Velkommen til Sakkastadvika 13!

Haugesund - Sakkestadstranden

BUD MOTTATT - Tiltalende leilighet med flott utsikt til sjø - Vestvendt balkong - Dobbel garasjeplass og heis

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Eierseksjon
P-rom/BRA:
109/109 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Fellesutg.
kr  3 890 per mnd.
Eiendomstype
Eierseksjon
Byggeår
2018
Primærrom
109 kvm.
Bruksareal
109 kvm.
Soverom
2
Tomt
6156 m²
Kommune
Haugesund
GNR
36
BNR
682
Oppdragsnr.
1-0002/23
Finnkode
293860548

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Sakkastadvika 13 – en moderne og lekker leilighet med nydelig sjøutsikt. Boligen fremstår som lys og innbydende. Den har gode rom- og planløsninger, er hovedsakelig innredet med eikeparkett på gulv, samt gipsvegger og tak med listfrie overganger. Leiligheten er oppgradert utover standardleveranse med bl. a. rikelig integrert spotbelysning og fint innredet walk-in-closet. Det er stue med åpen kjøkkenløsning, flott innredet med integrerte hvitevarer, og utgang til vestvendt balkong. Fullfliset baderom, i tillegg til praktisk vaskerom og gjestetoalett. I stuen er det varmekonvektor forsynt med vann fra sameiet som gir økonomisk oppvarming. To garasjeplasser ved siden av hverandre med samlet bredde 490 cm foran sportsbod og i umiddelbar nærhet til heis. (1 stk. el-bil lader).

+- Innhold

Leiligheten ligger i 4. etasje og inneholder:

Entré/hall, forstue, gjestetoalett, vaskerom/bod, hovedsoverom m/direkte adkomst til walk-in-closet, gjestesoverom, samt stue og kjøkken i åpen løsning m/utgang til terrasse.

I tillegg medfølger to garasjeplasser ved siden av hverandre med samlet bredde 490 cm foran sportsbod og i umiddelbar nærhet til heis. (1 stk. el-bil lader montert).

+- Standard

Boligen fremstår som lys og innbydende. Den har gode rom- og planløsninger, er hovedsakelig innredet med eikeparkett på gulv, samt gipsvegger og tak med listfrie overganger.

Stue og kjøkken i åpen løsning innredet med eikeparkett på gulv. Usjenerte og store vindusflater som gir mye lys. God plass til flere sittegrupper. Downlights i tak. Utgang til vestvendt terrasse med nydelig sjøutsikt.

Delikat og påkostet kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Herunder stekeovn, microbølgeovn, oppvaskmaskin, induksjonstopp og kombiskap. Integrerte håndtak, samt rikelig med skapplass.

Fullfliset baderom i tidløse farger. Badet inneholder dusjnisje, vegghengt toalett og seksjon med nedfelt servant. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Forstue som er innredet med eikeparkett på gulv. Deler av denne kan også gjøres om til et ekstra soverom.

Stort hovedsoverom innredet med eikeparkett på gulv. Downlights i tak. Dette har direkte adkomst til walk-in-closet med praktisk innredning.

Gjestesoverom innredet med eikeparkett på gulv, samt garderobeskap.

Gjestetoalett med vegghengt toalett og servant. Vinylbelegg på gulv.

Eget vaskerom med opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Vinylbelegg på gulv.

Entré/hall med eikeparkett på gulv. Downlights i tak.

Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det er innlagt Altibox fra Haugaland Kraft, med mulighet for alle multimedialøsninger som tilbys her.

Heis og porttelefon.

Oppgraderinger utover standardleveranse:
– Belysning.
– Kjøkken.
– Badrom.
– Wc.
– Walk-in-closet.
– Stuedør.
– Maling.
– Ekstra garasjeplass.
– El-bil lader.
– Speil garderobe.
– Speil gjestetoalett.

+- Beliggenhet

Flott utsiktsbeliggenhet i maritime omgivelser på Sakkestadstranden. Utgang til vestvendt terrasse.

Med bil er det kun 8-10 minutters kjøring til Haugesund sentrum. Oasen Storsenter ligger ca. 1 minutt fra boligen din og det tar deg ca 3. minutt å komme til Raglamyr og Amanda Storsenter.

Umiddelbar nærhet til busstrasé i Salhusvegen. Gode kommunikasjonsforbindelser til hele Haugesund, Raglamyr, Oasen storsenter og Helganes flyplass.

+- Omkostninger

124 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
133 522,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke A og oppvarmingskarakter GUL

+- Parkering

To stk. garasjeplasser ved siden av hverandre med samlet bredde 490 cm (1 stk. el-bil lader montert).

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Bygget er i all hovedsak oppført i betong. Dette gjelder også for etasjeskiller. Flat takkonstruksjon som er tekket med protanduk.

Tilstandsgrad 2 og 3 er ikke gitt.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Felles varmeanlegg fra energibrønner, varmepumpe via viftekonvektor plassert i stuen. Kostnaden til drift av det sentrale
varmeanlegget avregnes særskilt av sameiet. Varmekabler i gulv på baderom. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. I tillegg kan det installeres elektrisk oppvarming etter behov. Tappevann forvarmes i varmeanlegget. Kostnader til dette avregnes også særskilt via sameiet.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?