Velkommen til Skåfonnvegen 13!

Vinje - Vågslid

Moderne og arkitekttegnet hytte med panoramautsikt - Umiddelbar nærhet til langrennsløyper og Haukelifjell Skisenter

Prisantydning:
 5 590 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
152/152 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  5 590 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2019
Primærrom
152 kvm.
Bruksareal
152 kvm.
Soverom
4
Tomt
644 m²
Kommune
Vinje
GNR
99
BNR
932
Oppdragsnr.
1-0014/23
Finnkode
290607949

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Skåfonnvegen 13 – en nyere og meget tiltalende hytte i norsk stavlaft (Rindalshytter). Her kan du sikre deg en moderne og arkitekttegnet hytte med panoramautsikt. Hytten holder et stilrent uttrykk, har gjennomførte farger og smakfull innredning. Den har både hovedetasje, hems og full kjeller. Gjennomgående for hytten er en-stavs eikegulv/fliser, samt panelte vegger og tak. Innvendige vinduer i svart utførelse. Hele to stuer, fire soverom og to bad. Her har du altså god plass til hele familien. Videre er det umiddelbar nærhet til Haukelifjell skisenter, samt flotte langrennsløyper. Velkommen til visning!

+- Innhold

Meget godt utnyttet hytte med hovedetasje, hems og full kjeller.

Kjeller:
Skibod, trappegang, 2 soverom, stue og bad/vaskerom.

Hovedetasje:
Entré/gang, bad, kjøkken/stue, tv-stue og 2 soverom.

Hems.

+- Standard

Rindalshytter er en av landets ledende hytteprodusenter og de første hyttene ble laget så tidlig som 1964. Deres filosofi er å bygge velfungerende hytter med et enkelt og tydelig formspråk. De bygger laft og stavlafthytter av høy kvalitet med norsk kortreist tømmer og lokale håndverkere i Rindal. Rindalshytter er medlem av kvalitetsmerket Norsk Laft. Les mer om dette på www.norsklaft.no

Gjennomgående for hytten er en-stavs eikegulv, foruten baderom, bad/vaskerom og entré som har fliser. Panelte vegger og tak. Innvendige vinduer i svart utførelse, gjennomførte farger og smakfull innredning.

Hovedetasje:
Stue og kjøkken i åpen løsning innredet med en-stavs eikegulv. Flott vedovn og fantastisk utsikt. Gjennomgående lys og ekstra takhøyde. Her er utgang i øst og vest. Svart kjøkkeninnredning levert fra KGB kjøkken med integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap.

Baderom innredet med fliser på gulv og i dusjsone, samt på innebygd sisterne. Varmekabler i gulv. Dette har vegghengt toalett, seksjon med nedfelt servant og stedbygget dusj. Downlights i tak.

To soverom innredet med en-stavs eikegulv.

Entré/gang innredet med fliser på gulv (60×60) som har varmekabler. Her er adkomst til hems.

Kjeller:
Stue innredet med en-stavs eikegulv. Store vindusflater som gir mye naturlig lys. Utgang til stor terrasse.

Baderom innredet med fliser på gulv og i dusjsone, samt på innebygd sisterne. Varmekabler i gulv. Dette har vegghengt toalett, seksjon med nedfelt servant og dusjnisje. Seksjon med plass til vaskemaskin og tørketrommel. Downlights i tak.

To soverom innredet med en-stavs eikegulv, hvorav begge har god plass til dobbeltseng.

Gang innredet med en-stavs eikegulv. Trapp opp til hovedetasje. Downlights i tak.

Skiod med egen utgang/inngang. Fliser på gulv (60×60) som har varmekabler.

Hems.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger like ved alpintanlegget på Vågslid. Her kan ungene alene gå bort i barnetrekket eller de øvrige heisene. Med en slik beliggenet kan man parkere bilen for godt når man kommer opp og bruke det flotte terrenget like utenfor dørterskelen enten man ønsker langrenn eller alpint. Den store solrike terrassen åpner også for late dager i solveggen – alt etter ønske og behov.

Alpinanlegget har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har nyere (og nylig påbygget) varmestue med afterski og sportsbutikk.

Hytten er et godt utgangspunkt for flotte langrennsturer. Man kan enten ta heisen til toppen for å komme til den over 3 mil lange løypa som kjøres for Haukelirennet (løypa er kortere resten av sesongen). Alternativt har man umiddelbar nærhet til nyere og forlenget lysløype som går helt til Botn. Denne er perfekt for treningsturer både om dagen og om kvelden. Fra denne løypa har man også tilgang til det omfattende løypenettet som går innover mot Fossen og videre helt opp til bl.a. Sæsnuten (1392 moh.)

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet. Stedet er kjent for å være et eldorado både sommers- og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske.

Eiendommen ligger ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med. Dette gjør at Vågslid trekker folk fra Haugalandet, Bergen, Stavanger, Skien og Oslo.

+- Omkostninger

139 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
152 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som hovedsakelig er regulert til fritidsformål. For reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

God parkering like ved inngangsdøren.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Oppført på grunnmur i betong, betonggulv. Yttervegger ovenpå grunnmur i treverk, både stavlaft og bindingsverk. Utvendig kledd med trepaneler. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med torv.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende:
– Innvendige dører – Enkelte dører er noe skjevt montert. De står ikke i ro i åpen posisjon.
– Vannledninger – Fordelerskapet er ikke tilgjengelig for kontroll.

Tilstandsgrad 3 er ikke gitt.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler i gulv på begge baderom, samt i entré og skibod.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Velforening:
Det er tinglyst pliktig medlemskap i Tyrvelid hytteforening ved kjøp av denne eiendommen.

Årlig velforeningsavgift er pt kr. 7 500,- (2022). Denne inkluderer:
– Brøyting: kr. 5 200,-
– Medlemskontigent: kr. 1 000,-
– Løypeavgift: kr. 800,-
– Dugnadsavgift: kr. 500,-

Kontakt

Øyvind Hasseløy

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
oyvind@meglerhuset-rele.no
Telefon
92063507

Lurer du på noe?