Velkommen til Arbuviki vest 5!

Vinje - Vågslid

Flott familiehytte med meget god planløsning - 3 soverom - 2 bad - Meget stor stue - Like ved løypenettet

Prisantydning:
 4 290 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
120/123 m2
Visning:
25.03.2023 12:30 - 13:30
Legg til i kalender

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  4 290 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2014
Primærrom
120 kvm.
Bruksareal
123 kvm.
Soverom
3
Tomt
706 m²
Kommune
Vinje
GNR
99
BNR
759
Oppdragsnr.
1-0056/23
Finnkode
293427923

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til fantastiske Vågslid og Arbuviki vest 5! Drømmer dere om en familiehytte med kort vei til alle fasilitetene på Vågslid, er det verdt videre lesning og gjerne også et besøk. Hyttefeltet har en unik nærhet til naturen om sommeren, samt langrennsnettet og fjellene om vinteren. Dette er en lun og innbydende hytte, med arealeffektiv planløsning. Hytta har meget stor stue ned og stor loftstue oppe. Den har godt med sengeplasser fordelt på 3 soverom over to etasjer, samt 2 gode baderom, Stor, solrik terrasse. Utvendig sportsbod i tilknytning til inngangspartiet. I Arbuviki vest 5 ligger alt til rette for innholdsrike dager på fjellet med venner og familie. Velkommen til visning!

+- Innhold

Hytta er innredet over 2 plan

Hovedplan: Utvendig skibod, Hall i åpen løsning mot stue/kjøkken, meget stor stue med kjøkken i åpen løsning, teknisk rom, bad og soverom.

2.etg: Romslig loftstue, 2 gode soverom og stort bad

+- Standard

Hytta holder en gjennomgående høy/påkostet hyttestandard. Utstrakt bruk av panel, parkett, downlights og kvalitetsmessig innredning.

Hovedetasje:
– Praktfullt inngangsparti med overbygg som fører inn til en meget trivelig hovedentré. Entréen er i åpen løsning mot stuen, og gir umiddelbart et lyst og fint førsteinntrykk. Flislagt gulv med varmekabler gir en lun velkomst for kalde føtter. Plass til yttertøy og sko i garderobe. Bad på hovedplan har panel på vegger og i himling, og fliser på gulv. Klosett og håndvask.
– Stue/spisestue/kjøkken i sosial, åpen løsning. I stuesonen er det svært god plass, og rikelig med vindusflater som slipper inn mye lys. Den solide vedovnen er både dekorativ og funksjonell. Stuen har flere innredningsmuligheter. Utgang til solrik terrasse. Afterski med fyr i bålpanna og gode venner samlet etter en lang dag i skiløypene.
– Lekkert kjøkken i åpen løsning mot spisestue/stue. Fra spiseplassen har man god kontakt med kokken på kjøkkenet. Solid og flott kjøkkeninnredning med god oppbevarings- og arbeidsplass. Benkeplate i hvitoljet heltre eik. Det er integrert oppvaskmaskin, kjøl/frys, platetopp og komfyr.
– Stort foreldresoverom med god plass til dobbeltseng.

– Romslig og velorganisert teknisk rom .

Loftsetasje:
– Loftstue/ungdomsavdeling med god plass til stor sofa.
– Loftsetasjen har to soverom, begge med skråtak.
– Pent baderom med panel, skrå himling med downlights som inneholder dusjnisje, servant/baderomsinnredning, veggskap med speilfront og klosett. Varmekabler i gulv.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig parkett og fliser.
Vegger: Hovedsakelig panel.
Himlinger: Hovedsakelig panel.

Varmekabler på vanninntak. Loxone alarm og varmestyring. Fiber fra Altibox.

+- Beliggenhet

Hytta har en flott beliggenhet i Arbuviki på Vågslid, ca. 840 m.o.h. Eiendommen er omkranset av vakker fjellnatur. Spenn på skiene og gå rett ut i det flotte langrennsnettet på Vågslid. Treningstur i lysløypa om kvelden, eller søndagstur med barna til Fossen – Her kan dere velge og vrake i et vell av turmuligheter året rundt.

Det er flere fiskevann like i nærheten, som Vågslidvatnet og Arbuvatn. Fiskekort fås normalt kjøpt av grunneier (besøk www.inatur.no for mer info). Det er for øvrig meget gode jaktmuligheter på Haukelifjell i regi av blant annet Statskog SF og Haukeli Jeger- og Fiskarforeining.

Vågslid har en meget snøsikker beliggenhet og er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper og bademuligheter i fjellvann.

Haukelifjell Skisenter ligger ca. 5-10 minutters kjøring unna. Alpintanlegget har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/bånd. Her finner dere også trivelig varmestue med matservering, afterski (alle rettigheter) og sportsbutikk.

Snøforholdene i området er historisk meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800-1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene.

Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring fra hytta. Har dere ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 min kjøring unna.

+- Omkostninger

107 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
120 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen omfattes av følgende planer:
Kommunedelplan Vågslid, ID 20080014. Delareal 706 m2. Arealbruk: Fritidsbebyggelse,Nåværende.

Reguleringsplan for 99/8 Arbuviki, Vågslid id 20070008. Delareal: 669 m2 Fritidsbebyggelse, 2 m2 Privat veie, 34 m2 friluftsområde

Reguleringsplan under arbeid:
Reguleringsplan Arbuviki id 20200010. Planlegging igangsatt

+- Parkering

På egen tomt like ved hytten.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Fritidsbolig oppført i 2014. Oppført på ringmur i betong, betonggulv. Yttervegger oppført i stavlaft og bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Etasjeskiler i tre. Saltak i trekonstruksjon som er utvendig tekket med torv. Taket er tekket med torv. Underliggende knotteplast. Trerenner i tre. Stuperenner i kjetting. Denne fritidsboligen er oppført i stavlaft med yttervegger er oppført i bindingsverk i tre som er utvendig kledd med trepaneler. Vinduer i tre med trekarm og isolerglass. Enkelte vinduer er funksjonstestet og de fungerer som tiltenkt. Ytterdører i alminnelig god kvalitet. Dørene er funksjonstestet og de fungerer som tiltenkt. Terrasser i tre, spaltedekker.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
– Pipe og ildsted
– Innvendige trapper
– Ventilasjon – Bad
– Ventilasjon – Bad
– Ventilasjon – Vaskerom
– Vannledninger
– Ventilasjon
– Radon
– Overflater Gulv – Bad
– Tilliggende konstruksjoner våtrom – Bad
– Overflater Gulv – Bad
– Tilliggende konstruksjoner våtrom – Bad
– Overflater Gulv – Vaskerom
– Tilliggende konstruksjoner våtrom – Vaskerom

Tilstandsgrad 3 er ikke gitt.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn.

Varmekabler i hele 1. etasje og i bad i 2. etasje.

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?