Velkommen til Djupastø 15C!

Haugesund - Djupastø

Prosjektert funkisbolig med fantastisk beliggenhet ved Karmsundet

Prisantydning:
 12 450 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
246/295 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  12 450 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Primærrom
246 kvm.
Bruksareal
295 kvm.
Soverom
6
Tomt
425 m²
Kommune
Haugesund
GNR
36
BNR
695
Oppdragsnr.
1-0423/22
Finnkode
288251703

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Djupastø 15 C. En unik mulighet for prosjektert funkisbolig med fantastisk beliggenhet ved Karmsundet. Boligen har store vindusflater og sør-vestvendt beliggenhet med sjøen som nærmeste nabo. Praktisk planløsning med god plass til hele familien. Sett ditt preg på boligen og skap ditt nye drømmehjem. Innholdsrik planløsning med bla. 3 stuer, 5 soverom, 3 bad, gjestetoalett, walk-in-closet og dobbel garasje. Kvalitet og moderne preg går igjen i hele boligen. Gipsvegger og listefri overgang ved vinduer og himling/tak gir en luftig og sømløs følelse. Valgfritt kvalitetskjøkken fra Aubo(inntil 250.000,- inkl.mva inkl.) gir mulighet for å få designe ditt egen drømmekjøkken. De 3 badene, samt vaskerommet leveres helfliset. Sentral beliggenhet med sjøen som nærmeste nabo.

+- Innhold

1. etasje:
Vaskerom, entré, stue, soverom og bad.

Dobbel garasje med bod og god plass til fritidsutstyr.

2. etasje:
Åpen løsning mellom stue og kjøkken. God plass til flere sofa og sittegrupper. Store vindusflater mot sjøen og den fantastiske utsikten.

Praktisk familiebolig med 3 soverom på dette planet.

Hovedbad, gjeste wc og gang.

3. etasje:
Foreldreetasje med stort hovedsoverom med walk-in closet, stue, egen stue bod og stort bad. Utgang til stor takterrasse på 48,8 m2. Fantastisk utsikt mot havet.

+- Standard

God standard, eventuelle påkostninger er mulig.

Stor stue med åpen kjøkkenløsning. Store vindusflater mot fantastisk sjøutsikt. God plass til flere sittegrupper. Valgfritt kjøkken fra Aubo, med en veiledende pris inntil 250.000,- inkl.mva. Gipsvegger og listefri overgang ved vinduer og himling/tak gir et moderne preg. Nordpeis, Duo 2DV med svart stålpipe, og glassplate gir god oppvarming og peiskos. Alle innvendige vegger males i utgangspunktet i S 0502 Y, med mulighet for tilvalg av andre farger.

Badene og vaskerommet leveres helfliset, samt gulvet i gangen 1. etg fliselegges. Baderomsinnredning / vaskeromsinnredning med en veiledende pris av 100.000,- inkl mva er inkludert.

På øvrige rom i huset legges det parkett med veil. pris på 500 kr/m2. Bod/ teknisk rom i garasje får gulvbelegg. Garasjen får ubehandla gulv.

Det leveres sentralstøvsuger (rør motor og slangesett) med 1 uttak i hver etasje. Dette er av typen Hide-a-hose, som er konstruert slik at selve slangen skjules / lagres inne i røret/veggen. Dette gir deg fordelene til en sentralstøvsuger uten å måtte lagre den lange slangen.

Det leveres termostater og dimmere med Z-Wave, samt Futurehome Smart Hub. Dette tillater styring av varme og belysning i opptil 10 soner. Utvidelser er mulig uten ytterligere kabling.

Garderobeinnredning fra Elfa til en veiledende pris av 25.000,- er medtatt.

Se leveransebeskrivelsen for nærmere detaljer.

+- Beliggenhet

Boligen ligger på Djupastø – like nedenfor villaområdet på Sakkastadhaugen. Umiddelbar nærhet til sjøen, kai og i særdeles flotte omgivelser. Fantastisk utsikt til Karmsundet. Eiendommen har gode solforhold.

Boligen har videre nærhet til blant annet Lillesund skole (1-7 kl.), Håvåsen skole (8-10 kl.), barnehage og idrettsanlegg.

Gode kommunikasjonsforbindelser til hele Haugesund, Raglamyr, Oasen storsenter og Helganes flyplass.

+- Omkostninger

Forbrukeren skal betale følgende omkostninger i tillegg til kjøpesummen:

62 500,- Dok.avg. (2,5% av tomteverdi)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
———————————-
63 872,- (omkostninger totalt)

Ved tinglysning av flere panterettsdokument tilkommer kr. 525,- for hvert dokument. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer.

+- Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse.
Kommuneplan:
– 1106plan – kp3 Arealbruk bebyggelse og anlegg, fremtidig.

Reguleringsplan:
– RL1748 – boligbebyggelse

Det ligger totalt 5 ubebyde tomter på denne rekken ved sjøen. Her må man påregne at det bygges boliger.

+- Energimerking

Når en bolig selges før den er ferdig skal selger oppfylle plikten om energimerking ved å garantere for energi- og oppvarmingskarakter og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse.

+- Parkering

Dobbel garasje og parkering i eget gårdsrom.

+- Byggemåte

Grunnmur ihht. gjeldene krav. Fra inngangsdør (i ca 1 meters bredde), og frem under terrassen i front støypes et betongdekke som det legges grå royalimpregnerte terrassebord på. Gulv i garasjen blir levert ferdig «disset ut», Dette vil måtte ha videre behandling for endelig finish/ utseende (pussing, impregnering o.l.), dette er ikke med i leveransen.

Hoveddør leveres i modell Gaia fra Gilje i svart utførelse, eller tilsvarende utseende. Sideinngangsdør til garasjen leveres i tett, svart utførelse. Vinduer og skyvedører leveres som trevinduer i svart, malt utførelse innvendig og utvendig.

Altanrekkverk leveres som glassrekkverk med sorte stolper og topprekke i aluminium. På terrassene legges det grå royalimpregnerte terrassebord.

Pergola lages i grå royalimpregnert trelast. Utvendige søyler leveres i tre.

Huset leveres ihht. gjeldene krav og forskrifter. (TEK 17)
Det leveres dobbelfalset stående kledning med spor. Grunnet gran med ett hvitt toppstrøk (trenger ett strøk til for å dekke spikerhull osv, og er ikke med i leveransen). Brytningsfelter med svart alutile-plater.

Garasjeportene leveres i sort, og har en slett overflate.

Det leveres papptekking (sarnafil e.l.) på takene.

+- Overtakelse

Byggetid er i utgangspunktet satt til 250 dager (ca 10 måneder) fra grunnmuren er ferdig. Byggetid inkluderer avsatt tid til arbeid som skal utføres av leverandører / entreprenører / håndverkere. Eventuelt tid til egeninnsats legges til byggetiden.

Endelig avtale om overtakelse ifbm kjøpetilbud/kontraktsinngåelse.

+- Oppvarming

Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Vedovn/peis: Nordpeis, Duo 2DV med svart stålpipe, og glassplate foran ifølge leveransebeskrivelsen

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?