Velkommen til Fyrvegen 28!

Bokn - Føresvik

Moderne enebolig med carport - Ingen boplikt - Nydelig sjøutsikt - Flotte uteområder

Prisantydning:
 2 990 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
97/104 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 990 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2017
Primærrom
97 kvm.
Bruksareal
104 kvm.
Soverom
3
Tomt
133 m²
Kommune
Bokn
GNR
11
BNR
325
Oppdragsnr.
1-0325/22
Finnkode
274955913

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Fyrvegen 28 – En tiltalende, moderne enebolig (ny i 2017), beliggende i landlige, barnevennlige omgivelser i Føresvik. Fri og flott utsikt mot sjøen, Boknasundbrua og det ikoniske Boknafjellet! Boligen holder en tidsriktig standard. Praktisk planløsning med blant annet stor stue med åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, bad, vaskerom og gjeste-WC. Godt med lagringsplass i bod på 7 m2. Romslig carport ved inngangspartiet. Energivennlige løsninger som varmepumpe og balansert ventilasjon. Videre kan boligen skilte med markterrasse i 1. etasje, samt balkong med sjøutsikt og vestvendt altan i 2. etasje. Umiddelbar nærhet til inngjerdet lekeplass og kort kjøreavstand til skole, barnehage, dagligvarebutikk og gjestehavn. Det er ingen boplikt i Bokn kommune.

+- Innhold

Boligen er oppført/innredet over 2 etasjer og inneholder:
1. etasje: Entré/gang, 2 soverom, bad, vaskerom og utvendig bod.
2. etasje: Stue/kjøkken, soverom og gjeste-WC.

Romslig carport ved inngangspartiet.

+- Standard

Boligen ble oppført i 2017 og holder en moderne, god standard. Boligen har balansert ventilasjon. Utstrakt bruk av parkett og slette, malte vegger og himlinger, samt listfrie overganger mellom vegger og himling. Boligen er holdt i behagelige, duse farger.

1. etasje:
– Overbygget inngangsparti/carport med adkomst til utebod på 7 m2.
– Entré/gang med plass til yttertøy. Trapp opp til 2. etasje.
– Foreldresoverom med garderobeskap og plass til dobbeltseng.
– Soverom nr. 2 med garderobeskap.
– Helfliset bad som inneholder vegghengt klosett, dusjhjørne og baderomsseksjon med dobbel, heldekkende servant. Varmekabler i gulv. Mosaikkfliser i dusjsone.
– Separat vaskerom med fliser på gulv og malte flater på vegger. Rommet har opplegg for vaskemaskin, fordelerskap for vannrør og varmtvannsbereder.
– Utvendig bod på 7 kvadratmeter med god oppbevaringsplass.

2. etasje:
– Romslig stue med sosial, åpen kjøkkenløsning – Et meget luftig og trivelig rom! Store vinduer mot sjøen. God plass til både sofa og spisestue. Det er montert varmepumpe i stuen. Utgang til stor balkong med flott utsikt mot sjøen og det naturskjønne nærområdet. God plass til utemøbler. Området øst for boligen er båndlagt hensynssone/kulturminne. Videre er det adkomst til altan mot vest, delvis overbygget og med gode solforhold med fin utsikt mot Boknafjellet.
– Lekker, funksjonell kjøkkeninnredning med glatte fronter og laminat benkeplate. Mye oppbevarings- og benkeplass! Kjøkkenet er utstyrt med integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kombiskap, samt kjøkkenventilator med avtrekk ut.
– Soverom med garderobeskap.
– Gjeste-WC innredet med skuffer/servant, speil og veggmontert klosett. Parkettgulv og slette, malte vegger. Det er vindu i rommet som kan åpnes.

For øvrig:
– Varmtvannstank på ca 200 liter
– sikringsskap med jordfeilautomatsikringer
– Brannslukningsapparat med skum
– Røykvarslere

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig parkett og fliser.
Vegger: Hovedsakelig malte flater og fliser.
Himlinger: Hovedsakelig malte flater.

+- Beliggenhet

Barnevennlig, idyllisk beliggenhet i Føresvik på Bokn i et trivelig og landlig boligområde. Umiddelbar nærhet til inngjerdet lekeplass og kort kjøreavstand til skole, barnehage, dagligvarebutikken Coop Prix, samt gjestehavna i Føresvik.

Området har en strategisk beliggenhet og bokstavelig talt et hav av muligheter med tanke på fritidsaktiviteter og båtliv. Føresvik har et ypperlig utgangspunkt for båtturer i nærområdet og innover i Ryfylke.

Kun ca. 10 min. kjøring til ferjekaien på Arsvågen, samt ca. 40 min til Haugesund.

I Bokn ligger forholdene tilrette for et behagelig liv!

+- Omkostninger

74 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
83 522,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse. Plannavn: Fyrvegen Nord (ID 201302). Eiendommen omfattes i tillegg av kommuneplanen for Bokn 2012-2024 (ID 201305). Arealbruk: Nåværende boligbebyggelse. Området øst for eiendommen er båndlagt hensynssone – kulturminne (H730_1 Bokn kyrkestad). Alle inngrep i grunnen eller andre tiltak som kan virke inn på det automatisk fredede kulturminnet innenfor hensynssonen er ikke tillatt uten etter dispensasjon fra kulturminneloven.

+- Parkering

Parkering i carport ved inngangsparti.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Enebolig oppført med to etasjer. Taket er tekket med asfaltpapp. Takrenner og nedløp av aluminium. Bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Etasjeskiller med trebjelkelag. Utvendig kledd med stående og liggende bordkledning. Pulttakkonstruksjon og saltakkonstruksjon. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Malte altandører av tre med 2-lags glass.
Malt hovedytterdør av tre med 2-lags glass. Malt utvendig boddør av tre. Altaner er bygget av tre. Terrasse på terreng av tre. Det er ukjent byggegrunn. Antatt oppført på drenerende masser. Grunnmur med isolerte ringmurselementer.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende: Lavt rekkverk på balkong, åpninger mellom trinn i innvendig trapp, overflater bad, overflater vaskerom.

Takkonstruksjonen er gjenbygget og ikke undersøkt.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk. Det er montert luft/luft varmepumpe i stuen. Elektriske varmekabler i gulv på bad.

+- Diverse

Boligen er en del av et såkalt «forenklet» sameie. Sameiet er seksjonert i X seksjoner, hvor sameierne i utgangspunktet har et felles ansvar for bygningsmassen/tomten og vedlikehold av dette. Det betales ikke noe fellesutgift eller lignende – opereres ikke med noe fellesskap knyttet til denne boligen. Eneste man er inne på sameiet med er ifbm. adkomsten. Det foreligger heller ikke vedtekter, husordensregler, årsberetning etc. Hver enkelt sameier vedlikeholder sin egen seksjon (eks. vinduer, hage).

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?