Velkommen til Viksevegen 43!

Haugesund - Haugesund

Lekker, innholdsrik funkisbolig - 4(6) sov, 2 rålekre bad og nydelig kjøkken - Usjenert terrasse med jacuzzi - Garasje

Prisantydning:
 5 490 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
186/234 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  5 490 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2011
Primærrom
186 kvm.
Bruksareal
234 kvm.
Bruttoareal
260 kvm.
Soverom
6
Tomt
963 m²
Kommune
Haugesund
GNR
11
BNR
80
Oppdragsnr.
2-0211/22
Finnkode
287043178

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Nord i Haugesund på Vikse ligger denne funkisboligen i Viksevegen 43 fint til i ett barne- og familievennlig område.

En komplett familiebolig som er praktisk og med gjennomgående store rom. Inneholder hall, vaskerom, 2 bad, kontor/arbeidsrom, 4(6) soverom, tv-stue og herlig 65,9 kvm åpen kjøkken/stueløsning.

Denne funkisboligen ble tegnet av Urbanhus, oppført i 2011, er innflytningsklar og holder god standard. Moderne og listfrie overganger, flotte en-stavs gulv, 2 rålekre og helflisede bad samt nydelig, stort kjøkken fra Schmidt.

I tilknytning til kjøkkenet/stuen har en utgang til usjenert, solrik, lun og stor terrasse med jacuzzi.

Rikelig med parkering i stort, asfaltert gårdsrom og tilhørende garasje/bod på til sammen 35 kvm. En går tørskodd fra garasjen og inn i funkisboligen.

+- Innhold

1. etasje:
Hall, vaskerom, bad, arbeidsrom/kontor, 2(4) soverom og tv-stue.

– Det er garasje vegg-i-vegg med eneboligen. En går tørrskodd fra garasjen under tak inn til eneboligen og den store hallen. Mellom garasjen og eneboligen er det en bod. Praktisk!
– I denne etasjen har en 2 store soverom på 13,8 og 13,4 kvm iflg. tegninger, arbeidsrom/kontor og tv-stue. Ved bruk av arbeidsrom/kontor og tv-stuen som soverom, har en 4 soverom i denne etasjen. Arbeidsrom/kontor er tegnet inn som bod på originale tegninger og ikke omsøkt/godkjent i Haugesund kommune. For at arbeidsrommet/kontoret skal kunne benyttes om et godkjent soverom, må det foreligge godkjent søknad om bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel.

2. etasje:
Gang, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning.

– Herlig oppgang til 2. etasje via stort trapperom med buet konstruksjon, herlig 3,8 m takhøyde og utgang til vestvendt balkong. Opp trappen kommer en til stor og åpen kjøkken/stueløsning på hele 65,9 kvm iflg. tegninger. Utstrakt bruk av vindusflater for godt med naturlig lys og 3,1 m takhøyde på kjøkkenet. Romfølelsen er satt.
– I stuen/kjøkkenet har en rikelig med plass til spisebord for alle anledninger og stort sofahjørne. På kjøkkenet skal det ikke stå på plassen og en har rikelig med benke- og skapplass. Det en skulle trenge av integrerte hvitevarer: platetopp, komfyr, kaffemaskin, mikro, vinskap, oppvaskmaskin fra 2022 og kjøl/fryseskap.
– Utgang fra kjøkkenet gjennom skyvedører til det store og usjenerte uteområdet med jacuzzi. Uteområdet er både fliselagt og har terrassebord i tre og med overbygg. En plass en kan trekke ut til på solrike dager med venner og familie og nyte solen i lune omgivelser.
– 2 soverom i denne etasjen samt stort bad med flott baderomsinnredning, 2 vasker, dusjhjørne og badekar.

+- Standard

– Lekker funkisbolig oppført i 2011 tegnet av Urbanhus som er innflytningsklar og holder god standard. Stilrent arkitektur med buet konstruksjon i trapperom.
– Oppført i 2011 med tidsriktige overflater og moderne listefrie overganger.
– Lagt likt og flott en-stavs gulv gjennom hele eneboligen og like fliser på gulv i hallen og på vaskerommet med varmekabler.
– Nydelig Schmidt kvalitetskjøkken med grålige fronter, steinaktig side- og benkeplate og kjøkkenøy med underlimt vask. Integrert platetopp, komfyr, kaffemaskin, mikro, vinskap, oppvaskmaskin fra 2022 og frittstående kjøl/fryseskap.
– Rålekkert bad i 2. etasje med sandfargede fliser på gulv og på 2 vegger opp i mot grålige fliser på vegg ved baderomsinnredning. Videre kan badet skilte med dusjhjørne, badekar, 2 sideskap, speil på vegg samt stor baderomsinnredning med god skuffe- og benkeplass og med 2 servanter.
– Lekkert, helfliset bad i 1. etasje med grå fliser på vegger og moderne 60×60 fliser på gulv. Vegghengt toalett, dusjhjørne med 2 glassdører, flott baderomsinnredning, overskap med speilfronter og lys.
– Praktisk vaskerom med fliselagt gulv og malte vegger. Vaskeromsinnredning med nymalte fronter i 2018, grå vask, varmtvannstank og rørskap til rør-i-rør systemet.
– Skyvedørsgarderobe i hall, soverom 1 i 1.etasje og på de 2 soverommene i 2. etasje.
– Downlights i tak på badene, tv-stuen, stue og kjøkkenet.
– Kablet nett til internett/tv til kontor/arbeidsrom, tv-stue, garasjen og stuen.
– Sikringsskap med automatsikringer.
– Balansert ventilasjon og sentralstøvsuger.

+- Beliggenhet

Denne funkisbolig i Viksevegen 43 ligger landlig til på Vikse i Haugesund. Her bor en med herlig nærhet til både naturen og sjøen, samtidig som det kun er en kort kjøretur på under 10 minutter til Haugesund sentrum og alt av byens fasiliteter.

På Vikse bor det flere barnefamilier med barn i de fleste aldersgrupper. Fra funkisboligen er det ca 1,25 kvm i luftlinje til Saltveit barneskole og Nordbygdene Bondegårdsbarnehage.

Viksevegen 43 ligger fint til på Vikse, og på uteområdet med jacuzzi tillknyttet kjøkkenet og stuen i 2. etasje oppholder en seg både lunt, solrikt og svært usjenert.

+- Omkostninger

137 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
150 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger utenfor regulert område, men er i kommuneplanens arealdel avsatt til LNF-område hvor spredt boligbebyggelse er tillatt. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Se vedlagt reguleringsplan.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i garasje og i eget gårdsrom.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Taktekkingen er av pvc-duk. Nedløp av aluminium. Bindingsverkskonstruksjon. Utvendig kledd med stående og liggende Royalimpregnert bordkledning. Utvendig fasade utenfor innvendig trapp og utenfor teknisk rom er pusset med armert fiberpuss. Flat takkonstruksjon. Bygningen har PVC vinduer med 2-lags glass. Vinduer ved innvendig trapp med glassbyggerstein. Malt hovedytterdør av tre. Ytterdører i utvendig bod og garasje i lakkert metall. Leddport i garasje av lakkert metall. Altandør og skyvedør til terrasse av PVC med 2- lags glass. Terrasse på betong-elementer over garasje. Det er montert fliser på terrasse over garasje. Rekkverk av tre. Terrasse på terreng av tre. Altan med utgang fra innvendig trapp er bygget av tre. Utvendig støpt trapp.

TG:3 er gitt på følgende:
– Elektrisk anlegg: Sikringsskap med jordfeilautomatsikringer og overspenningsvern. Egeninnsats med å strekke kabel mellom sikringsskap og garasje er årsak til TG:3. Krumsvik Elektro har sett over kabel og funnet den i orden.

TG:2 er gitt på følgende (avvik som kan kreve tiltak):
– Veggkonstruksjon: Fiberpuss er slitt på enkelte hjørner.
– Dører: Ytterdør i vaskerom har malingflass.

TG:2 er gitt på følgende (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak):
– Taktekking: Ett område på tak over innvendig trapp har noe vannansamling på grunn av manglende fall.
– Overflater: Det er bom (hulrom) under enkelte fliser i entrè/gang i 1.etasje.
– Vaskerom: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varmekabler i hall, vaskerom, badene, 2 av soverommene og tv-stuen.

Peisovn og varmepumpe fra 2015 i stuen.

Ellers elektrisk oppvarming.

+- Diverse

Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Christoffer K. Frøyland

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
christoffer@meglerhuset-rele.no
Telefon
92678313

Lurer du på noe?