Velkommen til Harastien 41!

Ullensvang - Løyning/Seljestad

Flott utsiktshytte med stor, solrik terrasse og panorama mot fjellene - Kort vei til skistadion og Røldal skisenter

Prisantydning:
 2 950 000
Eiendomstype:
Fritidseiendom
P-rom/BRA:
83/92 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  2 950 000
Eiendomstype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2001
Primærrom
83 kvm.
Bruksareal
92 kvm.
Soverom
3
Tomt
905 m²
Kommune
Ullensvang
GNR
34
BNR
263
Oppdragsnr.
1-0318/22
Finnkode
274672466

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til spektakulære Løyning og Harastien 41 – Høyt og fritt beliggende familiehytte med panoramautsikt mot fjellandskapet og Løyning/Seljestad. Eiendommen er svært solrik, og det er oppført terrasseplattinger rundt hele hytta hvor dere kan nyte fjellufta, sola og den magiske stjernehimmelen på klare vinterkvelder. Hytta har en praktisk og spennende planløsning med halvetasjer og loft. 3 soverom og 2 stuer dekker de fleste familiers behov for sengeplasser og oppholdsrom. Fantastiske opplevelser venter dere like utenfor hytteveggen. Om vinteren kan en spenne på skiene og gå tur med Løyningsvatnet og fjellene ovenfor som turmål. Korlevoll skistadion og Røldal skisenter ligger få minutter unna med bil. Videre er det kort kjørevei til Odda, Trolltunga, Folgefonna og Haukelifjell.

+- Innhold

Hytta er oppført med hovedplan og loft, og inneholder:

– Hovedplan: Gang, stue/kjøkken, soverom, bad/badstue og 2 boder.
– Loft: Stue og 2 soverom.

+- Standard

Hytta holder en normal, velholdt hyttestandard. Utstrakt bruk av panelte flater og furugulv.

Hovedetasje:
– Gangen gir et hyggelig førsteinntrykk. Skifergulv med varmekabler gir en lun velkomst og er praktisk når en kommer inn med våte ytterklær. Fra gangen er det trappestige opp til hemsen og trapp ned til halvetasje med stue/kjøkken.
– Meget lys og luftig stue med åpen kjøkkenløsning – Et sosialt og koselig fellesareal med peis og flere innredningsmuligheter. God plass til spisegruppe og sofa. Karnapp hvor det er naturlig å plassere to godstoler mot den nydelige utsikten. Mange vindusflater gir godt med naturlig lys. Utgang til stor og herlig terrasse, delvis overbygget, med helt fantastisk utsikt mot fjellene og området for øvrig. God plass til utemøbler, grill og bålpanne.
– Åpen kjøkkenløsning mot stue. Downlights i himling. Kjøkkeninnredning med malte, profilerte fronter og heltre benkeplate. Ventilator med kullfilter. Integrert stekeovn og platetopp. Kombiskap er frittstående. Fra kjøkkenet er det adkomst til praktisk, romslig bod som ligger en halvetasje opp.
– Hovedsoverom med garderobeløsning og plass til dobbeltseng.
– Pent bad med adkomst til badstue. Badet er innredet med flislagt gulv/varmekabler, våtromsplater i dusjsone og ellers panelte flater på vegger og i himling. Dusjnisje med dusjgarnityr, WC-nisje med gulvmontert klosett, samt servant nedfelt i baderomsinnredning med skuffer og skap. Badstue innredet med panel, furugulv, badstueinnredning og badstueovn. Badet er fra byggeåret og delvis etablert av ufaglært. Våtromsplater i dusjsone er montert ned i gulvet og det mangler sokkelflis. Rommet har hovedsakelig fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten. Se rapporten for en detaljert beskrivelse av rommets tekniske tilstand (vedlagt i salgsoppgaven).

Loft:
– Loftsstue med skråtak. Trappestige ned til gang. Det er ikke vindu i dette rommet.
– To soverom med skråtak. Begge rommene har vinduer.

For øvrig:
– Automatsikringer og AMS strømmåler
– Oso varmtvannsbereder fra 2002
– Rør-i-rørsystem

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig furugulv og fliser.
Vegger: Hovedsakelig panel.
Himlinger: Hovedsakelig panel.

+- Beliggenhet

Eiendommen har en nydelig beliggenhet på Seljestad/Løyning. Her er man omgitt av nydelig natur, og flott turterreng året rundt, med flere ski- og lysløyper like utenfor døren. Fra eiendommen kan man nyte en langstrakt utsikt mot Folgefonna og omkringliggende fjell. Om vinteren kan en spenne på skiene og gå tur med Løyningsvatnet og fjellene ovenfor som turmål. Kort avstand ned til Korlevoll Skistadion (ca. 4-5 minutter med bil). Et lite stykke fra hytta ligger en badekulp som er populær om sommeren.

Røldal skisenter ligger bare en kort kjøretur unna (ca. 10-12 minutter), og byr på flotte slalåmbakker både for store og små, samt frikjøringsterreng i verdensklassen. Fra en av Norges høyestliggende baseområder, bringer syv heiser deg helt opp til ca. 1.300 m.o.h. Nesten hele skisenteret ligger over tregrensen, slik at du ikke er bundet til trange traseer i skogen, men kan boltre deg i fjellet! Røldal Skisenter har off-piste muligheter i særklasse og er således svært populært blant frikjørere. Grunnet den unike høyfjellsnaturen, vil antallet nedfarter variere, men det er normalt ca 12 nedfarter, med samlet lengde på ca. 15 km. Anlegget har varmestuer, skiutleie, skiskole og verksted for ski og snowboard.

Området er rikt på fine fjell og turområder. Turer til Løyningsvatnet, Kristinsti, Oddavarden, Seljestadjuvet, Låtefossen eller brevandring ved Buerbreen kan anbefales. Sørfjorden, Hardanger og Trolltunga ligger bare en liten kjøretur fra Seljestad inn mot Odda. Her kan man enten ta seg en dagstur eller ta det som en telttur med overnatting.

+- Omkostninger

73 750,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
86 622,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse. Kommuneplanen er også gjeldende – Arealbruk, for eiendommen og området, i planen er fritidsbebyggelse.
Gjeldende planer:
– Reguleringsplan: Reguleringsendring Løyning-Torekloven (planID 12282011003)
– Kommuneplanens arealdel (ID 12282007001)

+- Parkering

Parkering på merket parkeringsplass (merket gnr/bnr) beliggende ca. 430 meter fra hytta. Det er opparbeidet trivelig gangsti mellom hytta og parkeringsplassen. En årlig avgift på kr. 1 585,- dekker brøyting av kjørevei og felles parkeringsplass.

+- Adkomst

Fra E134 ta av mot Løyning. Parkér på parkeringsplass nr. 3. Herfra er det ca. 430 meter gange til hytten (avstand er målt i kart).

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Fritidsbolig bygget i 2001. Byggegrunn består av fjell og naturtomt. Fritidsboligen er oppført på reisverk i tre mot betongfundamenter og bjelkesko. Trebjelkelag. Det er kryperom under fritidsboligen. Yttervegger i bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Saltak i trekonstruksjon som er utvendig tekket med shingel.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende: Lavt rekkverk på terrasse. Riss og sprekker i pipe. Bod er ikke konstruert som et våtrom. Bad/badstue. Avtrekk kjøkken. El-kobling varmtvannstank. Utvendige vann- og avløpsledninger – Ingen dokumentasjon på vannkvalitet på brønnvannet. Innvendige dører. Vannledninger, alder. El-anlegg – kontroll ikke utført siden byggeåret.
Tilstandsgrad 3 er gitt på følgende: Nedløp og beslag. Innvendige trapper.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Det er elektriske varmekabler i gang og på bad. Peis i stuen.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
marius@meglerhuset-rele.no
Telefon
90776949

Lurer du på noe?