Velkommen til Kvalsvikvegen 23!

Haugesund - Kvalsvik/Veste

Enebolig med garasje og nydelig sjøutsikt - Sol fra morgen til solnedgang - Usjenert balkong og altan

Prisantydning:
 3 790 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
166/189 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  3 790 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1963
Primærrom
166 kvm.
Bruksareal
189 kvm.
Bruttoareal
223 kvm.
Soverom
4
Tomt
884 m²
Kommune
Haugesund
GNR
25
BNR
53
Oppdragsnr.
1-0295/22
Finnkode
274651505

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Kvalsvikvegen 23 og denne innholdsrike familieboligen. Nydelig sjøutsikt og ettertraktet, solrik beliggenhet i Veste/Kvalsvik, like ved Haraldsstøtta. Boligen ligger i 2. rekke ut mot friområdet og Kyststien. Familievennlig planløsning med blant annet 3(4) soverom, 1(2) stuer, bad, bad/vaskerom og kjøkken. Altan mot øst med morgensol og solrik balkong mot sydvest. Integrert garasje i underetasjen. Eiendommen er av god størrelse og har stor hage med masse boltreplass for de yngste. Kort gangavstand til barnehage, skole, fantastiske turmuligheter og Gard senteret med Kiwibutikk, legekontor, frisør, post i butikk og apotek. Kyststien og Haraldsstøtta ligger få minutter unna og åpner for herlige opplevelser for hele familien. Videre er det gangavstand til Kvalsvik Bad.

+- Innhold

Boligen er oppført over to etasjer og inneholder:

– 1. etasje: Vindfang, gang/hall med trapp, stue, kjøkken, 3 soverom og bad.
– Underetasje: Entré/gang med trapp, rom innredet som kjellerstue, rom innredet som soverom, bad/vaskerom, bod og garasje.

+- Standard

Boligen holder en normal standard og fremstår som velholdt. Selger har, siden innflytting i 2011, gjennomført flere oppgraderinger i boligen og på eiendommen. Det må likevel påregnes modernisering og renovering av deler av bygningsmassen, samt blant annet ny drenering. Utstrakt bruk av enstavs korkvinyl (akustikkgulv) fra Parador og malt panel.

1. etasje:
– Vindfang med skyvedørsgarderobe og «skifer»laminat.
– Lys og romslig hall med trapp ned til underetasjen.
– Stor og svært lysrik stue med store vindusflater mot havet i vest. Her er flere innredningsmuligheter og god plass til både salong og spisegruppe. Daikin varmepumpe (ny i 2021). Peisen skaper hygge og varme på kalde dager. Fra stuen er det utgang til henholdsvis balkong og altan; Balkongen er sydvestvendt og altanen er østvendt med morgensol (et perfekt sted for frokost på fine sommerdager). Fra balkongen er det orkesterplass mot de fargesprakende solnedgangene i Kvalsvik.
– Kjøkken i delvis åpen løsning mot den store stuen. Kjøkkeninnredning fra 90-tallet med profilerte fronter. Benkeplate i laminat. Stekeovn og platetopp (nye i 2014) er integrert. Opplegg for oppvaskmaskin.
– Romslig hovedsoverom med god skyvedørsgarderobe og plass til dobbeltseng.
– Soverom nr. 2 og 3 egner seg fint som barnerom, kontor eller gjesterom.
– Helfliset baderom som inneholder badekar, dusjkabinett, servant/baderomsinnredning og veggmontert klosett. Downlights i tak. Varmekabler i gulv. Rommet er kun naturlig ventilert og det bør etableres mekanisk avtrekk.

Underetasje:
– Kjellerstue (ikke godkjent for varig opphold), innredet med malt panel på vegger og himling. Parkett på gulv og fint utsyn mot havet.
– Soverom (ikke godkjent for varig opphold), innredet med malt panel på vegger og i himling. Parkett på gulv og fint utsyn mot havet.
– Bad/vaskerom innredet med belegg på gulv og malt tapet på vegger. Malte takess i himling. Rommet har fått tilstandsgrad 3 i rapport og er modent for renovering.
– Gang med bi-inngang. Rommet har fliselaminat på gulv og malt panel på vegger og i himling. Varmepumpe (ca. 3 år gammel) og klesskap.
– Bod med laminatgulv.
– Garasje som er integrert i underetasjen. Automatisk garasjeport med fjernkontroll (installert ca. 2018). Det er montert Easee smartlader til elbil, for ca 2 år siden (i regi av haugaland kraft). Laderen har egen kurs.

For øvrig:
– 200 liters varmtvannsbereder
– Automatsikringer og AMS strømmåler
– Brannvarslere og slukkeapparat

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig enstavs korkvinyl. Ellers laminat, parkett, fliser og belegg.
Vegger: Hovedsakelig malt panel og smartpanel. Ellers tapet og fliser.
Himlinger: Hovedsakelig takess og panel.

+- Beliggenhet

Kvalsvik/Veste – På landet med nærhet til byen! I Kvalsvikvegen 23 bor dere solrikt til i naturskjønne omgivelser. Veletablert, trivelig nabolag. Eiendommen ligger like ved friområde mot syd/vest og har fantastisk utsikt mot havet!

I nærområdet ligger den ville og vakre Kyststien, som strekker seg fra Skjelavika til Killingøy – En flott og passelig lang tur for både store og små, og helt ypperlig for jogging. På veien passerer dere Kvalen Fyr, beitende villsauer, Haraldstøtta og flere sitteplasser hvor dere kan nyte nistemat.

På varme sommerdager er det herlig å kunne kjøle seg ned i sjøen ved Kvalsvik Bad, som ligger ca. 12 minutters gange fra eiendommen. Her er det blant annet anlagt plen og sitteplasser.

Nærmeste barnehage er Sagatun (ny i ca. 2018), beliggende ca. 300 meter fra boligen. Eiendommen sokner til Gard skolekrets. Skolen ligger ca. 10 minutters gange fra eiendommen.

Fra Kvalsvikvegen 23 er det ca. 8 minutters gange til Gard senteret, hvor dere finner dagligvarebutikk (Kiwi), apotek, frisør og kiosk, og ca. 5 minutters kjøring inn til alle fasilitetene i Haugesund sentrum. Til fots tar turen ca. en halvtime.

+- Omkostninger

94 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
107 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen er uregulert og omfattes av kommuneplanens arealdel 2014-2030 (ID 1106plan-kp3). Arealbruk: Nåværende boligbebyggelse. Det foreligger planer (men foreløpig ingen konkrete) om å anlegge sykkeltrasé i Kvalsvikvegen. Hvorvidt kommunen vil utvide eksisterende vei, hvis planen realiseres, er usikkert. Ettersom eiendommen ligger ut mot Kvalsvikvegen, tas det likevel et forbehold om en mulig, fremtidig ekspropriasjon av en del av eiendommen. Kontakt megler for mer info.

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter i garasje og gårdsrom.

+- Adkomst

Enkel adkomst direkte fra Kvalsvikvegen.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Enebolig oppført i 1963. Denne rapporten må leses i sin helhet. Oppført på grunnmur i betong, betongstein og betonggulv. Yttervegger ovenpå grunnmur i tradisjonelt bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Etasjeskiller i tre. Saltak i trekonstruksjon som er utvendig tekket med tegltakstein.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende: Nedløp og beslag. Veggkonstruksjon. Vinduer. Utvendige dører. Balkong og terrasse. Manglende radonmåling og radonsperre. Pipe og ildsted. Fuktutslag i kjelleretasje. Innvendige dører. Bad. Bad/vaskerom. Kjøkken. Vannledninger. Avløpsrør. Varmtvannstank. Byggegrunn. Grunnmur og fundamenter. Forstøtningsmurer. Taktekking. Takkonstruksjon/loft. Etasjeskille/gulv mot grunn.
Tilstandsgrad 3 er gitt på følgende: Utvendig betongtrapp. Bad/vaskerom. Drenering. Utvendige vann- og avløpsledninger.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Boligen har luft/luft varmepumpe i begge etasjene, samt peis i hovedstuen. Varmekabler i gulv i på bad i 1. etasje.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?