Velkommen til Norheimtunet 59!

Karmøy - Norheim

Innholdsrik familiebolig med basseng, dobbel garasje, innredet anneks (inntekt 2022 kr 105.000,-)

Prisantydning:
 4 490 000
Eiendomstype:
Enebolig
P-rom/BRA:
226/297 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr  4 490 000
Eiendomstype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1965
Primærrom
226 kvm.
Bruksareal
297 kvm.
Bruttoareal
330 kvm.
Soverom
5
Tomt
700 m²
Kommune
Karmøy
GNR
148
BNR
175
Oppdragsnr.
1-0300/22
Finnkode
273750909

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

Velkommen til Norheimtunet 59 og denne innholdsrike eiendommen! Enebolig med praktisk og familievennlig planløsning med 2 flotte stuer, kjøkken med spiseplass, 3 (+ 2) soverom, 2 fullverdige bad, WC-rom og eget vaskerom. Stor foreldresuite med walk-in-closet. Fantastiske og lettstelte uteområder klar for late dager i solen. Med 250 kvm terrasse og inngjerdet uteområdet er alt klart til når finværet og gjestene kommer. Herlig basseng koblet til sirkulasjonspumpe og varmepumpe (ny i 2021) som forlenger badesesongen! Annekset er innredet med stue/kjøkken, sovealkove, bad og gang/entré – Leieinntekter 2022 var kr 105.000,-! Det er mulig å bygge vinterhage like til bassenget. Velkommen til visning i denne lekre boligen hvor det er gangavstand til både butikker, skole og barnehage.

+- Innhold

Eneboligen er oppført med tre innredede etasjer, og inneholder:

– Underetasje: 2 rom innredet som soverom (ikke byggemeldt for varig opphold), vaskerom, WC-rom, trappegang, gang med garderobe og dobbel garasje.
– 1. etasje/hovedplan: Stue/spisestue, TV-stue, kjøkken, bad og entré/vindfang.
– Loftsetasje: Foreldresoverom med walk-in-closet og utgang til balkong, soverom nr. 2, soverom nr. 3, bad og trappegang.

– Garasje: Gang og garasje.
– Anneks: Gang, stue/kjøkken, sovealkove og bad.

+- Standard

Eneboligen holder en normal standard og fremstår som velholdt. Boligen og eiendommen har blitt oppgradert og påbygget med blant annet garasje, hagestue og terrasse. Boligen er holdt i duse, behagelige farger. Sirkulasjonspumpe og varmepumpe til bassenget (Gullberg & Janson Q30) ble montert sommer 2021.

1. etasje/hovedplan:
– Entré/vindfang med mønet tak, flislagt gulv og praktisk skyvedørsgarderobe. Det er elektriske varmekabler i gulvet.
– Svært romslig dagligstue med god plass til både sofa og spisegruppe. Dekorativ peis med innsats skaper varme og hygge på kalde dager. Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp.
– Koselig TV-stue med store, flotte fliser på gulv. God plass til sofa. Lysrikt rom med mange vinduer. Fra TV-stuen er det utgang til de flotte uteområdene med basseng. Basseng er tilkoblet varmepumpe som gir behagelig badetemperatur fra tidlig vår til høst, noe som forlenger badesesongen og gir mulighet utover varme sommerdager.
– Separat kjøkken med hvite profilerte fronter. Benkeplate av laminat. Praktisk kjøleskap integrert i veggen. Integrert komfyr og platetopp. Kjøkkenventilator med avtrekk ut. Opplegg for oppvaskmaskin. Det er plass til en liten frokostgruppe på kjøkkenet.
– Tiltalende bad med flislagte vegger og gulv. Dekorativ rullestein i dusjsone. Gulvet har elektriske varmekabler. Slett, malt himling. Badet er innredet med dusjnisje med regndusj og glassdør, servant nedfelt i baderomsinnredning, speil på vegg og veggmontert klosett. Mekanisk avtrekk/fuktstyrt vifte. Det bør etableres tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
– Gang med trapp opp til loftsetasje og ned til underetasje.

Loftsetasje:
– Behagelig foreldresoverom av svært god størrelse – Her får en følelsen av å være på et hotellrom! Utgang til balkong med flott utsyn mot nærområdet og trapp ned til terrasse på hovedplan. I tillegg til å ha plass til dobbeltseng, kan en innrede med f. eks sofa og oppbevaringsmøbler. Skåhimling. Fra dette soverommet er det adkomst til romslig walk-in-closet med praktisk garderobeinnredning.
– Soverom nr. 2 og 3 egner seg fint som barnerom, kontor eller gjesterom. Begge rommene har skråtak.
– Helfliset bad etablert på 90-tallet. Badet er innredet med baderomsinnredning med bolleservant, speil, klosett og badekar. Flisene på gulv og flere vegger er malt. Det er vindu i rommet. Kun naturlig avtrekk. Det bør installeres fuktstyrt mekanisk avtrekk. Iht tilstandsrapport må dette badet oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
– Gang med trapp ned til 1. etasje. Adkomst til kott i vegg.

Underetasje:
– Gang med trapp.
– I underetasjen er det to rom, innredet som soverom. Disse rommene er ikke godkjent til varig opphold.
– Vaskerom innredet med panelplater på veggene. Pussede murvegger på yttervegger. Panel i himling. Gulvet er flislagt med sokkelflis. Rommet har opplegg for vaskemaskin. Naturlig ventilering. Elektrisk avtrekksvifte bør monteres og det bør etableres luftespalte ved f. eks dør. Det er opplyst i tidligere salgsoppgave for eiendommen at vaskerommet ble pusset opp i 2017, av forrige eier.
– WC-rom av god størrelse, innredet med flislagt gulv med varmekabler, sokkelflis og panelplater på vegger. Gulvmontert klosett og servant/innredning. Foruten et vindu som kan åpnes, har rommet ingen ventilering. Det bør installeres fuktstyrt mekanisk avtrekk og tilfredsstillende tilluft.
– Gang med adkomst til henholdsvis romslig garderoberom og garasje.

Overflater:
Gulv: Hovedsakelig laminat og fliser. Vegg til vegg-teppe i walk-in-closet.
Vegger: Hovedsakelig slette, malte flater, bystningspanel, malt panel, tapet og fliser.
Himlinger: Hovedsakelig malt panel, slette/malte flater, malt laminat. Noen himlinger har profilert listverk.

– Anneks med overbygd terrasse og adkomst til basseng. Annekset er trivelig innredet med entré/gang stue/kjøkken og sovealkove. Profilert kjøkkeninnredning i hvit utførelse med integrert stekeovn og koketopp. Laminat benkeplate. Plass til frokostbord og sofa. Mønet tak gir en luftig romfølelse. Sovealkoven er pt innredet med familiekøyeseng. Bad med flislagt gulv og panelvegger. Nåværende eier har leid ut annekset på Airbnb.

– Garasjen er klargjort for påbygg (godkjenning for tiltak/påbygg foreligger – se byggetegning vedlagt i salgsoppgaven).

+- Beliggenhet

Attraktiv og meget barnevennlig beliggenhet på Norheim. Gode solforhold!

I Norheimtunet 59 bor man i trivelige og rolige omgivelser nær natur og rekreasjon, samtidig som det er kort avstand til skole, barnehager og alle fasilitetene på henholdsvis Oasen Storsenter, Norheim industripark og Raglamyr/Amanda Storsenter. Kun ca. 5 minutters kjøretur til Haugesund sentrum. Kombinasjonen av alt dette gjør området er spesielt populært for barnefamilier.

Turmulighetene er mange, blant annet i Norheimskogen og Moksheimskogen. Det går lysløype fra Norheim skole inn i Norheimskogen i retning Vormedal, mye brukt av folk i alle aldre til alt fra jogging og spaserturer. Bestig for eksempel Tronefjell eller Spannavarden og opplev den nydelige utsikten mot havet og Haugalandet!

Har du grønne fingre, kan det være av interesse å vite at både Spanne Plantesalg og Plantasjen ligger i nærheten, med et bredt utvalg av alt du måtte trenge til hagen. De minste vil glede seg over å kunne besøke bl.a. eslene og lamaene som bor på baksiden av gartneriet.

+- Omkostninger

112 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
125 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål og omfattes av følgende planer:
– Kommuneplan 2014-2023 (ID 670). Delareal: 700 m2. Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende.
– Reguleringsplan for Norheim – nyregulering (ID 544). Delareal: 698 m2. Formål: Frittliggende småhusbebyggelse.
– Reguleringsplan for Norheim kollektivtrasé med tilgrensende arealer. Delareal: 2 m2. Formål: Boligbebyggelse – frittliggende småhusbebyggelse.

+- Parkering

Gode parkeringsmuligheter i dobbel garasje, samt flere parkeringsplasser både på gårdsplass og ved anneks.

+- Adkomst

Adkomst via Salhusvegen og Norheimtunet. Fra Norheimtunet tar en til høyre ved Norheimtunet 57. Boligen ligger så på høyre hånd.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Frittliggende enebolig oppført med tre etasjer. Bygningen er oppført med konstruksjon av tre, kledd med liggende trekledning. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Taket er tekket med flat betongtakstein. Takrenner, nedløp og beslag i plast. Inndekning i bly. Vinduer i tre, med isolerglass. Hovedytterdør og kjellerdør i tre. Balkongdører i tre. Terrasseanlegg med flere plattinger og terrasser på bakkeplan. Flislagt betongtrapp til inngangsparti. Trapper i tilknytning terrasser og veranda. Boligen har mursteinspipe, med ildsted/peis i stue. Rom under terreng er innredet med gulv på betong. Utforede vegger mot mur.

Tilstandsgrad 2 er gitt på følgende: Taktekking, taktekking garasje, veggkonstruksjon, vinduer i kjeller, dører (utvendige), etasjeskiller loft, manglende radonsperre og manglende radonmåling, pipe og ildsted, rom under terreng, krypkjeller, innvendige trapper, vaskerom, bad 1. etasje, kjøkken, vannledninger, avløpsrør, ventilasjon, varmesentral, varmtvannstank, drenering, grunnmur og fundamenter, terrengforhold, utvendige vann- og avløpsledninger.
Tilstandsgrad 3 er gitt på følgende: Nedløp og beslag, bad på loft, WC-rom, el.anlegg.

– Annekset er oppført i en etasje, med yttervegger kledd med trekledning, saltakkonstruksjon med flate takstein.
– Garasje: Flatt tak på garasje, tekket med folietekking. Garasjen er innredet med malte flater på vegger og himling. Betonggulv. Parti mot porten er utført med asfalt.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved. Luft/luft-varmepumpe. Sirkulasjonspumpe og varmepumpe (Gullberg & Janson Q30) koblet til bassenget. Det er elektriske varmekabler i gulv i noen rom. Peis med innsats i dagligstuen.

+- Diverse

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
georg@meglerhuset-rele.no
Telefon
97951200

Lurer du på noe?