Velkommen til Karmsundgata 15B!

Haugesund - Haugesund

Innflytningsklar, sentral leilighet - 2 sov, tiltalende kjøkken, lekkert bad fra 2014 - 2. etasje med solrik terrasse!

Prisantydning:
 1 290 000
Eiendomstype:
Andelsleilighet
P-rom/BRA:
72/72 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  1 290 000
Fellesgjeld
kr  417 743
Totalpris
kr 1 707 743,-
Fellesutg.
kr  3 697 per mnd.
Eiendomstype
Andelsleilighet
Byggeår
1953
Primærrom
72 kvm.
Bruksareal
72 kvm.
Bruttoareal
72 kvm.
Soverom
2
Tomt
1518 m²
Kommune
Haugesund
GNR
35
BNR
947
Oppdragsnr.
2-0209/22
Finnkode
282208750

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Sentralt i Haugesund ligger denne innflytningsklar leiligheten i Karmsundgata 15 B fint til med sørvendt terrasse.

Denne leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue. I tillegg har en 6 kvm gjesterom/oppbevaringsrom på loft og 2 tilhørende boder.

Flytt rett inn i en leilighet med tidsriktige overflater som er oppusset i 2021 med nylagte gulv og malte vegger, tiltalende og hvitt kjøkken med medfølgende hvitevarer og lekkert, helfliset bad fra 2014 (faglært renovering).

Sentral beliggenhet i Haugesund midt mellom Raglamyr, Norheim og Haugesund sentrum, kort avstand til «alt» på Haugalandet. Godt kollektivtilbud, butikker i nærområde og gangavstand til sentrum.

+- Innhold

Leiligheten ligger i 2 etasje og inneholder:
Gang, 2 soverom, bad, kjøkken og stue.

Loftsetasjen:
Gjesterom/oppbevaringsrom på loftet (6 kvm).
– Rommet ligger opp trappen til høyre, og innerste rom til høyre.

Boden i denne etasjen ligger i dør til høyre før døren inn til gjesterommet.

Underetasjen:
Felles rom, felles vaskerom og egen bod.
– Ned trappen, ta til venstre og første dør på høyre side er boden til leiligheten.

Bodene er målt til ca. 4 kvm og ca. 3 kvm.

+- Standard

– Firemannsboligen og denne leiligheten ble oppført i 1953. Videre har borettslaget oppgradert fasaden med utskiftning av kledning i 2004-2015, vinduer/terrassedører fra 2006 og taktekke fra 1990 med pipehatt fra 2010.
– Tidsriktig innredet med nylagt gulv i gang, på soverommene, kjøkken og i stue i 2021. Videre er vegger/lister malt i gang, på soverommene, på kjøkkenet og i stuen i 2021.
– Tiltalende kjøkken med hvite fronter, heltre benkeplate og fliser mellom under- og overskap. Medfølgende komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.
– Lekkert bad med steinaktige fliser på gulv med varmekabler samt hvite veggfliser. Badet kan videre skilte med vegghengt toalett, hvit baderomsinnredning, overskap med speil og dusjhjørne med to glassdører. Downlights i tak og mekanisk avtrekk. Badet ble iflg. tidligere egenerklæring renovert i regi av borettslaget i 2014.
– Kjekk skyvedørsgarderobe i gang.
– Nyere innerdører i hele leiligheten.
– Sikringsskap med automatsikringer og nye led-lamper på soverommene i 2021.
– Rør-i-rør system med fordelerskap i underetasjen, varmtvannstank fra 2006.
– Malt terrasse innvendig i 2022.
– Borettslaget har i 2021 pusset opp gang med nytt belegg i trappetrinn, malte vegger og nytt calling-anlegg.

+- Beliggenhet

Denne leiligheten i Karmsundgata 15 B ligger fint og fritt til i 2. etasje med sørvendt terrasse, sentralt i Haugesund i gate uten gjennomgangstrafikk.

Gangavstand til sentrum hvor en har tilgang på alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt et bedre måltid på en av byens restauranter med mat av god kvalitet.

Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten, samt på byens kjøpesenter Markedet som kan skilte med et godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og det pulserende bylivet, eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kinos fem saler.

Kort kjøretur til det meste på Haugalandet. Midt mellom sentrum, Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliteter. Raglamyr og Alti Amanda med et rikt utvalg av butikker.

+- Omkostninger

480,- Hjemmelsovergang
480,- Pantsettelse
202,- Attestgebyr
4 100,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
——————————————–
5 262,- (omkostninger totalt)

I tillegg til ovennevnte kommer medlemskap i Haubo kr. 400,-. Deretter kr. 250,- per år. Den som evnt. benytter seg av forkjøpsrett faktureres i tillegg kr. 7 644,- av Haubo pr. 2022. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil endre de totale omkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Reguleringsplan RL 744 D gjelder.

Det foregår også arbeider i Karmsundgata som faller inn under reguleringsplan RL 1710 – detaljregulering for Karmsundgata FV47, Opelkrysset E134 til Storasundgata. Planen gjelder utvidelse av fylkesveg 47 Karmsundgata mellom Storasundgata og E134 Opelkrysset, ca. 1300 m, samt tilliggende gater. Karmsundgata skal utvides fra 2 til 4 felt, samt gis et oppgradert gang – og sykkeltilbud i tråd med overordnete planer om å legge mer til rette for miljøvennlig transport.

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Se vedlagt reguleringsplan i salgsoppgaven.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering på felles parkeringsplass.

Styreleder opplyser at borettslaget holder på med utbygging av ny parkeringsplass tilrettelagt for lading av elbil.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Bygningen har PVC vinduer med 2-lags glass. Bygningen har PVC altandør. Ytterdør i leilighet er brann- og lyddør. Altan er bygget av tre. Etasjeskille med trebjelkelag.

TG:2 er gitt på følgende (avvik som kan kreve tiltak):
– Dører: Det er ikke montert beslag under altandør. Underkant av altandør er tettet med vanntett og vindtett teip. Terrassedør er vanskelig å få låst. Eier har varslet borettslaget om forholdet.
– Bad: Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
– Kjøkken: Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen.
– Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer. Montert AMS-måler. Samsvarserklæring i sikringsskap. Sikringer slår ut når det brukes mye strøm på kjøkken. Det anbefales kontroll av det elektrisk anlegget hvert 5.år. Opprinnelig del av anlegget er over 20 år gammelt og har ingen dokumentasjon.

TG:2 er gitt på følgende (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak):
– Vinduer: Foringer i vindu på soverom mot nord har svulmet noe og folien på foringen har begynt å løsne.
– Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det ble målt 20 mm høydeforskjell på gulv i stue og i soverom mot nord.
– Pipe og ildsted: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på pipe.
– Bad: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Vinduet er plassert i våtsone til dusj. Våtsone på vegg i bad er minimum 1 meter til side for dusj. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Lånevilkår

Lånenummer: 12137794371, Dnb Nor Bank ASA
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 21.11.2022: 3.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 125
Saldo per 21.11.2022: 18 214 290,-
Andel av saldo: 407 953,-
Første termin/første avdrag: 01.07.2019 ( siste termin 01.01.2054 )

Styreleder opplyser at borettslaget arbeider med et tilbud om individuell nedbetaling av fellesgjeld (status p.t er fortsatt uavklart).

+- Oppvarming

Det er montert peisovn i stuen.

Varmekabler på bad.

Ellers elektrisk oppvarming av leiligheten.

+- Diverse

Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kjellergang og kjellerinngang skal rengjøres i tur og orden, enten vaskes eller feies etter avtale. Likeså skal det foretas opprydding på gårdsplass, nødvendig plenklipping foretas av beboer etter avtale med de andre i huset.

Trappeoppganger skal vaskes minst 1 gang pr. uke eller etter behov.

Hovedrengjøring av trappeganger, loft og kjeller skal foregå minst en gang hvert år og utføres av husets beboere i felleskap, eller bekostes av disse.

Kontakt

Christoffer K. Frøyland

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
christoffer@meglerhuset-rele.no
Telefon
92678313

Lurer du på noe?