisk anlegg, rekkverk terrasse, innvendige dører, VVS-installasjoner, varmtvannstank.

Tilstandsgrad 3 er gitt på følgende:
Innvendige trapper

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Elise Knutsen Skogland

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
elise@meglerhuset-rele.no
Telefon
94861650

Lurer du på noe?