Velkommen til Tømmerdalen 143!

Haugesund - Skåredalen

Innflytningsklar, tiltalende bolig fra 2012 - 4 sov, 2 stuer, lekkert bad & tiltalende kjøkken - 3 terrasser & carport!

Prisantydning:
Solgt
Eiendomstype:
Rekkehus
P-rom/BRA:
139/142 m2
Visning:
Etter avtale
med megler

NØKKELINFO

Prisantydning
kr Solgt
Eiendomstype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Byggeår
2012
Primærrom
139 kvm.
Bruksareal
142 kvm.
Soverom
4
Tomt
131 m²
Kommune
Haugesund
GNR
3
BNR
279
Oppdragsnr.
2-0157/22
Finnkode
273181220

Beskrivelse

Klikk på de forskjellige punktene for å lese mer.

+- Kort om eiendommen

I populære og familievennlig Skåredalen ligger denne boligen i Tømmerdalen fint til på ende mot friområde.

En innholdsrik familiebolig med romslig gang, hele 4 soverom (3 i samme etasje), vaskerom, toalett, bad, tv-stue og herlig, åpen kjøkken/stueløsning på 54 kvm. God planløsning, herlige takhøyder og utstrakt bruk av vindusflater.

En innflytningsklar bolig som holder god standard. Tidsriktige fargevalg med nymalte vegger i 2022, nydelig gulv fra 2022, spilevegg fra 2022, lekkert og helfliset bad samt tiltalende, hvitt kjøkken med intg. hvitevarer.

Vestvendt terrasse på bakkeplan mot friområde, like ved kjøkkenet frokostterrasse i 2. etasje og helt usjenert takterrasse med kveldssol.

Parkering i carport rett utenfor inngangsdøren med tilhørende bod.

+- Innhold

Innholdsrikt rekkehus over 3 plan som inneholder:

1. etasje:
Gang, vaskerom, bad og 3 soverom.

– Romslig gang i boligen med god plass til alt av familiens sko og yttertøy. Videre har en i denne etasjen 3 soverom – kjekt at hele familien kan være samlet på en etasje med romslig hovedsoverom og 2 barnerom. Badet ligger naturlig plassert midt mellom soverommene og er romslig med dusjhjørne.

2. etasje:
Stue og kjøkken.

– Et herlig og stort rom på 54 kvm med stigende takhøyde fra 2,4 m til i underkant av 2,7 og en rekke store vindusflater. Romstørrelsen, takhøyden og utstrakt bruk av store vindusflater, gir en fantastisk romopplevelse. Med et så stort areal har en på kjøkkenet god plass til stort spisebord hvor hele familien kan samles til middager og store familieselskap. I stuedelen av rommet har en plass til stor sittegruppe/sofahjørne og annen ønsket innredning som 2 godstoler.
– På kjøkkenet har en skyvedør ut til terrasse med gode solforhold fra morgenen av og utpå dagen. Perfekt til koselige frokoster eller lunsjer når været på vestlandet tillater det.

3. etasje:
Toalett, soverom og loftstue.

– Utgang fra tv-stuen til terrasse hvor en oppholder seg helt usjenert og kan nyte gode solforhold til langt på kveld.

Carport og utvendig sportsbod, samt utvendig bod i 3. etasje.

+- Standard

– Denne boligen ble oppført i 2012, videre oppgradert/oppusset i 2022 og holder god standard.
– Tømmerdalen 143 en innflytningsklar bolig med nymalt fasade i 2018.
– Det er i romslig gang og mellomgang lagt like fliser på gulv som har varmekabler. På soverommene i 1. etasje er det lik parkett på gulv. I den åpne kjøkken/stueløsninngen og på rommene i 3. etasje er det lagt nydelig enstavs gulv i 2022. Totalt ble det lagt ca. 88 kvm gulv i 2022.
– Moderne overflater i boligen med listfrie overganger i vinduskarmer og i overgang mellom vegger og tak. Veggene er i boligen er malt i lyse og tidsriktige fargevalg. Gang og ett soverom i 1. etasje malt i 2022, malt den åpne kjøkken/stueløsningen i 2022, malt soverom og tv-stue i 3. etasje i 2022. Lekker spilevegg ønsker deg velkommen inn i Tømmerdalen 143 (spileveggen ble laget i 2022). Trappen er sparklet og malt i 2022.
– Tiltalende kjøkken med hvite fronter, mørk benkeplate og moderne ventilator. Integrert oppvaskmaskin, platetopp, komfyr i praktisk høyde og medfølgende kjøl/fryseskap fra 2012.
– Lekkert, helfliset bad med mørke fliser på gulv som har varmekabler og lyse, lette flisevalg på vegger. Romslig bad med hvit baderomsinnredning, sideskap, speil med belysning på vegg, vegghengt toalett og dusjhjørne med 2 glassdører.
– Vaskerom med belegg på gulv og malte vegger. Det er opplegg for vaskemaskin i rommet, plass til tørketrommel, anlegget for den balanserte ventilasjonen, rør-i-rør skapet og varmtvannstanken til boligen.
– Sikringsskap med automatsikringer og innlagt tv/internett fra Altibox. Downlights i gang, på bad og i den åpne kjøkken/stueløsningen.
– Varmepumpe av merket Panasonic fra 2012 som hadde service i 2022.

+- Beliggenhet

Tømmerdalen 143 ligger fint og fritt til med friområde i forkant. På uteområde på bakkeplan, terrassen i 2. etasje og på takterrassen kan en nyte solrik dager med sol fra tidlig morgen til ca. 22:00 sommerstid.

Trivelig og svært sosialt nabolag med en rekke barnefamilier i nabohusene. Barne- og familievennlig beliggenhet i Skåredalen som har seilt opp som et av de mest attraktive områdene i Haugesund. Familier med barn i alle aldersgrupper.

Skåredalen har alt en familie skulle trenge i så og si umiddelbar nærhet. Nyere barne- og ungdomsskole med topp fasiliteter. Flere idretts- og aktivitetstilbud med flerbrukshall, fotballbaner, basketbane, skatebane, fotballbinger og volleyballbaner. Her arrangeres det også sosiale arrangementer for alle aldersgrupper (2-18 år). For øvrig kort avstand til flere barnehager og butikk.

Kort avstand til flotte turområder i Djupadalen og på Steinsfjellet. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider er Eivindsvannet en svært populær badeplass.

Kort kjøretur til Haugesund sentrum og Raglamyr med alt som medfølger. Et aktivt og sosialt boligområde for både store og små.

+- Omkostninger

87 250,- Dokumentavgift (2,5%)
585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
7 400,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
100 122,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg spesielt godt inn i reguleringskart og de gjeldende reguleringsbestemmelsene for området. Ta kontakt med megler for å få dette oversendt.

+- Parkering

Parkering i carport.

Gjesteparkering på felles biloppstillingsplass.

+- Byggemåte

Fra tilstandsrapport:
Taktekkingen er av pvc-duk. Undertak av OSB-plater. Nedløp av aluminium. Bindingsverkskonstruksjon. Utvendige fasader er kledd med liggende bordkledning og fasadeplater. Flat takkonstruksjon. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør. Terrassedør av tre, med 2-lags glass. Terrasse på terreng av tre. Altan i 2.- og 3.etasje er bygget av tre. Altaner er tekket med PVC-belegg. Det er lagt terrassebord av tre over tekking i 2.etasje. Det er ukjent byggegrunn. Antatt oppført på drenerende masser. Det er drenskum i carport. Støpt plate på mark. Mur er utvendig dekket med beslag. Terreng rundt bolig er forholdsvis flatt. Ukjent type avløpsrør og ukjent type vannledning.

TG:2 er gitt på følgende (avvik som kan kreve tiltak):
– Veggkonstruksjon: Det registreres råte i hjørnebord på hjørne mot sørøst i 3.etasje. En fasadeplate mot øst i 3.etasje har sprekk.
– Dører: Det er knekt nøkkel i lås på utvendig boddør i 3.etasje.

TG:2 er gitt på følgende (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak):
– Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
– Stue/kjøkken: Påbegynt fuktskade i underkant av benkeplate over oppvaskmaskin og vask.

Se ellers kommentarer og begrunnelser av tilstandsanmerkninger fra takstmann i fullstendig tilstandsrapport.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Det er montert varmepumpe i den åpne kjøkken/stueløsningen.

Varmekabler i gang (utenom helt innerst) og på bad.

Ellers elektrisk oppvarming av boligen.

+- Diverse

Det betales kr. 500 pr. mnd til velforening som inkluderer tilknytning til Altibox.

Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

Benevnelser på rom i salgsoppgave samt selgers bruk av rom kan være i strid med byggeforskrifter selv om de er målverdige.

Kontakt

Christoffer K. Frøyland

Stilling
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
E-post
christoffer@meglerhuset-rele.no
Telefon
92678313

Lurer du på noe?